Del uzstato buvo taip (siauliuose): uzsakinejant paime 50 Lt uzstata tortui. Pasiimant torta, ta 50 Lt paliko kaip uzstata uz veidrodi, ant kurio buvo tortas ir ji grazino nuvezus veidrodi
QUOTE(Domke @ 2011 07 28, 11:39)
Kokiam mieste Prisikelimo baznycia - Vilniuje, Kaune?
Kaune
D.E.L.A. o krikstysite koplyteleje ant stogo ar pacioje banycioje?
QUOTE(into*in @ 2011 07 28, 15:23)
ir buvo gražu... turiu variantą vakaro pabaigai ir be žibintų,ir ne mažiau gražų,bet kadangi tai dar neviešinama (kad staigmenos nesugadint),tai jei norit į až....
o žibintų grožis yra naktį,nes kol šviesu tai efektas ne tas
o jums atrodo dar trūksta kažko?? man atrodo,kad visko pakankamai-nedaryčiau daugiau nieko
nea,ne visą istoriją žinot-tie mėnesiai, tai prieš sutvirtinimo sakramentą,nes be jo nekrikštino
o šiaip,tai prieš krikštą nereikėjo jokių kitų kursų...
ragainėj reikėjo... 50lt už tortą,ir 50 lt už stovą-juos grąžino nunešus stovą atgal
o žibintų grožis yra naktį,nes kol šviesu tai efektas ne tas
o jums atrodo dar trūksta kažko?? man atrodo,kad visko pakankamai-nedaryčiau daugiau nieko
nea,ne visą istoriją žinot-tie mėnesiai, tai prieš sutvirtinimo sakramentą,nes be jo nekrikštino
o šiaip,tai prieš krikštą nereikėjo jokių kitų kursų...
ragainėj reikėjo... 50lt už tortą,ir 50 lt už stovą-juos grąžino nunešus stovą atgal
As noreciau jusu ideja isklausyt, jei negaila nesugalvoju pati kazko naujo, o norisi,o idejas dar skaitineju, gal kazka pakeisiu, nesinori labai apsikraut , paskui tik nervuosiuosi kad nesugaudau zmoniu prie stalo, o taip ir bus nes vistik visi vaikai iki 7 metu, o dar vandens telkinys saliai, tai tikrai nebus sedejimas prie stalo, is viso, gal sakau pasirupinsiu spalvotais pledais ir pagalvelemis ant pievos, kad kas nori galetu isnaudot gryno oro privalumus, su leliukais pasivartyt..
Ai dar turiu minti prikabint vaikams supynes - bent pora ir papuost balionais, ir dar vis kazkaip tik nesudelioju minciu kokia forma, bet noriu padaryt toki kur amerikos filmuose vaikai per sventes arkli dauzo ir saldainiu lietus gaunas - galvoju kokia cia forma padaryt kad laikytusi ir kartu gerai plystu ir vaikams suorganizuot atrakcija...o gal... pripusti balionu susni su saldainiais viduje ir duot pagalius su smeigtuku ar kokiu astriu galu kad susprgdintu .. va bekalbant ideja atejo, tik dabar ja reik gerai "apdirbti" t.y. iskritikuoti..
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2011 07 28, 15:29)
Mes baznycioje su super aktyviais vaikais ant stogo nelabai man, o be to svecius irgi kviesiu i ceremonija, tai nenoriu jiems vargo suteikt nusigaut i ta koplytele, nors man ten grazu
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 28, 14:29)
Del uzstato buvo taip (siauliuose): uzsakinejant paime 50 Lt uzstata tortui. Pasiimant torta, ta 50 Lt paliko kaip uzstata uz veidrodi, ant kurio buvo tortas ir ji grazino nuvezus veidrodi
Vilmux,kaip tortas iš Pumpurėlio?Patenkinta likai?
Aš iš Baranauskienės labai likau patenkinta,labai džiaugiausi,kad vežiau foto,kokio torto noriu.Bet padarė dar gražesnį .Net kavinės savininkė negalėjo patikėti,kad čia Baranauskienės tortas buvo,o kaina viso labo buvo tik 25 litai...
Tiesa, 3 kg. tortas ant 25 susaugusiųjų ir 5 vaikų buvo pats tas .
O mums užteko helio balionų,pasipuošėm salę,paskui tuos pačius paleidom į orą,daug pinigėlių neišleidau,kelis zuikius tuo pačiu nušovėm...
QUOTE(vyšnelė @ 2011 07 28, 16:07)
Labai patenkinta likau tiek skoniu tiek isvaizda. Nors ir atsiejo tortas 200, bet nebuvo dvejoniu gal per brangiai gavosi. Nuo siol tik is ten uzsakinesim tortus
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 07 28, 16:35)
As noreciau jusu ideja isklausyt, jei negaila
nesinori labai apsikraut , paskui tik nervuosiuosi kad nesugaudau zmoniu prie stalo, o taip ir bus nes vistik visi vaikai iki 7 metu,
parašysiu
aš vistik manau,kad jūs labai visko daug ruošiat,nes realiai su tokiu būriu vaikų ramiai nepabūsit..,tai prie stalo sėdėt nelabai pavyks-aš daryčiau tokį švediško tipo...
dėl visų žaidimų vaikams,tai gal tik kelis palikti,nes jei bus batutas ar pan,tai vyresni ten ir leis laiką (patirtis tokia)... ,o ir šiaip dar kokios ramesnės veiklos reikėtų,nes greitai pavargsta ir be žaidimų-jei šventė lauke,tai jie ir taip prisibėgios...
sakyčiau vietoj judrių užsiėmimų gal kokius muilo burbulus pūsti,ar tuo pačiu ''Vėjų gaudymu'' užsiimt (pasilikau šitą reikalą-manau patiks),nes vaikai dar nedideli ir tik mums atrodo,kad jiem bus įdomu kai visko bus daug
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 28, 15:11)
Labai patenkinta likau tiek skoniu tiek isvaizda. Nors ir atsiejo tortas 200, bet nebuvo dvejoniu gal per brangiai gavosi. Nuo siol tik is ten uzsakinesim tortus
Oho,kokio svorio tortas buvo?
Man 75 litus kainavo .
QUOTE(D.E.L.A @ 2011 07 28, 15:35)
pripusti balionu susni su saldainiais viduje ir duot pagalius su smeigtuku ar kokiu astriu galu kad susprgdintu .. va bekalbant ideja atejo, tik dabar ja reik gerai "apdirbti" t.y. iskritikuoti..
Papildyta:
Mes baznycioje su super aktyviais vaikais ant stogo nelabai man, o be to svecius irgi kviesiu i ceremonija, tai nenoriu jiems vargo suteikt nusigaut i ta koplytele, nors man ten grazu
Papildyta:
Man tai va sitie astrus daiktai uzkliuvo vaikams .. Kaip sakant, ne veltui posakis yra - zirkles, peiliai ir degtukai - ne mazu vaiku zaisliukai
O siaip labai kurybinga esat, idejos visos super, bet man irgi atrodo, kad per daug visko Nebent labai ilgai planuojat svesti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 07 28, 16:11)
Oho, daugokai, kiek kg buvo?
QUOTE(into*in @ 2011 07 28, 16:23)
sakyčiau vietoj judrių užsiėmimų gal kokius muilo burbulus pūsti,ar tuo pačiu ''Vėjų gaudymu'' užsiimt (pasilikau šitą reikalą-manau patiks),nes vaikai dar nedideli ir tik mums atrodo,kad jiem bus įdomu kai visko bus daug
Muilo burbulais ir as jau pasirupinau ... Isdalinsiu juos vakarienes pradzioje ... Pirmiausia planuoju duot issitraukt visiems sveciam pasizadejimu korteles, o uztvirtinimui kiekvienas gaus Sirsiu medaus po sauksteli O vaikai irgi trauks korteles, uz juos garsiai perskaitysiu pati, o atsidekodama padovanosiu tuos didelius muilo burbulus - pas mus bus 5-6 vaikai .. Gales iskart ir pasinaudot dovana, nes tikrai neissedes uzstalej
QUOTE(adiavl @ 2011 07 27, 18:11)
http://coliukai.lt/Sventems-295-0 zekit mergaites radau balionu tikrai pigiai, cia jei kam reikia paprastu
o jie pastu turbut nesiuncia? as va ieskau vienspalviu balionu,reikia melynos spalvos man...
QUOTE(Domke @ 2011 07 28, 17:31)
padovanosiu tuos didelius muilo burbulus - pas mus bus 5-6 vaikai .. Gales iskart ir pasinaudot dovana, nes tikrai neissedes uzstalej
patarimas-perspėkit tėvelius dėl atsarginių maikučių,nes bus ''muilišiai'' nuo-iki
mes perrengėm ir tada jau dūko-nereikėjo aikčiot,kad gražius rūbus suteps-žaidė kol nulūžo
Papildyta:
QUOTE(Danielitaa @ 2011 07 28, 17:40)
as va ieskau vienspalviu balionu,reikia melynos spalvos man...
mačiau,bet kur?
maksima,rimi arba balionų šalis... nu gal maksima? servetėlės tai tikrai,bet dėl balionų galiu ir klysti
šiaip daug įmonių siunčia
QUOTE(into*in @ 2011 07 28, 15:44)
patarimas-perspėkit tėvelius dėl atsarginių maikučių,nes bus ''muilišiai'' nuo-iki
mes perrengėm ir tada jau dūko-nereikėjo aikčiot,kad gražius rūbus suteps-žaidė kol nulūžo
Aš irgi pobūvio vietoje perrengiau savo abu vaikus,net ir krikštukė buvo perrengta lengva vasarine suknele,ir iš brolio buvo atimtas kostiumas .
Into*in, be galo gražios jūsų organizavimo idėjos .Gal dirbat darbą kažką susijusį su organizavimu .
QUOTE(vyšnelė @ 2011 07 28, 16:30)
Oho,kokio svorio tortas buvo?
5.4 kg o tiksliai 200 nekainavo. 179 ar 189
QUOTE(Danielitaa @ 2011 07 28, 16:40)
as va ieskau vienspalviu balionu,reikia melynos spalvos man...
jei ne zydru, tai paziurekit norfoj. Melynu tikrai maciau. 100 vnt apie 13 lt kainuoja. Baltus as ten pirkau