QUOTE(Agoja @ 2011 07 24, 08:00)
Laba diena,
noretume prisijungti prie planuojanciuju. musu krikstynos rugpjucio 20 d. gal dar kas svencia sia diena?
svesime savoje sodyboje, dovanas kriksto tevams jau turiu (siuvineti ranksluosciai), kitiem nedarau jokiu dovanu.
planuoju pasiskolinti vienos mamytes ideja "komplimentu gele", tikiuosi nesupyks,
uzsakiau kriksto tevam pasizadejimus, seip visus zaidimus organizuojuosi pati, kadangi musu kriksto mama labai uzsiemusi, bet kol sulaukiau jops sutikimo buti kriksto mama tai beveik viska pati buvau pasiruosusi.
kadangi bus daug vaikuciu, tai jei leis oras esu susitarusi isnuomoti vaikams batuta, kad jiems pramoga butu.
ai dar darysiu busima profesija, kol kas tiek.
QUOTE(Domke @ 2011 07 24, 12:45)
Sveika prisijungus
Musu mazosios krikstynos irgi rugpjucio 20 d.
Kokiam mieste jusu? Mes Vilniaus sv. Bernardinuose krikstysim ..
O as kriksto mamos (savo seses) nei nenoriu apkraut, net torta pati uzsakinesiu, nors ji ir siulesi pati uzsakinet.... Jau aciu ir uz tai, kad isvis sutiko but kriksto mama mano dukrai ... Paprasiau jos, kad tik kriksto zvake pasirupintu, o daugiau viska perku ir ruosiu pati .. Tiesa, nebent krikstynu metu prasysiu pravest mano organizuota zaidima koki ... Pvz, viktorina apie krikstuke ..
QUOTE(ingauk @ 2011 07 24, 15:39)
musi irgi rugojucio 20
bet kaip jau anksciau rasiau, viska perku pati
mes irgi rugpjucio20d mes tai Telsiuose
Viska jau turiu pasiruosusi,tik grizus dar sudeliot ivieta viska kas ir kaip,