QUOTE(Esha @ 2011 07 23, 18:04)
Kaune.
Zinokit mane ir iskaudino toks krikstateviu pasakymas. Pries juos teiravausi seimos draugo ar sutiktu tap krikstateviu, atsakymas buvo toks: "mielai, jei nereiks tureti jokiu reikalu su baznycia". Mandagiai jo atsisakiau...
Tiesa pasakius, mano aplinkoje yra tik 2 zmones, turintys visus sakramentus. Jiedu vede, zinoma ir baznycioje. Bet rugsejo 10 (krikstynu data), moteriai terminas gimdyti... Taigi jie negali tapti krikstateviais.
O kit pazistamu nera
Nedbent krikstynas nukelt dar metams ir iskot zmoniu, kurie sutiktu vardas mano vaikelio priimti likusius sakramentus.
Bet as nenoriu ju nukelt.. Jau ir taip per ilgai jos nukeltos..
Zinokit mane ir iskaudino toks krikstateviu pasakymas. Pries juos teiravausi seimos draugo ar sutiktu tap krikstateviu, atsakymas buvo toks: "mielai, jei nereiks tureti jokiu reikalu su baznycia". Mandagiai jo atsisakiau...
Tiesa pasakius, mano aplinkoje yra tik 2 zmones, turintys visus sakramentus. Jiedu vede, zinoma ir baznycioje. Bet rugsejo 10 (krikstynu data), moteriai terminas gimdyti... Taigi jie negali tapti krikstateviais.
O kit pazistamu nera
Nedbent krikstynas nukelt dar metams ir iskot zmoniu, kurie sutiktu vardas mano vaikelio priimti likusius sakramentus.
Bet as nenoriu ju nukelt.. Jau ir taip per ilgai jos nukeltos..
vaje sudetingas cia reikalas na mum tai nereikejo visu sakramentu, bent sutvirtinimo, jo nei mano B neturi nei mano brolis kuris tapo kriksto tevu, bet jei butu liepe butinai priimt tai nzn kaip but buve, turbut butu buvus pasirinkta kita baznycia, na arba but prieme bet tikrai ne del paciu noro o kad reikia bet tame blogumo nemtau, nes as ir pati sutvirtinima netyciom priemiau, nes tikybos nesimokiau, tai nikes nesiunte i kursus jokius, bet zinojom kad po savaiteles bus sutvirtinimas, su drauge nuejom pas klebona, bendrom jegom pasakem to ka klausinejo ir taip mums leido ateit su visais