Aha, jau zinau, tad atsiprasau visu, kad taip subalamutinau. Buvau siandien pas musu pirmininke, tai ji ir pasake, kad nesi. O kad tave isrinko pasake draugai, bent jau as taip supratau. Pati i susirinkima negalejau atvykt,
tadien mociute mire.
Tai ar niekas nezino daugiau geru stogdengiu? Ketvirtadieni zadu susitikti su tokiu Vytautu, gal kas pazista "Vytauto brigada"? Maciau, kad Slengiuose darbavosi..
Mes likom patenkinti sogdengiu Laimonu is pirmo puslapio, kuri rekomendavo dier. pirmame puslapyje yra jo kontaktai.
saviškio neparekomenduosiu - tipo tvarkė stogą. MB užlipo po kelių savaičių ir patikrino - kur nekur prikalta, kiaurai prakalta, kitur pamiršta
. Nesuprantu, kaip tokie atgrubnagiai galvoja, kad bus gerai, nieks nepatikrins ir bus sumokėta kaip už padoriai atliktą darbą
- ir dar pyksta, pučiasi, kai brokdariu išvadini
VISUS JUOS REIKIA TIKRINTI IKI PASKUTINIO KAMPO IR UŽKAMPIO, NE UŽ AČIŪ DARO GI.
Po to reikėjo išdažyti virtuvę paskutinį kartą, nes virtuvinis atvažiuoja. mes tą vakarą baliavojom, tai tas atgrubnagis turbūt pagalvojo, kad bus gerai ir suvedimus kaip lyg jis būtų gėręs nudažė (lubos spalvotos
), kur ne kur tekštelėjo - ir vėl pyksta kodėl jo prarabas "naktį" skambina pi...duleij duoti - "padorūs" žmonės gi jau miega
. Padorus atgrubnagis brokdarys... O aš vakare nueinu ir čiut nenukritau, atsitysiau MB ir baksnoju pirštu ŽIŪRĖK ŽIŪRĖK... Net prablaivėjosm. Ryte atėjo tikrasis prarabo dažytojas ir vos nenukrito, kad kiek jam reikės kolegos broko taisyti
Va, pasipasakojau
Pala, prisiminiau vienus stogdengius, Zigmas toks. Mums kaminus tvarkė
(berniukai kai užsiropštė ant 3-4 metrų aukščio kamino, net pažiūrėti bijojau
, o ir jie paprašė kitų nežiūrėti...). Ryt MB paklausiu nr., jei dar reikės.
ar tas Zigmas kaminus skardina? jei taip tai ir man jo kontaktus i AZ prasyciau