Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 26, 15:15)
kur jų galima rasti?

as baldininkui pasakiau kad tokiu noriu- jis atveze 4u.gif

turiu jau austrijiete vonioj wub.gif imeciau i albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 26, 23:51)
Jei sofa prie lango, gi nepritrauksi visai prie pat balkono duru sone:rolleyes: .
Del saldytuvo viskas ok. O jis tiesiog stoves salia, nebus imontuotas?
Tai jei 88cm. iki palanges ir jei palange daryti is to pacio stalvirsio, tai viskas ok thumbup.gif . Nes virtuvinis 91cm. su stalvirsiu, o be stalvirsio 88cm., tai ir gaunasi padaryt palange is to pacio stalvirsio, kaip ir norejei  mirksiukas.gif

tai ten atitraukt pakankamai reiketu ta sofa, kitaip balkono durys normaliai neatsidarytu. o ir neaisku kur tada stala det unsure.gif ryt ateina jau elektrikas, tai pasakysim kad saliono neliestu kolkas, reikia dar pagalvot doh.gif beje, siandien jis paskambino, pasake kad uz darba paims pora simtu daugiau nes blokeliai tusciaviduriai o jis kaip tik su tokiais dabar dirbo ir sako prakeike nes sunkiau su jais g.gif
o saldytuvo is pat pradziu montuot nenorejau, bet paskui paziurejau interjero fotkiu tai visai patiko kaip atrodytu, bet dabar mintis dingo, nes gi tikrai tada siena reiketu damuryt unsure.gif tai apseisim gal, tegul paprastai stovi...
o del stalvirsio kazkodel isidemejau vakar tuos virs 90 cm kur saket ir siandien kai pamatavom viska prasikeikiau kad pas mane maziau biggrin.gif nejau viskas gerai cia iseina bigsmile.gif tai vadinas reikia prasyt palanges daryt tu paciu meistru kas stalvirsi gamins? o beje, stalvirsi jums irgi Dainius dare? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 26 liepos 2011 - 23:20
kazkada snekejot apie stebuklinga priemone demems valyti, tai mano drauge turi is norvex kempineles kazkokias- labai patenkinta- sake viska nuo visur isvalo 4u.gif pati dar nebandziau, tai 100% kad geras daiktas negaliu garantuoti
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 22:40)
Nastanka, dar nesu pirmininke blush2.gif . Pas mus kitas kvartalas prikabintas prie musu kvartalo, tai dabar vyksta atsiskyrimo popierizmas, o tada ziuresim kaip cia bus. O siaip, noreciau but pirmininke, tureciau ka veikt biggrin.gif
Portishead, malonu buvo susipazint drinks_cheers.gif . Ir prasom i meeta kita savaite. Ir aplamai, MERGINOS, aktyviau i meeta susirinkit drinks_cheers.gif
MEETAS KITA SAVAITE ANTRADIENI 18.30val. Kinu bambuke, tik kuriuose geriau??

Sveikos, pasistengsiu dalyvauti 4u.gif kita savaite jau busiu be rysio, interneta dar neiisirinkom, teo nenori sviesolaidini vesti doh.gif O sestadieni jau kraustomes galutinai, mano vyrai jau pasiliko namie nakvuoti siandiena 4u.gif Ryt virtuvinio griaucius atveza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2011 07 26, 23:25)
Aha, jau zinau, tad atsiprasau visu, kad taip subalamutinau. Buvau siandien pas musu pirmininke, tai ji ir pasake, kad nesi. O kad tave isrinko pasake draugai, bent jau as taip supratau. Pati i susirinkima negalejau atvykt, tadien mociute mire.

Tai ar niekas nezino daugiau geru stogdengiu? Ketvirtadieni zadu susitikti su tokiu Vytautu, gal kas pazista "Vytauto brigada"? Maciau, kad Slengiuose darbavosi..  g.gif

Mes likom patenkinti sogdengiu Laimonu is pirmo puslapio, kuri rekomendavo dier. pirmame puslapyje yra jo kontaktai.
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2011 07 26, 23:46)
saviškio neparekomenduosiu - tipo tvarkė stogą. MB užlipo po kelių savaičių ir patikrino - kur nekur prikalta, kiaurai prakalta, kitur pamiršta  frusty.gif . Nesuprantu, kaip tokie atgrubnagiai galvoja, kad bus gerai, nieks nepatikrins ir bus sumokėta kaip už padoriai atliktą darbą  doh.gif  - ir dar pyksta, pučiasi, kai brokdariu išvadini  blink.gif

VISUS JUOS REIKIA TIKRINTI IKI PASKUTINIO KAMPO IR UŽKAMPIO, NE UŽ AČIŪ DARO GI.

Po to reikėjo išdažyti virtuvę paskutinį kartą, nes virtuvinis atvažiuoja. mes tą vakarą baliavojom, tai tas atgrubnagis turbūt pagalvojo, kad bus gerai ir suvedimus kaip lyg jis būtų gėręs nudažė (lubos spalvotos  doh.gif ), kur ne kur tekštelėjo - ir vėl pyksta kodėl jo prarabas "naktį" skambina pi...duleij duoti - "padorūs" žmonės gi jau miega  doh.gif . Padorus atgrubnagis brokdarys... O aš vakare nueinu ir čiut nenukritau, atsitysiau MB ir baksnoju pirštu ŽIŪRĖK ŽIŪRĖK... Net prablaivėjosm. Ryte atėjo tikrasis prarabo dažytojas ir vos nenukrito, kad kiek jam reikės kolegos broko taisyti  mega_shok.gif
Va, pasipasakojau  flirt.gif

Pala, prisiminiau vienus stogdengius, Zigmas toks. Mums kaminus tvarkė  thumbup.gif  (berniukai kai užsiropštė ant 3-4 metrų aukščio kamino, net pažiūrėti bijojau  fear.gif , o ir jie paprašė kitų nežiūrėti...). Ryt MB paklausiu nr., jei dar reikės.

ar tas Zigmas kaminus skardina? jei taip tai ir man jo kontaktus i AZ prasyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 26, 23:46)
saviškio neparekomenduosiu - tipo tvarkė stogą. MB užlipo po kelių savaičių ir patikrino - kur nekur prikalta, kiaurai prakalta, kitur pamiršta  frusty.gif .
Pala, prisiminiau vienus stogdengius, Zigmas toks. Mums kaminus tvarkė  thumbup.gif  (berniukai kai užsiropštė ant 3-4 metrų aukščio kamino, net pažiūrėti bijojau  fear.gif , o ir jie paprašė kitų nežiūrėti...). Ryt MB paklausiu nr., jei dar reikės.

QUOTE(braske24 @ 2011 07 27, 07:22)
Mes likom patenkinti sogdengiu Laimonu is pirmo puslapio, kuri rekomendavo dier. pirmame puslapyje yra jo kontaktai.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kazkas galetu rekomenduot zmones, kurie daro pakalimus? aciukas is anksto 4u.gif
Atsakyti
ANGE-LIUXXX, geras mes pagal 4 nuotrauka tavo albume pasistatem, panasu nama
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2011 07 27, 11:04)
Sveikos, gal kazkas galetu rekomenduot zmones, kurie daro pakalimus? aciukas is anksto  4u.gif

zinau, kai Laimonas tvarke stoga, tai jo klausem del pakalimu, tai sake daro ir pakalimus. zodziu kai su juom kalbejom, tai sake jie daro ne tik stoga, bet ir visa fasada tvarko ir vidu. sake buna ir tokiu objektu, kai pasiima visa nama ir ji nuo A iki Z sutvarko smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 07 26, 23:53)
turiu jau austrijiete vonioj  wub.gif imeciau i albuma  ax.gif

indruciuk, labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 27, 01:23)
Sveikos, pasistengsiu dalyvauti 4u.gif kita savaite jau busiu be rysio, interneta dar neiisirinkom, teo nenori sviesolaidini vesti doh.gif O sestadieni jau kraustomes galutinai, mano vyrai jau pasiliko namie nakvuoti siandiena  4u.gif Ryt virtuvinio griaucius atveza thumbup.gif

Samta, kaip fainiai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
graziai darau pakalimus
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 07 26, 11:12)
Duso kabina  g.gif

kažkokia biški nesamonė g.gif nebent su sliejinaiis dažais čia g.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 07 26, 12:12)

aš tai turiu Tuperware dėžutes susipilu ten visokius makaronus man thumbup.gif

graži austrijietė 4u.gif kur siuvais?
Atsakyti