Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Nastanka @ 2011 07 25, 18:40)

RK, sveikinu tapus pirmininke!  mirksiukas.gif  4u.gif

o geras, sveikinu ir as RK patapus pirmininke clap.gif clap_1.gif clap_1.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 01:18)
Cia jau galim deti ir prie patarimu, kad nedet 3 duru stumdomu unsure.gif

Tai lentynu ir nugaros nebutina daryt medines g.gif

nu manau kad ne,bet man tai dvieju duru patogiau 4u.gif bute koridoriuje turejom- man patiko,pas vaika darem triju, nes visi sake,kad bus sunku darineti... nu nei velnio- normaliai jis darinetu ir dvieju, bet pasidarem,kad trys durys ir trys skyriai- tai kai parsinesu islygintus daiktus, dedu i viena skyriu ir reikia deti i kita tai reik duris daryti- ir ne vienas,o dvejas- nes reikia vienas uzdaryti,kitas atidaryti doh.gif doh.gif hole uzsisakem kad atidarius vienas duris butu du skyriai- manau nenusivilsiu biggrin.gif o patogiausiai,kai gali ieti- miegamajam nors ir nedidelis praejimas, bet iejai ir viskas ant akiu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2011 07 25, 08:38)
Dar neskambinom mes meistreliui, jam skambint reikia. Nebijok, nepradings jis su tuo avansu...Tik, kaip matau, dabar su tais meistrais...Vien RK patirtis ką rodo  doh.gif

-O gėlės teršia visos unsure.gif

skambinau,sake ryt poryt uzvaziuos- nu ziuresim biggrin.gif biggrin.gif nu RK su Dainium patirtis dar ziauresne nei mano doh.gif atsimeni RK kai sakiau- kantrybes 4u.gif
-aciu 4u.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 07 25, 10:13)
indruciuk, pas mane vazonas su pilnavidurem pakabintas, viskas OK su jais, nebyra 4u.gif

aciu 4u.gif nuraminai 4u.gif 4u.gif vadinasi kitais metais tu siukslintoju pas save i balkona nebeisileisiu schmoll.gif

pasigirsiu blush2.gif as siandien gavau pirma atlygi uz savo "dizaino paslaugas" biggrin.gif kaip sako "meloch, no prijatno.. ax.gif "...

RK, SVEIKINU 4u.gif dabar jusu kvartalas pasidarys pavyzdinis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū RK už foto 4u.gif būsi super pirmininkė, nepamiršti nieko mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(leaona @ 2011 07 25, 12:47)
Kiek kainuoja tas stuburas?

pas mus 40 cm mokėjom lyg 3500 jei neklystu (2010). Padaryta taip: iš geležies suformuotas karkasas ir paskui betonas piltas ar pan. ax.gif pažiūrėk albiume yra karkasas, nes aš asmeniškai įsivaizdavau pliką krokodilą su kokia armatūra viduj (lyg pas Indriučiuką toks blush2.gif ) o mum padarė tokį kaip aš vadinu "geležinį lovį su betonu" nežinau kas bus kai reikės glaistyt ir dažyt, bijau kad rūdys nepradėtų lįst laukan g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 07 25, 21:04)

pas mus 40 cm mokėjom lyg  3500 jei neklystu (2010). Padaryta taip: iš geležies suformuotas karkasas ir paskui betonas piltas ar pan.  ax.gif  pažiūrėk albiume yra karkasas, nes aš asmeniškai įsivaizdavau pliką krokodilą su kokia armatūra viduj (lyg pas Indriučiuką toks  blush2.gif ) o mum padarė tokį kaip aš vadinu "geležinį lovį su betonu" nežinau kas bus kai reikės glaistyt ir dažyt, bijau kad rūdys nepradėtų lįst laukan  g.gif

taip,pas mus pilkas krokodilas su armatura viduj 4u.gif ar cia geriau ar blogiau- nezinau g.gif pakolkas jokiu nusiskundimu neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 25 liepos 2011 - 20:15
[quote=indruciukas,2011 07 24, 23:21]
Sveikos,

skubanti, tau kai virtuvini dare, ar vidines lentynas irgi dare is medzio ?? as nunesiau,kad pasakiciuotu suoliuka su batu deze- nu tai sake viska daro is medzio, ir kaina tokia nemaza gaunasi g.gif g.gif
Papildyta:

Taip, pas mus viskas is medzio. O pas ka darotes suoliuka?
Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2011 07 23, 20:12)
Sveikutes  4u.gif
Turiu klausimuka - kokio dydzio jusu drabuzines? Gylis ir plotis, ir kaip daret ar siaip kaip spinta ar kad galima butu ieiti ir is abieju pusiu lentynos ar kabyklos. Kaip patogiau? Jei turit foto butu neblogai  blush2.gif

Pas mus tai kambarys 15kvadratu, neturiu nuotraukos. Reiks nufotkint, nes kaip tik ir pagaliau duris i ja isidejom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skubanti: 25 liepos 2011 - 20:58
QUOTE(Nastanka @ 2011 07 25, 19:40)
RK, sveikinu tapus pirmininke!  mirksiukas.gif  4u.gif

Ar aš čia ką nors praleidau, man RK nepasigyrė, nors visą vakarą kartu praleidom g.gif

Buvom pas Portishead, po to ji pas mane ir RK, vienžo smagu buvo. Tik labai vaikai triukšmavo, tikriausiai Portishead mūsų pabaisiukių išsigando doh.gif
Atsakyti
Nastanka, dar nesu pirmininke blush2.gif . Pas mus kitas kvartalas prikabintas prie musu kvartalo, tai dabar vyksta atsiskyrimo popierizmas, o tada ziuresim kaip cia bus. O siaip, noreciau but pirmininke, tureciau ka veikt biggrin.gif

Portishead, malonu buvo susipazint drinks_cheers.gif . Ir prasom i meeta kita savaite. Ir aplamai, MERGINOS, aktyviau i meeta susirinkit drinks_cheers.gif
MEETAS KITA SAVAITE ANTRADIENI 18.30val. Kinu bambuke, tik kuriuose geriau??
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 07 25, 22:25)
Buvom pas Portishead, po to ji pas mane ir RK, vienžo smagu buvo. Tik labai vaikai triukšmavo, tikriausiai Portishead mūsų pabaisiukių išsigando  doh.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 22:40)

Labai malonu buvo susipazint, Damos! Aciu uz svetinguma wub.gif 4u.gif
Ilonux, maniske matytumet, atstotu tris biggrin.gif 4u.gif
Dabar i meeta drasiai galiu eit kai su Jumis susipazinau, o tai pries tai nejauku buvo, bijojau daug nepazistamu veidu doh.gif ax.gif
RK, dar nuvaziavau i Gindulius, ta klaviatura signalizacijos pamaigiau su telefono ekrano pagalba nes lempu niekur gi nera, atidariau ir uzdariau garazo vartus ir valio, pataisiau signalizacija, vyrui dabar ramu, labai jau isgyveno kad namas be apsaugos vienai nakciai liks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 25 liepos 2011 - 22:49
Sveikinimai RK uzemus toki svarbu posta! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 23:40)
Nastanka, dar nesu pirmininke blush2.gif . Pas mus kitas kvartalas prikabintas prie musu kvartalo, tai dabar vyksta atsiskyrimo popierizmas, o tada ziuresim kaip cia bus. O siaip, noreciau but pirmininke, tureciau ka veikt biggrin.gif
Portishead, malonu buvo susipazint drinks_cheers.gif . Ir prasom i meeta kita savaite. Ir aplamai, MERGINOS, aktyviau i meeta susirinkit drinks_cheers.gif
MEETAS KITA SAVAITE ANTRADIENI 18.30val. Kinu bambuke, tik kuriuose geriau??

Niu tai sveikinimai su tokiu postu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Manau tikrai turesi ka veikti lotuliukas.gif
Tai meetas kai suprantu rugpjucio 2 diena? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 07 26, 07:10)
Sveikinimai RK uzemus toki svarbu posta! thumbup.gif

QUOTE(Taikute @ 2011 07 26, 08:49)
Niu tai sveikinimai su tokiu postu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Manau tikrai turesi ka veikti  lotuliukas.gif 
Tai meetas kai suprantu rugpjucio 2 diena?  4u.gif

Taigi 2 zinutes auksciau parasiau kad dar nesu tongue.gif

Na taip, meetas rugpjucio 2d.

O musu virtuvinis vakar vaizda igavo, sudejo karnyzus, rankeneles rolleyes.gif . Pusantro menesio atidarinejom viska be rankeneliu, reikia pirmo stalciaus ir pradedi atidarinet nuo pacio apatinio, kad pirma pasiekt, tai dabar taip jau mondriai, paimi rankenele ir atidarai biggrin.gif . O visas dureles kur perdare naujai, paprasem, kad sudetu senasiais del spalvos. Dar rytoj turi pakeisti saldytuvo 1 sona, nes jau visai nebe ruda, o bordo gavosi g.gif
Salos dar laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 07 25, 16:22)
Na manau metra darydama tikrai neprašausi  bigsmile.gif bus pats tas  drinks_cheers.gif

Vakar dar pas Ilonux pasimatavau, tai pas ja 93cm., kazkaip man truko keliu cm. ax.gif , tai tikrai metra darysiu bigsmile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2011 07 25, 21:00)
nu RK su Dainium patirtis dar ziauresne nei mano  doh.gif atsimeni RK kai sakiau- kantrybes  4u.gif

pasigirsiu  blush2.gif as siandien gavau pirma atlygi uz savo "dizaino paslaugas"  biggrin.gif kaip sako "meloch, no prijatno.. ax.gif "...

RK, SVEIKINU  4u.gif  dabar jusu kvartalas pasidarys pavyzdinis  thumbup.gif

Su mediniais virtuviniais sake sunkiau biski biggrin.gif . Jei butume viska susitvarke ir truktu tik virtuvinio, tai mano kantrybe butu senai pasibaigusi, o dabar kai visur statybos, tai ne taip dusia skauda, nors jau uzkniso juodai cool.gif

Apie koki tu cia atlygi ir dizaino paslaugas sneki ax.gif ?

Pirmoj eilej, reiktu lipti visiems visur per galvas del to kelio asfaltavimo musu kvartale. Turetu visu bendriju pirmininkai pabendraut, o musu cia skaitosi 4-5 bendrijos vienoj kruvoj. Tik musu bendrijoj 59 sklypai/namai. Na, ziuresim ar isrinks ir ar pavyks man pasireikst musu kvartale biggrin.gif.
NASTANKA, o kas tau sake, kad mane isrinko ax.gif , nes taves lyg nebuvo susirinkime.

QUOTE(Portishead @ 2011 07 25, 23:41)
RK, dar nuvaziavau i Gindulius, ta klaviatura signalizacijos pamaigiau su telefono ekrano pagalba nes lempu niekur gi nera, atidariau ir uzdariau garazo vartus ir valio, pataisiau signalizacija, vyrui dabar ramu, labai jau isgyveno kad namas be apsaugos vienai nakciai liks  doh.gif

O rodei vyrui musu mintis del virtuves/svetaines zonos?
Atsakyti