labas rytas,
eilini karta isitikinu kad nebuna kad viena firma visda gamina tik gerai arba tik blogai. spinta stumdoma 4 duru uzsakynejom is Gobanos 2006 tai jokiu nusiskundimu, o kitiem zinau daug su jais problemu buvo. Kaip kam matyt....
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 25, 00:21)
Sveikos,
viskas su jomis butu gerai- bujoja, nutysusios ilgiausios, nu bet jau siukslina as jas kaip isskabau nuzydejusius ziedus, tai apacioj terasoj kaip prisnige buna- turiu eiti nusluoti... kazin tos pilnavidures irgi taip byra gal kitais metais jas geriau sodinti
viskas su jomis butu gerai- bujoja, nutysusios ilgiausios, nu bet jau siukslina as jas kaip isskabau nuzydejusius ziedus, tai apacioj terasoj kaip prisnige buna- turiu eiti nusluoti... kazin tos pilnavidures irgi taip byra gal kitais metais jas geriau sodinti
indruciuk, pas mane vazonas su pilnavidurem pakabintas, viskas OK su jais, nebyra
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 00:18)
Cia jau galim deti ir prie patarimu, kad nedet 3 duru stumdomu
Na man rytoj reikia apeit kaimynus ir tvoreles issimatuot, nes antradieni reiks savo norus raportuot laiptininkams. Nuo 16t. nenusileido nei 500lt.
Del grindu irgi, kiek skambinam, tiek neaisku kada jos bus.
Vien zodz
Na man rytoj reikia apeit kaimynus ir tvoreles issimatuot, nes antradieni reiks savo norus raportuot laiptininkams. Nuo 16t. nenusileido nei 500lt.
Del grindu irgi, kiek skambinam, tiek neaisku kada jos bus.
Vien zodz
Pas mane tarpai po 9 cm. kur pakopos porankio aukstis 90cm., o kur aikstele (jos pas mane labai mazai) aukstis mazesnis 85cm. tai man per zema, kazkaip nejaukiai jauciuosi ten atsistojus, lyg iskristi baime... , bet vaikui pats tas. Butu 90cm buve butu liuks tik va daba r kai pamatavau susimasciau, kodel laiptininkas virsuj numazino . O porankis 90cm man labai patogu kaip tik su alkune atsiremiu.
QUOTE(salamandra07 @ 2011 07 25, 09:49)
.......... ir nedamokejau visu pinigu uz moraline trauma .
Tai gal man virtuvininkui isvis nemoket uz moraline zala
QUOTE(simbarela @ 2011 07 25, 10:46)
Pas mane tarpai po 9 cm. kur pakopos porankio aukstis 90cm., o kur aikstele (jos pas mane labai mazai) aukstis mazesnis 85cm. tai man per zema, kazkaip nejaukiai jauciuosi ten atsistojus, lyg iskristi baime... , bet vaikui pats tas. Butu 90cm buve butu liuks tik va daba r kai pamatavau susimasciau, kodel laiptininkas virsuj numazino . O porankis 90cm man labai patogu kaip tik su alkune atsiremiu.
Aciu. Vat pamenu, kad pas tave virsuj zemoka. Galvoju daryt tada metra, kur tvorele virsuj
Sveikos mergaites
kazkuri buvot prasiusi terasos foto, tai pagaliau idejau i albuma, tik vakar radau laida, dar dezese tebebuvo
ir dar uzsidejau i vonios kambari uzuolaida, tai irgi foti imeciau
kazkuri buvot prasiusi terasos foto, tai pagaliau idejau i albuma, tik vakar radau laida, dar dezese tebebuvo
QUOTE(tisa @ 2011 07 25, 09:12)
eilini karta isitikinu kad nebuna kad viena firma visda gamina tik gerai arba tik blogai. spinta stumdoma 4 duru uzsakynejom is Gobanos 2006 tai jokiu nusiskundimu, o kitiem zinau daug su jais problemu buvo.
Mes bute koridoriuj užsakinėjome iš Vesidos 2-jų durų įmontuojamą, vaikų kambary stacionarią 2-jų durų taipogi iš ten pat, ir tikrai nesigailiu, kokybė nepriekaištinga (vokiška plokštė). Kainą atperka kokybė.
QUOTE(dier @ 2011 07 25, 11:40)
Sveikos mergaites
grazu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 10:14)
Tai gal man virtuvininkui isvis nemoket uz moraline zala
Aciu. Vat pamenu, kad pas tave virsuj zemoka. Galvoju daryt tada metra, kur tvorele virsuj
Na manau metra darydama tikrai neprašausi bus pats tas
mielosios,
kas kužsakinejote namukui plokstes is Vilniaus. kur užsakinejot?
Laukiant is perdangos ploksciu truko kantrybe
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 07 25, 17:32)
mielosios,
Mums plokstes uzsakinejo darbu vadovas. Atveze gal pries 2 savaites bet uzsakytos buvo kazkur apie balandzio gala - geguzes pradzia... Is Perdangos.
Merginos, gal kas turit geru stogdengiu rekomenduot? Stogas - betonines cerpes.
Mes savo kreivarankius nusprendem atsisakyt
RK, sveikinu tapus pirmininke!
Mes savo kreivarankius nusprendem atsisakyt
RK, sveikinu tapus pirmininke!