Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

labas rytas,

eilini karta isitikinu kad nebuna kad viena firma visda gamina tik gerai arba tik blogai. spinta stumdoma 4 duru uzsakynejom is Gobanos 2006 tai jokiu nusiskundimu, o kitiem zinau daug su jais problemu buvo. Kaip kam matyt....
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 25, 00:21)
Sveikos,

viskas su jomis butu gerai- bujoja, nutysusios ilgiausios, nu bet jau siukslina  doh.gif  doh.gif as jas kaip isskabau nuzydejusius ziedus, tai apacioj terasoj kaip prisnige buna- turiu eiti nusluoti... kazin tos pilnavidures irgi taip byra  g.gif gal kitais metais jas geriau sodinti  g.gif
user posted image

indruciuk, pas mane vazonas su pilnavidurem pakabintas, viskas OK su jais, nebyra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 00:18)
Cia jau galim deti ir prie patarimu, kad nedet 3 duru stumdomu unsure.gif

Na man rytoj reikia apeit kaimynus ir tvoreles issimatuot, nes antradieni reiks savo norus raportuot laiptininkams. Nuo 16t. nenusileido nei 500lt.  doh.gif

Del grindu irgi, kiek skambinam, tiek neaisku kada jos bus.
Vien zodz cool.gif

Pas mane tarpai po 9 cm. kur pakopos porankio aukstis 90cm., o kur aikstele (jos pas mane labai mazai) aukstis mazesnis g.gif 85cm. tai man per zema, kazkaip nejaukiai jauciuosi ten atsistojus, lyg iskristi baime... , bet vaikui pats tas. Butu 90cm buve butu liuks tik va daba r kai pamatavau susimasciau, kodel laiptininkas virsuj numazino g.gif g.gif . O porankis 90cm man labai patogu thumbup.gif kaip tik su alkune atsiremiu.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2011 07 25, 09:49)
.......... ir nedamokejau visu pinigu uz moraline trauma  blush2.gif .

Tai gal man virtuvininkui isvis nemoket uz moraline zala lotuliukas.gif

QUOTE(simbarela @ 2011 07 25, 10:46)
Pas mane tarpai po 9 cm. kur pakopos porankio aukstis 90cm., o kur aikstele (jos pas mane labai mazai) aukstis mazesnis  g.gif  85cm. tai man per zema, kazkaip nejaukiai jauciuosi ten atsistojus, lyg iskristi baime... , bet vaikui pats tas. Butu 90cm buve butu liuks tik va daba r kai pamatavau susimasciau, kodel laiptininkas virsuj numazino  g.gif  g.gif . O porankis 90cm man labai patogu  thumbup.gif  kaip tik su alkune atsiremiu.

Aciu. Vat pamenu, kad pas tave virsuj zemoka. Galvoju daryt tada metra, kur tvorele virsuj g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

kazkuri buvot prasiusi terasos foto, tai pagaliau idejau i albuma, tik vakar radau laida, dar dezese tebebuvo doh.gif
ir dar uzsidejau i vonios kambari uzuolaida, tai irgi foti imeciau ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.
Atsimenu ,kad kelios daretes betoninius laiptus. Mane domina ne visi laiptai ,o tas stuburas ant kurios paskui pakopas sudedi .Ten 30 cm plocio ,o paskui pakopas 1 m.sudedi ant virsaus.Gal suprasit apie ka kalbu.Kiek kainuoja tas stuburas?
Atsakyti
QUOTE(tisa @ 2011 07 25, 09:12)

eilini karta isitikinu kad nebuna kad viena firma visda gamina tik gerai arba tik blogai. spinta stumdoma 4 duru uzsakynejom is Gobanos 2006 tai  jokiu nusiskundimu, o kitiem zinau daug su jais problemu buvo.

Mes bute koridoriuj užsakinėjome iš Vesidos 2-jų durų įmontuojamą, vaikų kambary stacionarią 2-jų durų taipogi iš ten pat, ir tikrai nesigailiu, kokybė nepriekaištinga (vokiška plokštė). Kainą atperka kokybė.
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 07 25, 11:40)
Sveikos mergaites  4u.gif

kazkuri buvot prasiusi terasos foto, tai pagaliau idejau i albuma, tik vakar radau laida, dar dezese tebebuvo  doh.gif
ir dar uzsidejau i vonios kambari uzuolaida, tai irgi foti imeciau  ax.gif

grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 25, 10:14)
Tai gal man virtuvininkui isvis nemoket uz moraline zala lotuliukas.gif
Aciu. Vat pamenu, kad pas tave virsuj zemoka. Galvoju daryt tada metra, kur tvorele virsuj g.gif

Na manau metra darydama tikrai neprašausi bigsmile.gif bus pats tas drinks_cheers.gif
Atsakyti
mielosios,
kas kužsakinejote namukui plokstes is Vilniaus. kur užsakinejot?
Laukiant is perdangos ploksciu truko kantrybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGE-LIUXXX: 25 liepos 2011 - 16:35
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 07 25, 17:32)
mielosios,
kas kužsakinejote namukui plokstes is Vilniaus. kur užsakinejot?
Laukiant is perdangos ploksciu truko kantrybe doh.gif

Mums plokstes uzsakinejo darbu vadovas. Atveze gal pries 2 savaites bet uzsakytos buvo kazkur apie balandzio gala - geguzes pradzia... Is Perdangos.
Atsakyti
Merginos, gal kas turit geru stogdengiu rekomenduot? Stogas - betonines cerpes.
Mes savo kreivarankius nusprendem atsisakyt gun_bandana.gif

RK, sveikinu tapus pirmininke! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti