Sveikos,
merginos, gal kas naudojates tokia kede? ar tikrai ji tokia stebuklinga kaip aprasymuose
http://shop.ebay.co....5...1513&_pgn=2
del drabuzines... pas mus yra tik viena a le drabuzine miegamajam- gal sakyciau daugiau spinta- tik kad ieiti galima
- man patogu.. bet ten mes laikom tik einamus rubus- visi virsutiniai rubai (kailiniai, ziemines striukes, nesezoniniai batai) eis i spinta palepej, o dar kiti virsutiniai rubai i spinta hole.... o vat del spintos stumdomomis durimis, tai galiu pasakyti,kad gailiuosi,kam pas vaika dariau is triju daliu- man nepatogu
todel hole darom is dvieju
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2011 07 24, 09:50)
Židinuko apdaila kokia
labai
as jau sia nuotrauka turiu isiisaugojusi:sakiau MB -darysim tokia zidinio apdaila, kai remonta name darysim
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 24, 12:15)
Indruciuk, pas tave man pasirode aukstis geras tvoreles
man patinka mano tvoreles aukstis
105cm jei nemaisau, matavau su liniuote-ruletes neradau
zodziu gerokai virs bambos
skubanti, tau kai virtuvini dare, ar vidines lentynas irgi dare is medzio ?? as nunesiau,kad pasakiciuotu suoliuka su batu deze- nu tai sake viska daro is medzio, ir kaina tokia nemaza gaunasi
Papildyta:
ilonux,ar jau paskaiciavo meistrelis jums? man avansa kaip pasieme, tai dingo kaip i vandeni
sekasi man su tais meistrais
Papildyta:
ir dar sodininkems klausimas... pasisodinau as i lovius balkone pelargonijas tas tokias smulkias svyrancias:
viskas su jomis butu gerai- bujoja, nutysusios ilgiausios, nu bet jau siukslina
as jas kaip isskabau nuzydejusius ziedus, tai apacioj terasoj kaip prisnige buna- turiu eiti nusluoti... kazin tos pilnavidures irgi taip byra
gal kitais metais jas geriau sodinti