Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(A&T @ 2011 07 24, 11:05)
Sveikutes  4u.gif gal kurios neseniai grindis betonavotes? Kazi kokios kainos dabar eina?

darbas kazkur 8-10 Lt uz m2 4u.gif neseniai betonavomes juodgrindes, bet patys mokejom 13 lt uz m2 nes reikejo iskast nemazai zemiu
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 07 24, 15:54)
darbas kazkur 8-10 Lt uz m2  4u.gif  neseniai betonavomes juodgrindes, bet patys mokejom 13 lt uz m2 nes reikejo iskast nemazai zemiu

nežinau, kas kiek atskirai su darbu ar be medžiažiagų, bet mums kainavo 25 su darbu, su jų medžiagom (cementas, žvyras), va su tokiu aparatu 4 vyrai darbavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 24 liepos 2011 - 15:42
QUOTE(syri @ 2011 07 24, 16:41)
nežinau, kas kiek atskirai su darbu ar be medžiažiagų, bet mums kainavo 25 su darbu, su jų medžiagom (cementas, žvyras), va su tokiu aparatu 4 vyrai darbavosi.

Mums kaip tik ir reikia su tuo aparatu. Gal kontaktus galima kas pas jus darbavosi?
Atsakyti
[quote=A&T,2011 07 24, 18:00]
Mums kaip tik ir reikia su tuo aparatu. Gal kontaktus galima kas pas jus darbavosi?
Parašiau į AŽ. Daba galvoju, kad kai pirmą kartą betonavo (virtuvę, vonias..), tai kainavo po 25, o dabar kai prireikė kitur už viską bendrą kainą pasakė ir tiek g.gif . Čia jie be tarpininkų, patys.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 24, 16:41)

pas mumis irgi su ta vadinama vokiska iranga dirbo. sekanti betono sluoksni uz 8 lt pils, nes nereikes jau nieko iskasinet. tik reikes aisku cemento ir zvyro isigyt patiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 liepos 2011 - 22:06
Sveikos,

merginos, gal kas naudojates tokia kede? ar tikrai ji tokia stebuklinga kaip aprasymuose g.gif
http://shop.ebay.co....5...1513&_pgn=2

del drabuzines... pas mus yra tik viena a le drabuzine miegamajam- gal sakyciau daugiau spinta- tik kad ieiti galima biggrin.gif - man patogu.. bet ten mes laikom tik einamus rubus- visi virsutiniai rubai (kailiniai, ziemines striukes, nesezoniniai batai) eis i spinta palepej, o dar kiti virsutiniai rubai i spinta hole.... o vat del spintos stumdomomis durimis, tai galiu pasakyti,kad gailiuosi,kam pas vaika dariau is triju daliu- man nepatogu schmoll.gif todel hole darom is dvieju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2011 07 24, 09:50)
Židinuko apdaila kokia  g.gif

labai wub.gif wub.gif as jau sia nuotrauka turiu isiisaugojusi:sakiau MB -darysim tokia zidinio apdaila, kai remonta name darysim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 24, 12:15)
Indruciuk, pas tave man pasirode aukstis geras tvoreles ax.gif

man patinka mano tvoreles aukstis smile.gif 105cm jei nemaisau, matavau su liniuote-ruletes neradau blush2.gif zodziu gerokai virs bambos biggrin.gif

skubanti, tau kai virtuvini dare, ar vidines lentynas irgi dare is medzio ?? as nunesiau,kad pasakiciuotu suoliuka su batu deze- nu tai sake viska daro is medzio, ir kaina tokia nemaza gaunasi g.gif g.gif
Papildyta:
ilonux,ar jau paskaiciavo meistrelis jums? man avansa kaip pasieme, tai dingo kaip i vandeni doh.gif doh.gif sekasi man su tais meistrais doh.gif doh.gif
Papildyta:
ir dar sodininkems klausimas... pasisodinau as i lovius balkone pelargonijas tas tokias smulkias svyrancias:
user posted image

viskas su jomis butu gerai- bujoja, nutysusios ilgiausios, nu bet jau siukslina doh.gif doh.gif as jas kaip isskabau nuzydejusius ziedus, tai apacioj terasoj kaip prisnige buna- turiu eiti nusluoti... kazin tos pilnavidures irgi taip byra g.gif gal kitais metais jas geriau sodinti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 25, 00:21)
o vat del spintos stumdomomis durimis, tai galiu pasakyti,kad gailiuosi,kam pas vaika dariau is triju daliu- man nepatogu  schmoll.gif todel hole darom is dvieju  4u.gif

man patinka mano tvoreles aukstis  smile.gif  105cm jei nemaisau, matavau su liniuote-ruletes neradau  blush2.gif zodziu gerokai virs bambos  biggrin.gif

as nunesiau,kad pasakiciuotu suoliuka su batu deze- nu tai sake viska daro is medzio, ir kaina tokia nemaza gaunasi  g.gif  g.gif

ilonux,ar jau paskaiciavo meistrelis jums? man avansa kaip pasieme, tai dingo kaip i vandeni  doh.gif  doh.gif  sekasi man su tais meistrais  doh.gif  doh.gif

Cia jau galim deti ir prie patarimu, kad nedet 3 duru stumdomu unsure.gif

Na man rytoj reikia apeit kaimynus ir tvoreles issimatuot, nes antradieni reiks savo norus raportuot laiptininkams. Nuo 16t. nenusileido nei 500lt. doh.gif

Tai lentynu ir nugaros nebutina daryt medines g.gif

Ne tau vienai "sekasi" su meistrais cool.gif . Pas mus praeita pirmadieni turejo elektrikai atvaziuot, tai spek ar nors paskambino per savaite... gal ne ta pirmadieni turejo omeny lotuliukas.gif .
Nezinau ka su virtuviniu daryt, kokios 5 dureles raudonesnes nei pacios pirmos sudetos. Dainius sake jei negales penktadieni atvaziuot, gal sekmadieni uzsuks, bet siandien nekele ragelio visa diena. MB isvis jau pasiutes, nezinau ka mes besnekesim. 4 dureles perdare noredamas gero, bet kadangi raudonesnes, tai gaus sudet senasias, is pirmo darymo su gera spalva. Dar 4 naujos, teks sakyt, kad is naujo gamintu ir dar saldytuvo vienas sonas ok, o kitas nu visiskai raudonas doh.gif . Karnyzai pamesti uz lovos guli, dar net neziurejau ar gera spalva, neber nervu unsure.gif . Ar jie beico pritepe daugiau nei pirma karta beicavo ar ka ir faktura skiriasi. O apie sala isvis nieks nesneka...
Del grindu irgi, kiek skambinam, tiek neaisku kada jos bus.
Vien zodz cool.gif
Atsakyti
ilonux,ar jau paskaiciavo meistrelis jums? man avansa kaip pasieme, tai dingo kaip i vandeni  doh.gif  doh.gif  sekasi man su tais meistrais  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
ir dar sodininkems klausimas...

Dar neskambinom mes meistreliui, jam skambint reikia. Nebijok, nepradings jis su tuo avansu...Tik, kaip matau, dabar su tais meistrais...Vien RK patirtis ką rodo doh.gif

O gėlės teršia visos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 24, 12:53)
25 lt kvadratas, betonavom užvakar

cia su medziagom ar tik uz darba?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 07 25, 08:39)
cia su medziagom ar tik uz darba?

su viskuom, minėjau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
del drabuzines... pas mus yra tik viena a le drabuzine miegamajam- gal sakyciau daugiau spinta- tik kad ieiti galima biggrin.gif - man patogu.. bet ten mes laikom tik einamus rubus- visi virsutiniai rubai (kailiniai, ziemines striukes, nesezoniniai batai) eis i spinta palepej, o dar kiti virsutiniai rubai i spinta hole.... o vat del spintos stumdomomis durimis, tai galiu pasakyti,kad gailiuosi,kam pas vaika dariau is triju daliu- man nepatogu  schmoll.gif todel hole darom is dvieju  4u.gif

As bute dabar miegamajam turiu triju stumdomu daliu, o vaiku kambary 2. Tai manau ne duru skaiciuje esme, o kaip issiplanuosi vidu, nes musu atveju 3 daliu labai patogi , o va vaiku kambary viduj taip mandrai susiprojektavau kad doh.gif .... Vos prieit kai kur galiu.
Tesiant meistru tema - spintas stumdomom durim uzsisakinejom Akai firmoj, miegamojo padare idealiai, o vaiku kambary - baisu. Kreiva, sleiva, ne vienodu ploksciu. Rezultatas toks kad skambinau direktoriui sakau pasiimkit ir grazinkit pinigus arba perdarot - perdare 4u.gif . Bet iki tobulumo jai dar yra galiukas ir nedamokejau visu pinigu uz moraline trauma blush2.gif .
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(salamandra07 @ 2011 07 25, 09:49)
As bute dabar miegamajam turiu triju stumdomu daliu, o vaiku kambary 2. Tai manau ne duru skaiciuje esme, o kaip issiplanuosi vidu, nes musu atveju 3 daliu labai patogi , o va vaiku kambary viduj taip mandrai susiprojektavau kad  doh.gif .... Vos prieit kai kur galiu.
Tesiant meistru tema - spintas stumdomom durim uzsisakinejom Akai firmoj, miegamojo padare idealiai, o vaiku kambary - baisu. Kreiva, sleiva, ne vienodu ploksciu. Rezultatas toks kad skambinau direktoriui sakau pasiimkit ir grazinkit pinigus arba perdarot - perdare 4u.gif . Bet iki tobulumo jai dar yra galiukas ir nedamokejau visu pinigu uz moraline trauma  blush2.gif .

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 25 liepos 2011 - 09:05