Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2011 07 22, 14:31)
pas mus su pirolize,bet nieko negaliu pasakyti- nenaudojau dar  4u.gif o ir pagal tai,kiek as gaminu- dar ilgai neteks panaudoti  biggrin.gif  pas uosviene be pirolizes- gamina tikrai daug orkaiteje- i savaite kokius 3 kartus maziausiai- puikiausiai viska issivalo su amway orkaiciu valikliu  4u.gif  pas drauge su pirolize- bet ji nejungia, nes sake daug elektros ryja ir smarve baisi buna  blink.gif  g.gif  skirtumas tarp su pirolize ir be apie 500lt- jei tai neskausminga suma- tai reikia, bet jei gamini karta i menesi- tai gal kazka kita uz ta suma nusipirkti  g.gif  Ar aiskiau  biggrin.gif  biggrin.gif

indruciuk, ACIU aciuks.gif vat bute turejau AEG orkaite be tos pirolizes ir kaip ir gerai viskas buvo g.gif na turiu siek tiek dar laiko pamastymui ax.gif
Atsakyti
mas mus bute yra paprasta beko virykle su elektrine orkaite, be jokiu ten piroliziu, kai ka iskepu isplaunu ir svaru, bet uz tai piniginei lengviau, nes ne tiek daug kainavo. zinoma kiekvienas renkasi ko jam reikia, nes mano nuomone, jei daug gamini, tada gal ir reikia su tais pribumbasais, bet jei ne tai kam tokius pinigus moketi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske24: 22 liepos 2011 - 13:44
QUOTE(braske24 @ 2011 07 22, 14:43)
mas mus bute yra paprasta beko virykle su elektrine orkaite, be jokiu ten piroliziu, kai ka iskepu isplaunu ir svaru, bet uz tai piniginei lengviau, nes ne tiek daug kainavo. zinoma kiekvienas renkasi ko jam reikia, nes mano nuomone, jei daug gamini, tada gal ir reikia su tais pribumbasais, bet jei ne tai kam tokius pinigus moketi g.gif

As turiu be to stebuklo , gaminu neipatingai daug, bet orkaites sveitimas tai man kaip bausme, kokios rankos lieka, naguciai.... O sveist reikia taip kad as tik uz poliroze, pirksiu tik tokia... Kad ir kepsiu per savaite ar menesi karta, bet namo irengimas kiek kainauoja tai tie 500 jau i bankrota nebenuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2011 07 22, 15:17)
As turiu be to stebuklo , gaminu neipatingai daug, bet orkaites sveitimas tai man kaip bausme, kokios rankos lieka, naguciai.... O sveist reikia taip kad as tik uz poliroze, pirksiu tik tokia... Kad ir kepsiu per savaite ar menesi karta, bet namo irengimas kiek kainauoja tai tie 500 jau i bankrota nebenuves  4u.gif

mano ir dabar be pribumbasų, ir nauja išsirinkta yra tokia http://www.avitela.l...ux-eob-33100-x/ - be to pribumbaso. Bet kad aš ir nematau ką ten valyti g.gif - jei kokia vištikė - tai maišelyje, jei dar kas - tai troškintuve, pyragas iš viso nieko blogo nedaro, tik kvepia. Stiklą pabrūžinu jei reikia ir tiek to "chalpato" ax.gif Žo, man net minties nebuvo už tai mokėti - geriau kokį prašmatnesnį kraną rolleyes.gif

beje, pirmadienis didžioji diena - prasidės virtuvinio montavimas assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 22 liepos 2011 - 14:40
QUOTE(syri @ 2011 07 22, 15:37)
beje, pirmadienis didžioji diena - prasidės virtuvinio montavimas  assa.gif

ooo kaip fainiai thumbup.gif
pas mane ir pirmadienis didzioji diena biggrin.gif - ATOSTOGOS pagaliau yahoo.gif
Atsakyti
As turiu be to stebuklo , gaminu neipatingai daug, bet orkaites sveitimas tai man kaip bausme, kokios rankos lieka, naguciai.... O sveist reikia taip kad as tik uz poliroze, pirksiu tik tokia... Kad ir kepsiu per savaite ar menesi karta, bet namo irengimas kiek kainauoja tai tie 500 jau i bankrota nebenuves  4u.gif

sutinku, kad i bankrota nenuves, bet tuos 500lt galiu pvz kitur panaudoti ir uz tuos 500lt nusipirkti svetainej pvz torsera arba grazu sviestuva ax.gif as tik dabar taip kalbu, kol neatejo eile virtuves irangai - kai irenginesim vidu gal kitaip kalbesiu tongue.gif nes per pora metu manau daug kas pasikeis, nes ypatingai technika keiciasi, tobuleja, tai manau po poros metu viskas bus atpige gerokai, o ir bus daug naujienu atsirade, taip kad as tik dabar taip kalbu, jog man nereikia, o kaip bus veliau - gal ir man prisireiks tu visu pribumbasu ax.gif :4u:laikas parodys - o ir jus mamytes jau turesit patirties ar tie visi pribumbasai reikalingi ar ne 4u.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti

sveikos 4u.gif
kazkada zadejau nufotkinti sveitimo priemone, bet tasyk negalejau, o paskui pamirsau doh.gif .dabar skaitau, kad visai i tema butu.mergaites, jei kur pamatysit tokia sveitimo priemone kokioj parduotuvej, duokit zinoti.toj dezutej kaip sausainiai sudeti tokie gabaliukai kazkokios medziagos (jos gabaliukas matosi foto). tie gabalai plesomi. gabaliuka suslapini vandeniu ir sveiti. ta medziaga nuo vandenuko ir trynimo suputoja ir gerai nusibruzina.orkaitems tai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Zvalute, toki turiu, tik firma kita. Sveiciau baisiausiu puodu, keptuviu dugnus, laiko uztruko, bet rezultatas buvo bigsmile.gif . Tik kad pirkta Amerikoj, netycia radau nedabaigta dezute...

O del pirolizes, tai as nekepdavau, nes jau orkaites sveitimas ne man, o dabar jau tikiuosi kepsiu orkaitej bigsmile.gif . Sese gailisi, kad pirolizes neturi. Cia jau kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

perkame YTONG blokelius, kuriuos veža iš Lenkijos. Pirkimo sutartyje nurodyta, kad "pirkejas privalo issiskrauti savo saskaita per 3 val nuo transporto atvykimo laiko i objekta". g.gif

Ar tai reiskia, kad mums dar reikes nuomotis technika, kuri iskrautu? g.gif Ar jus irgi turejote iskrauti blokelius savo saskaita? Kiek kainuoja tokia technika? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lydere @ 2011 07 23, 12:25)
Sveiki  4u.gif ,

perkame YTONG blokelius, kuriuos veža iš Lenkijos. Pirkimo sutartyje nurodyta, kad "pirkejas privalo issiskrauti savo saskaita per 3 val nuo transporto atvykimo laiko i objekta".  g.gif

Ar tai reiskia, kad mums dar reikes nuomotis technika, kuri iskrautu?  g.gif Ar jus irgi turejote iskrauti blokelius savo saskaita? Kiek kainuoja tokia technika?  g.gif

Sveiki,

Taip, tai reiskia, kad turite patys iskrauti blokelius papildomos technikos pagalba, pvz. bobcatu ar traktoriu kokiu. Kaia sudaro iskrovimo darbas (uz val.) + atstumas iki Jusu sklypo (uz km). Mums kainavo praeitais metais 80 Lt/val, bobcatas buvo kaimyno 4u.gif tad uz atvezima moketi nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(lydere @ 2011 07 23, 12:25)
Sveiki  4u.gif ,

perkame YTONG blokelius, kuriuos veža iš Lenkijos. Pirkimo sutartyje nurodyta, kad "pirkejas privalo issiskrauti savo saskaita per 3 val nuo transporto atvykimo laiko i objekta".  g.gif

Ar tai reiskia, kad mums dar reikes nuomotis technika, kuri iskrautu?  g.gif Ar jus irgi turejote iskrauti blokelius savo saskaita? Kiek kainuoja tokia technika?  g.gif

vieni nurodo kainą su iškrovimu, kiti be. Mes pirkome su iškrovimu, tai rūpintis nebereikėjo nieko, blokeliai atvažiavo kartu su traktoriumi, kuris už tą pačią kainą ir iškrovė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 22, 23:38)
Zvalute, toki turiu, tik firma kita. Sveiciau baisiausiu puodu, keptuviu dugnus, laiko uztruko, bet rezultatas buvo bigsmile.gif . Tik kad pirkta Amerikoj, netycia radau nedabaigta dezute...

o man taip noretusi ir Lietuvoje rasti ax.gif .nu man dujines virsui, kai pribega ar pridega, arba čiaupams, ar flomasteriui nuo šaldytuvo, tai thumbup.gif
Atsakyti