Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(leaona @ 2011 07 21, 21:14)
Sveiko merginos.

Nu amzini klausimai. g.gif  Ka gero, ar negero girdejote apie Aluplast profili, 6 kameru 3 stiklo paketu langus. Ar elektrikai ir signalizacijos laidus sugeba pravesti,kaip issiaiskinti ko reikia? Ar atskirai signalizacijomis uzsiimanciu reikia dometis? Kokias  apsaugos formas rinkotes namu saugumui?
Siandien visi iskrite nuo karscio. biggrin.gif

tai dar neisirinkai langu?zinau, kad mes kai klausinejomes apie aluplast profili, tai vyras sake, kad neblogi yra aluplast ideal 7000 - kiti nieko gero schmoll.gif mums asmode skaiciavo su aluplast ideal 7000, tai sakem ka aluplast, tai tada jau geriau alphaline 90mm - nes kainos skirtumas tik 2000lt
Papildyta:
[quote=Infinity_,2011 07 21, 19:06]
mes bandom ieškotis šviestuvo į svetainę, tai kiek teko domėtis, kurie patinka kainos eina nuo 1600lt. iki 10000 lt. g.gif

zinau, kai mes i buta ieskojom sviestuvo, tai doh.gif kiek vargo buvo, nes arba kaina kosmine, arba netinka doh.gif bet radom aukso viduriuka, kuris mums kainavo 450lt ax.gif o va mano sese pirko sviestuva su svarovskiais uz kuri sumokejo 1500lt - ispudingas sviestuvas, bet ir kaina ispudinga thumbup.gif
Papildyta:
ir dar po to sese norejo pirkti torsera prie to sviestuvo su svarovskiais, bet nebesiryzo, nes torseras irgi 1500lt doh.gif tai sake absieis be torsero tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 07 21, 11:21)
cia pvz. kur tik is vienos puses, man grazu
user posted image
bet reik ziuret jei langas labai didelis kad jinai tokia labai vienisa nebutu 4u.gif

pas mane vienoj pusej lango gi ir lubu nuzemejimas yra, tai viena puse man turetu buti thumbup.gif Sutariau su Anuska, kad vaziuosim kartu pirkti medziagos ir karnyzu- ji geriau ismano kas kur tvirtinasi thumbup.gif

QUOTE(braske24 @ 2011 07 21, 13:53)
indruciukas 4u.gif as miegamajame nedeciau siuliniu uzuolaidu, man grazu kaip tu ten tam pvz esi padariusi, deciau naktine tik is vienos puses - cia mano nuomone - man kaip tu esi idejusi ten nuotrauka taip labai graziai atrodo thumbup.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif pakolkas prie tokio varianto ir pasiliksiu...
QUOTE(tisa @ 2011 07 21, 15:28)
del siuliniu uzuolaidu tai ju pliusas kabint jas ten kur isejimas i balkona ar terasa ir daznai vaiksciojama ir dar jei yra palanges ir turit katina (tai jau mano patirtis) katinas megsta sedet ant palanges virtuvei kur siuline uzuolaida ir viskas ciki-piki o va kambariuose kad ir lenda is apacios bet vistiek sugeba pagadint uzuolaidas muses begaudant, ar gal cia tik pas mus jis toks chuliganas  poster_dont.gif

mano drauge buvo pasisiuvusi uzuolaidas valentino salone- vaizdas tikrai ispudingas wub.gif wub.gif bet...po pirmo plovimo dar susikabino tas uzuolaidas,o antra karta nukabino ir susikabino tas siulines- sake velniop tas vaizdas, svarbu patogu... tai dabar atsidziaugti negali tom siulinem ir mane ikalbineja biggrin.gif biggrin.gif pas ja irgi yra du katinukai, tai smarkiai "pagrazine" uzuolaidas buvo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2011 07 21, 16:28)
***** kaip karsta siandien  karsta.gif gal kas  turit INTEX firmos baseina pas save ax.gif

as vis pamastau... bet kai paskaitau baseinu temoj kiek vargo su jo prieziura, tai ir noras dingsta- lengviau iki karjero nuvaziuoti issimaudyti biggrin.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 21, 19:06)
mes bandom ieškotis šviestuvo į svetainę, tai kiek teko domėtis, kurie patinka kainos eina nuo 1600lt. iki 10000 lt. g.gif

oooo, jau sviestuvu ieskom- o albume tik blokeliu sienos bigsmile.gif

mes dar ilgai be sviestuvu gyvensim- kol dar baldus visus susipirksim, uzuolaidas doh.gif doh.gif gerai,kad laidai jiems nei svetainej, nei valgomajam neistraukti- tai ne taip akis bado,kad ju nera biggrin.gif biggrin.gif graziausi sviestuvai visgi "topolinoj"- nu bet ten eiti pasizvalgyti vien del tos senes pardavejos nesinori doh.gif Kazin kada ji atostogauja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 21, 19:06)

Infinity, o kokia pas jus stadija dabar? specialiai paziurejau albumuka jusu, bet foto kaip suprantu labai seniai nauju nekeliat rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 22, 10:46)
oooo, jau sviestuvu ieskom- o albume tik blokeliu sienos  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na mintys musu sutampa ziuriu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 22, 10:46)
Papildyta:

as vis pamastau... bet kai paskaitau baseinu temoj  kiek vargo su jo prieziura, tai ir noras dingsta- lengviau iki karjero nuvaziuoti issimaudyti  biggrin.gif

as ir laikas nuo laiko paskaitineju, siemet tikriausiai jau baseina ir nestatysim, nebent kai bus nuolaidos nupirkt kitam sezonui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 22 liepos 2011 - 09:52
QUOTE(leaona @ 2011 07 21, 21:14)
Ar elektrikai ir signalizacijos laidus sugeba pravesti,kaip issiaiskinti ko reikia? Ar atskirai signalizacijomis uzsiimanciu reikia dometis?

Pas mus elektrikas atsivedė kažkokį savo draugą, kuris pravedžiojo signalizaciją ir priešgaisirinę 4u.gif

QUOTE(Avocetė @ 2011 07 21, 21:46)
blink.gif paauksuotas turbūt

drinks_cheers.gif ir aš tą patį pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 22, 09:46)
oooo, jau sviestuvu ieskom- o albume tik blokeliu sienos  bigsmile.gif

dabartinė stadija vidaus padaila, pagal dizainerio užmanymus turime rasti šviestuvus, kad apdailininkai galėtų tiksliai skyles išpjauti. nuotraukas galiu kelias įkelti, bet dar nieko gero įspūdingo nėra, nemanau, kad bus įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 22, 11:33)
dabartinė stadija vidaus padaila, pagal dizainerio užmanymus turime rasti šviestuvus, kad apdailininkai galėtų tiksliai skyles išpjauti. nuotraukas galiu kelias įkelti, bet dar nieko gero įspūdingo nėra, nemanau, kad bus įdomu ax.gif

aiskutis 4u.gif idomu idomu, lauksim foto ax.gif
P.S. o kokio tipo sviestuvu ieskot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 22 liepos 2011 - 11:55
Lana o tai kaip jus isikuret, ar jau sulauket laiptu? pas mus jau isliejo laiptukus tik dar engalim vaiksciot visa savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 07 22, 11:54)
aiskutis 4u.gif  idomu idomu, lauksim foto ax.gif
P.S. o kokio tipo sviestuvu ieskot?

foto įkėliau. šviestuvo ieškom plafoninio, tikrai nepaauksuoto (ne mūsų skonio). Panašiai kažkas tokio:

http://www.hopis.lt/...59/lubinis4.jpg
http://www.hopis.lt/...61/lubinis6.jpg
http://www.hopis.lt/...60/lubinis5.jpg

Atsakyti
QUOTE(tisa @ 2011 07 22, 13:11)
Lana o tai kaip jus isikuret, ar jau sulauket laiptu? pas mus jau isliejo laiptukus tik dar engalim vaiksciot visa savaite  doh.gif

tisa, ne laiptuku apdailos dar ner....laukiu 4u.gif
fainiai kad jau laiptuku pagrinda turit thumbup.gif

turiu klausimuka, ka manot ar verta pirkti orkaite su pirolize? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 22 liepos 2011 - 12:39
QUOTE(Lana*** @ 2011 07 22, 13:21)

BUTINA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 22, 14:05)

biggrin.gif aisku, aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 22, 11:33)

o kodel neidomu-labai netgi smalsu 4u.gif gal kazkas nusiziures sau kokia patinkancia detale,gal pagalvos kad taip geriau nedaryti- gi nepasipuikuoti tas nuotraukas dedam- o pasidziaugti rezultatu ir su kitomis idejomis pasidalinti biggrin.gif
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 22, 13:21)
foto įkėliau. šviestuvo ieškom plafoninio, tikrai nepaauksuoto (ne mūsų skonio). Panašiai kažkas tokio:

labai panasiu esu maciusi senukuose 4u.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 07 22, 13:21)

pas mus su pirolize,bet nieko negaliu pasakyti- nenaudojau dar 4u.gif o ir pagal tai,kiek as gaminu- dar ilgai neteks panaudoti biggrin.gif pas uosviene be pirolizes- gamina tikrai daug orkaiteje- i savaite kokius 3 kartus maziausiai- puikiausiai viska issivalo su amway orkaiciu valikliu 4u.gif pas drauge su pirolize- bet ji nejungia, nes sake daug elektros ryja ir smarve baisi buna blink.gif g.gif skirtumas tarp su pirolize ir be apie 500lt- jei tai neskausminga suma- tai reikia, bet jei gamini karta i menesi- tai gal kazka kita uz ta suma nusipirkti g.gif Ar aiskiau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti