Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(ausra101 @ 2011 07 28, 17:25)

tai prie to pacio paklausiu kiek cm jus siltinat stoga? ne per mazai 20cm?

pirmas vatos sluoksnis eina 20 cm, paskui plevele ir iskart laidus vedzioja po lubas elektrikas paskui dedas dar 5 cm sluoksnis vatos ir tada gipsas -lubos vsio . mums aiskino kad 25 cm butinai turi buti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(leaona @ 2011 07 28, 17:46)
Sveikos merginos.

Reikia sklypa palyginti ,pastumdyti ,bet su technika prastai schmoll.gif .Aplinkui visi labai uziimti.Bobkatas mazokas . Gal kas turite kontaktus,to didesnio traktoriuko ,kur gali pastumti ir turi kausa. Labai jau reikia apsitvarkyti aplinka,kad graziau butu ,o dabar vietoj rutu darzelio -vienos zoles. biggrin.gif

doh.gif ta pati situacija pas mus, jei suzinosit kokius kontaktus imesk man i az, viena forumiete buvo davus bet nesusitarem. tai dabar sklypas toks apauges baisu ziuret taip jau noriu nors zemes cut sutvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(tisa @ 2011 07 28, 21:04)
pirmas vatos sluoksnis eina 20 cm, paskui plevele ir iskart laidus vedzioja po lubas elektrikas paskui dedas dar 5 cm sluoksnis vatos ir tada gipsas -lubos vsio . mums aiskino kad 25 cm butinai turi buti  mirksiukas.gif

o tas trecias sluoksnis kokia vata, tokia kaip ir pries tai buvo? ar kietesne? man siand sake reikia deti kazkokia kietesne g.gif

sudejo siand tuos stoglangius mums, o siaubeli ka pridirbo su shiferiu doh.gif tragiskas vaizdas, iskraivalavo, viskas skersa, atkibe... doh.gif liepaiu ryt sutvarkyt, ziuresim ka padarys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 28, 21:35)
o tas trecias sluoksnis kokia vata, tokia kaip ir pries tai buvo? ar kietesne? man siand sake reikia deti kazkokia kietesne g.gif

sudejo siand tuos stoglangius mums, o siaubeli ka pridirbo su shiferiu doh.gif tragiskas vaizdas, iskraivalavo, viskas skersa, atkibe... doh.gif liepaiu ryt sutvarkyt, ziuresim ka padarys unsure.gif

o tai is kur tokius meistrus emet? kad taip falsivai dirba blink.gif cia rekomenduoti meistrai dirba? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 28, 18:56)
- tai kad neaisku- cia kaina su trinkelem, ar su pagrindo visom medziagom, ar ir su tuo ir su tuo  g.gif
--  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
[

su viskuom - su trinkelėm (6 cm), su darbu. Ir su viskuom kitkuom.

Šiandien padėjom persikraustyti draugiškai draugei, tai nu ir naaaa...... fitness4.gif, kaip šunys nusikalėm swoon.gif .

Kaip jūs kraustotės? Tiksliau, reikia perkrausymo tarnybos su nešikais, bent 2 vienetais. PATYS NĖ UŽ KĄ TO NEBEDARYSIM SVEIKATA BRANGIAU. Galite gal į Až kontaktų kokių, su kuriais jau teko susidurti? ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 28, 23:22)
su viskuom - su trinkelėm (6 cm), su darbu. Ir su viskuom kitkuom.

Šiandien padėjom persikraustyti draugiškai draugei, tai nu ir naaaa......  fitness4.gif, kaip šunys nusikalėm    swoon.gif .

Kaip jūs kraustotės? Tiksliau, reikia perkrausymo tarnybos su nešikais, bent 2 vienetais. PATYS NĖ UŽ KĄ TO NEBEDARYSIM SVEIKATA BRANGIAU. Galite gal į Až kontaktų kokių, su kuriais jau teko susidurti?  ax.gif
Ačiū  4u.gif

Mes be baldu kraustomes 4u.gif viska nauji perkam doh.gif issivezam telika ir komoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianai440 @ 2011 07 28, 16:24)
tiesa dar atsargiai su kamino murytojais....girdejau istorija kaip kamina murije vyrukai uzbaige darbus vel buvo uzsakovo iskviesti, nes......rupuziokai buvo vidury kamino imuryje stikla-tipo apsidrauzdami, kad jei negautu atlyginimo-pareketuot galetu veliau..juk kai kuri peciu dumai atgal ruksta....taip kad jie apsidraudzia stikla imurydami-o kai alga sumoketa jiem tvarkingai -plyta numeta pabaige darba-suskaldo ta stikla.....

nu nesakykit, gudrus tie musu lietuvaiciai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2011 07 28, 16:53)
aj, tai tą stiklą atsikišusį įmūrija, maniau į patį kaminą  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 28, 22:35)

pas mus ta pati vata. tai dabar antram aukste jau sudejo beveik visur tai liko tik gipsa prisukt ir visur turesim lubas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 29, 02:36)
Mes be baldu kraustomes 4u.gif viska nauji perkam doh.gif issivezam telika ir komoda 4u.gif

geriausiai jei taip iseina nauji namai - nauji baldai, isivaizduoju kiek dziaugsmo isikraustant i naujus namucius
Atsakyti
QUOTE(tisa @ 2011 07 29, 10:24)
pas mus ta pati vata.  tai dabar antram aukste jau sudejo beveik visur tai liko tik gipsa prisukt ir visur turesim lubas  thumbup.gif
Papildyta:
geriausiai jei taip iseina nauji namai - nauji baldai, isivaizduoju kiek dziaugsmo isikraustant i naujus namucius

O man kazkodel liudna, net nezinau kodel, gal kad butas dar buvo nespejes atsibuosti pries 4 metus irgi naujai isirenginejom ax.gif Suprantu, kad namie graziau, erdviau, bet visvien liudna verysad.gif Vyras pasieme telika ir persikrauste skaituosi, as viena renku daiktus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 29, 11:15)
O man kazkodel liudna, net nezinau kodel, gal kad butas dar buvo nespejes atsibuosti pries 4 metus irgi naujai isirenginejom ax.gif Suprantu, kad namie graziau, erdviau, bet visvien liudna verysad.gif Vyras pasieme telika ir persikrauste skaituosi, as viena renku daiktus doh.gif

gal tas telikas kuriam laikui gali sugesti... ax.gif
Atsakyti
Indruciuk, sviestuvu nesivezem, o ka turejom, atidavem...
Perkant, turbut reiktu pakeist visus vidurius-laidus.

O kaip Anglijoj, sviestuvu yra gudresnem kainom nei LT ??
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 29, 01:36)

Mes irgi taip kraustėmės - nesivežėm nieko, tik vieną kompiuterio stalą, ant kurio, kol nebuvo baldų, stovėjo TV. Nieko nereikėjo vežt, net patalynę pirkom naują. Na tiesa, drabužius vežėm. rolleyes.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 29, 11:15)

Man visąlaik būna liūdna kraustytis. Net iš studentų bendrabučio buvo sunku kraustytis, nostalgija geriems studentiškiems laikams kankino cool.gif
Atsakyti
sveikos, likimo drauges,

turiu bėdą su virtuviniais šviestuvais (vis negalim išsirinkti). Taip ir gyvenam su kinietiškais popieriniais biggrin.gif
Aš svajoju apie Tifany stiliaus (vitražiniai, iš spalvotų stikliukų), o vyras priešinasi - sako mažai šviesos bus. O ir kiek ieskojau, labai jau nedidelis pasirinkimas tokių šviestuvų.
Gal kas galit pasidalinti idėjomis ir patarimais, kur rasti gerą parduotuvę.
Atsakyti