Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(syri @ 2011 07 28, 16:10)
nuo pirmadienio griaučiai stovi, šnd turėjo atvažiuoti su fasadinėm durelės  g.gif  - ko tai kažkur užlūžo

kas per baldininkai jums pasitaiko doh.gif man per 7 valandas viską surinko unsure.gif
Atsakyti
tiesa dar atsargiai su kamino murytojais....girdejau istorija kaip kamina murije vyrukai uzbaige darbus vel buvo uzsakovo iskviesti, nes......rupuziokai buvo vidury kamino imuryje stikla-tipo apsidrauzdami, kad jei negautu atlyginimo-pareketuot galetu veliau..juk kai kuri peciu dumai atgal ruksta....taip kad jie apsidraudzia stikla imurydami-o kai alga sumoketa jiem tvarkingai -plyta numeta pabaige darba-suskaldo ta stikla.....
Atsakyti
QUOTE(tisa @ 2011 07 28, 10:28)
mums antram aukste vedzioja elektra bet negaliu pasakyt kiek uz taska, nes kai pati klausiau elektriko kiek tai nesugebejo atsakyt pradejo aiskint kad priklauso nuo daug kitu dalyku.Stogo siltinimo darbai +elektros isvedziojimas bendrai mokesim.

kazkaip keistai g.gif o kiek tada uz siltinima uz kvadrata ima? man siulesi vienas 3lt uz kvadrata vieno sluoksnio g.gif

tai prie to pacio paklausiu kiek cm jus siltinat stoga? ne per mazai 20cm?

QUOTE(rutulyte @ 2011 07 28, 14:37)
mes mokėjom 25 + 4 lt  4u.gif
aš su tokiais darbininkais neprasidedu  schmoll.gif man nepatinka kai negali bent maždaug pasakyti kainos, o tai paskui viską padarys ir užgiedos kiek norės o tu turėsi mokėti  doh.gif
mes už lempų sudėjimą atskirai turėsim mokėt  4u.gif

tai beveik tas pats g.gif siand bandysiu dar su vienu kalbeti, paziuresiu ka tas sakys
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 28, 16:13)
kas per baldininkai jums pasitaiko doh.gif man per 7 valandas viską surinko  unsure.gif

Matai, tavo baldininkai nelėks per visą LT antrą kartą dėl durėlių, o čia, vietoje, viskas kitaip gaunasi.
Na, nesiskundžiu aš dar, taip ir buvo kalbėta, kad fasadas bus kt. dieną, tai paskambino, panešė - ryt po pietų (na maža kas žmogui - gal uošvienė numirė, ar ką... biggrin.gif ).
Kalbant apie kainos ir kokybės (tiek darbo, tiek daikto) santykį, išvis neturiu kol kas jokių nusiskundimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 07 28, 14:37)
mes už lempų sudėjimą atskirai turėsim mokėt  4u.gif

O kiek mokesit? Uz liustras ar ileidziamas lempas? MB va sake, kad musu elektrikai uz 60-70 ileistu lempuciu uzsiprase 2000lt. pernai blink.gif

paaiškinu, Jūs, statybininkės čia po kelis metus bendraujate, statote, bendrą vargą einate, skant kolektyvas  biggrin.gif , t.y. aš nesijaučiu nei blogai, nei ką.

Tas kolektyvas visada pasipildo siap drinks_cheers.gif

QUOTE(Avocetė @ 2011 07 28, 16:13)
kas per baldininkai jums pasitaiko doh.gif man per 7 valandas viską surinko  unsure.gif

Mums kelis menesius etapais daro tongue.gif

QUOTE(dianai440 @ 2011 07 28, 16:24)
tiesa dar atsargiai su kamino murytojais....girdejau istorija kaip kamina murije vyrukai uzbaige darbus vel buvo uzsakovo iskviesti, nes......rupuziokai buvo vidury kamino imuryje stikla-tipo apsidrauzdami, kad jei negautu atlyginimo-pareketuot galetu veliau..juk kai kuri peciu dumai atgal ruksta....taip kad jie apsidraudzia stikla imurydami-o kai alga sumoketa jiem tvarkingai -plyta numeta pabaige darba-suskaldo ta stikla.....

Nu cia jau isvis pi....... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Reikia sklypa palyginti ,pastumdyti ,bet su technika prastai schmoll.gif .Aplinkui visi labai uziimti.Bobkatas mazokas . Gal kas turite kontaktus,to didesnio traktoriuko ,kur gali pastumti ir turi kausa. Labai jau reikia apsitvarkyti aplinka,kad graziau butu ,o dabar vietoj rutu darzelio -vienos zoles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 28, 16:26)
Matai, tavo baldininkai nelėks per visą LT antrą kartą dėl durėlių, o čia, vietoje, viskas kitaip gaunasi.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 28, 16:33)
Mums kelis menesius etapais daro  tongue.gif

nu nerimtai čia. koks skirtumas Kaune gaminti baldai ar Palangoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 28, 16:25)
tai prie to pacio paklausiu kiek cm jus siltinat stoga? ne per mazai 20cm?

mes 20 cm 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 28, 16:33)
O kiek mokesit? Uz liustras ar ileidziamas lempas?

Nu cia jau isvis pi....... blink.gif  blink.gif  blink.gif

žinok nežinau, toli mums dar iki liustrų biggrin.gif
įleidžiamas žadėjo apdailininkas tas mano rekomenduotas sudėt, tik dar nieko dėl kainos nesitarėm ax.gif

drinks_cheers.gif su kaminu tikrai pyyyyp, bet kažkaip nesamoningai skamba, kaip paskui į išmūrytą kaminą įlenda ir tą plytą su stiklu išima? g.gif
Atsakyti

Su kaminu labai jau senas mūrytojų bajeris. O plytą paleidžia užlipę, nuo viršaus, ji krisdama ir sudaužo stiklą.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 28, 16:51)
Su kaminu labai jau senas mūrytojų bajeris. O plytą paleidžia užlipę, nuo viršaus, ji krisdama ir sudaužo stiklą.

aj, tai tą stiklą atsikišusį įmūrija, maniau į patį kaminą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(braske24 @ 2011 07 28, 13:41)
Beja mes jau apsisprendem, langus uzsisakyti is Etnos su KBE 88m profiliu, nes vinkelis padare nuolaida, bet po to kai pradejom aiskintis kas i ta paskaiciuota kaina ieina, tai prie tos sumos su nuolaida, dar reikia nemazai lt prideti, zodziu ka jie nuleidzia, ta atsiima uz montvima, medziagas ir t.t... labai jau jie ten gudriai skaiciuoja, o kas liecia del vartu, tai vinkelis minejo, kad jei mes su supermamom pirksim vartus, tai padarys uz savikaina, tai yra uz ta kaina uz kuria jie perka is ryternos, sian buvom ryternoj, tai jie ta pati skaiciuoja kaip ir vinkelis - zodzu vinkelis sako, kad jau cia pritaike mums nuolaida, o ryterna be jokiu nuolaidu tokia kaina pasiule, zodziu, apgaudineja uj doh.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Gudručiai Vinkeliečiai lotuliukas.gif

QUOTE(dianai440 @ 2011 07 28, 16:24)

Nebuvau dar girdėjusi blink.gif ir ko tik neprisigalvoja g.gif biggrin.gif
Kaminą MB pats mūrys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 28 liepos 2011 - 16:40
  -taip trinkelės, tik gal blogai išsireiškiau - už tą plotą 15000 lt prašo. 

--.. Yra geras posakis apie moteris "pati sugalvojau, pati įsižeidžiau"  - tai man taip nėra, žo, viskas yra gerai  mirksiukas.gif
    drinks_cheers.gif

- tai kad neaisku- cia kaina su trinkelem, ar su pagrindo visom medziagom, ar ir su tuo ir su tuo g.gif
-- thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
RK, o jus gal sviestuvu is amerikes parsivezet ax.gif kaip pas jus darys su buitine technika- kazkokius transformatorius statys ar kaip g.gif nusiziurejau pora sviestuvu is USA, kazin eitu juos kaip nors perkonstruoti pagal musu itampa g.gif
Atsakyti