Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Sveikos,gal parekuomenduosit kokius ir kur pirkti vandens filtrus? norim i virtuve geriamam vandeniu ir bendra i nama nuo kalkiu 4u.gif Dare tyrimus siaip vanduo grras, gelezies praktiskai nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 28, 00:26)

kas nesenai vedet elektra, kiek mokejot uz taska? man pasiule 25lt uz taska, plius po 5 lt uz kiekviena papildoma rozete ar halogena g.gif kaip jums sita kaina?

mums antram aukste vedzioja elektra bet negaliu pasakyt kiek uz taska, nes kai pati klausiau elektriko kiek tai nesugebejo atsakyt pradejo aiskint kad priklauso nuo daug kitu dalyku.Stogo siltinimo darbai +elektros isvedziojimas bendrai mokesim.
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 28, 10:23)
Sveikos,gal parekuomenduosit kokius ir kur pirkti vandens filtrus? norim i virtuve geriamam vandeniu ir bendra i nama nuo kalkiu 4u.gif Dare tyrimus siaip vanduo grras, gelezies praktiskai nera 4u.gif

http://www.ekovanden...iew/?item_id=28

aš pirkau iš čia. geriamojo vandens filtrą.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 27, 22:08)
O tiesa - iki 300 m2 15 t nebrangu?

cia apie trinkeles kalba ? tada nebrangu 4u.gif mes dejom beveik 300kv, mokejom po 25.. ju vadovas is karto pasake- 10 man, 15 darbininkams 4u.gif na ir dar borteliai arba armaturos betonavimas atskirai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 28, 10:23)

pas mus is cia filtrai:
http://www.vandensfi...at1=filtrai.xml

vanduo pas mus butu visai neblogas (dariausi tyrimus), bet ta kiausiniu smarve doh.gif doh.gif fitrai sie isgelbejo- smarves nebera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 28, 10:30)
http://www.ekovanden...iew/?item_id=28

aš pirkau iš čia. geriamojo vandens filtrą.

Aciu 4u.gif kiek kainavo, jei ne paslaptys?
Ar niekam neteko su sitais http://bauhof.lt/bau...s/preview/id.43 is ermitazo ir kitu prekybos centru susidurti filtrais ( S800alkaline ar panasiais) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 28, 11:15)
Aciu 4u.gif  kiek kainavo, jei ne paslaptys?
Ar niekam neteko su sitais http://bauhof.lt/bau...s/preview/id.43 is ermitazo ir kitu prekybos centru susidurti filtrais ( S800alkaline ar panasiais) ax.gif

jei gerai pamenu 1800lt + kasmet aptarnavimas apie 150 už filtrų pakeitimą
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 27, 22:08)
...nepraleidai nepraleidai - nesu prisiregistravusi nei temoje, nei prie Jūsų albumo duomenų - nenoriu lįsti į dūšią  blush2.gif  - ateinu, eterį pateršiu ir iki sekančio . Namuks  šiaurinėj pusėj KLP  smile.gif 

Nelabai supratau: "nenoriu listi i dusia" rolleyes.gif

ZVALUTEI galetume jau duoti albumo duomenis. Palauksim keleta dienu ax.gif

O sakykit, kas halogenus turi sudeti po virtuvinem spintelem g.gif ? Ir ar privalo elektrikai sudeti ileistas lempas i lubas g.gif ? Nes kai jie isgirdo, kad pas mus ju daug (gal 60-70), tai jau uzgiedojo, kad tai neieina i ju darba blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 28, 12:05)
Nelabai supratau: "nenoriu listi i dusia"  rolleyes.gif

ZVALUTEI galetume jau duoti albumo duomenis. Palauksim keleta dienu ax.gif

O sakykit, kas halogenus turi sudeti po virtuvinem spintelem g.gif ? Ir ar privalo elektrikai sudeti ileistas lempas i lubas g.gif ? Nes kai jie isgirdo, kad pas mus ju daug (gal 60-70), tai jau uzgiedojo, kad tai neieina i ju darba blink.gif .

drinks_cheers.gif

nu blyn nebūtų lietuviai doh.gif norėtų kad pinigai iš dangaus kristų
Atsakyti
jau kas liecia meistrus, tai visi uz kiekviena pirstelejima ima pasakiskus pinigus. Beja mes jau apsisprendem, langus uzsisakyti is Etnos su KBE 88m profiliu, nes vinkelis padare nuolaida, bet po to kai pradejom aiskintis kas i ta paskaiciuota kaina ieina, tai prie tos sumos su nuolaida, dar reikia nemazai lt prideti, zodziu ka jie nuleidzia, ta atsiima uz montvima, medziagas ir t.t... labai jau jie ten gudriai skaiciuoja, o kas liecia del vartu, tai vinkelis minejo, kad jei mes su supermamom pirksim vartus, tai padarys uz savikaina, tai yra uz ta kaina uz kuria jie perka is ryternos, sian buvom ryternoj, tai jie ta pati skaiciuoja kaip ir vinkelis - zodzu vinkelis sako, kad jau cia pritaike mums nuolaida, o ryterna be jokiu nuolaidu tokia kaina pasiule, zodziu, apgaudineja uj doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Labuka, noriu padekoti Dier rekomendavusiai Laimona cool.gif siandien sutarem del pakalimu ir galutiniu stogo baigimo darbu. Kai bus rezultatas, parasysiu atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 27, 23:26)
kas nesenai vedet elektra, kiek mokejot uz taska? man pasiule 25lt uz taska, plius po 5 lt uz kiekviena papildoma rozete ar halogena g.gif kaip jums sita kaina?

mes mokėjom 25 + 4 lt 4u.gif

QUOTE(tisa @ 2011 07 28, 10:28)
mums antram aukste vedzioja elektra bet negaliu pasakyt kiek uz taska, nes kai pati klausiau elektriko kiek tai nesugebejo atsakyt pradejo aiskint kad priklauso nuo daug kitu dalyku.Stogo siltinimo darbai +elektros isvedziojimas bendrai mokesim.

aš su tokiais darbininkais neprasidedu schmoll.gif man nepatinka kai negali bent maždaug pasakyti kainos, o tai paskui viską padarys ir užgiedos kiek norės o tu turėsi mokėti doh.gif

Ir ar privalo elektrikai sudeti ileistas lempas i lubas g.gif ? Nes kai jie isgirdo, kad pas mus ju daug (gal 60-70), tai jau uzgiedojo, kad tai neieina i ju darba blink.gif .

mes už lempų sudėjimą atskirai turėsim mokėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 28, 09:26)
Syri, gal jau turi sumontuotą virtuvinį?
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 28, 09:46)
ir aš laukiu ploja.gif
nuo pirmadienio griaučiai stovi, šnd turėjo atvažiuoti su fasadinėm durelės g.gif - ko tai kažkur užlūžo
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 28, 10:54)
cia apie trinkeles kalba ? tada nebrangu  4u.gif  mes dejom beveik 300kv, mokejom po 25.. ju vadovas is karto pasake- 10 man, 15 darbininkams  4u.gif na ir dar borteliai arba armaturos betonavimas atskirai  4u.gif
taip trinkelės, tik gal blogai išsireiškiau - už tą plotą 15000 lt prašo.
Nelabai supratau: "nenoriu listi i dusia"  rolleyes.gif
paaiškinu, Jūs, statybininkės čia po kelis metus bendraujate, statote, bendrą vargą einate, skant kolektyvas biggrin.gif , t.y. aš nesijaučiu nei blogai, nei ką. Tiesiog užsuku karts nuo karto papliaukšti į temą 4u.gif Yra geras posakis apie moteris "pati sugalvojau, pati įsižeidžiau" - tai man taip nėra, žo, viskas yra gerai mirksiukas.gif
QUOTE(braske24 @ 2011 07 28, 13:41)
jau kas liecia meistrus, tai visi uz kiekviena pirstelejima ima pasakiskus pinigus.
drinks_cheers.gif
Atsakyti