Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 26, 23:51)
Jooooo............ blink.gif .
O kur jusu namas ax.gif ?  Gal ka praleidau, nes 1 puslapy neradau smile.gif

...nepraleidai nepraleidai - nesu prisiregistravusi nei temoje, nei prie Jūsų albumo duomenų - nenoriu lįsti į dūšią blush2.gif - ateinu, eterį pateršiu ir iki sekančio . Namuks šiaurinėj pusėj KLP smile.gif
QUOTE(braske24 @ 2011 07 27, 07:22)
ar tas Zigmas kaminus skardina? jei taip tai ir man jo kontaktus i AZ prasyciau 4u.gif

taip, ir kaminus, mums dar ir palanges padarė.
QUOTE(Nastanka @ 2011 07 27, 09:53)

abejoms kontaktus ryt persiųsiu, kai MB grįš.
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 20:11)
kol mane visa neapsius  biggrin.gif - kontaktu neduosiu  ax.gif biggrin.gif  blush2.gif bo paskui nesulauksiu as langu apredu  dabar sius miegamajam uzuolaida,paskui i darbo kambari austrijietes, virtuvej romanete plius uzuolaidas i valgomaji... na ir dar reik su svetaine kazka sugalvoti  siandien buvau "valentinos" uzuolaidu salone uzlekus- eina sau kokiu ten groziu yra  kazin jei uzsisakyti dizainere is ju,susimoketi uz vizita ir paskui nusipirkus medziagas pasiuti pas savo siuveja  ....

teisingai - ir mes taip darom - kol pas mus vietoj nebus atliktas darbas iki galo ir teigiamai ar neigiamai įvertintas - kontaktai ir rekomendacijos palauks drinks_cheers.gif O tai kad ir šią savaitę - susiradom per kelis pažįstamus nebrangų grindinio klojėją - tariamės dėl datų, dėl kainų, "glaistom" situaciją, visaip gerinamės - atėjo vienas, išgirdo kad pigu ir sako, tie (mes tipo) palauks, dabar pas mane ateik padaryk, pas mane nedaug tereikia, bla bla... Žinom žinom kaip nedaug greitai kaip taip būna - taip ir žiema ateis doh.gif Tai nors su šiūpele per bliuską tokiam nuviliotojui duok laugh.gif
O tiesa - iki 300 m2 15 t nebrangu?
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 07 27, 17:22)
kiek zinau, tarketo privalumas, kad ji islieja, ir jis gaunais be sjungimo siuliu.... Ir jo rastai eina per visa stori, t.y. nenusitrina, kaip pvz linoleumo.... Ir praktiskas, lengva valyti ir tt..... Bet man vis vien kazko jis nelimpa.... Toks guma jis man.... Toks labai sintetinis.... O be to, vis vien primena ligonines ir kitas viesas istaigas.... Nors gal nuo rastu ir ornamentu priklauso.....
Papildyta:
zvalute, nebuvau pasiemus tavo telf. nr is namu, butume suiskambunusios, gal apziurejusios viena kitos 'rezidencijas':)

aha, priklauso nuo rasto.ir ligonines, ir kitos viesos istaigos jas naudoja,nes labai praktiska.beje, jos naudoja ir plyteles biggrin.gif zinoma,cia skonio reikalas, bet pas draugus man labai patiko, kaip buvo padaryta thumbup.gif
tai kad nera ka ten rodyti.tik pamatai, ir tuos reikes ko gero nugriauti, nes blogai padare doh.gif jau kaip nesiseka, tai nesiseka, uzkniso tie kreivarankiai
gun_bandana.gif .bandysim graziuoju sumoketus pinigus issimusti, jei ne, eisim i teisma verysad.gif
Atsakyti
mes kai darem spinta stumdomom durim,tai yra vyras dare,tsi plokstes uzsakem ir ispjaustem imonej salia akropolio,nepamenu imones pavadinimo,bet ji randasi vienoj pusej akropolis,kur iejimas i cinema kino teatra, o kitoj pusej sankryzos ant kampo toks raudonu plytu pastatas ir ten pimam aukste yra firma,kuri tuom uzsiima,tikiuosi mazdaug suprantamai paaiskinau.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 07 27, 22:53)
mes kai darem spinta stumdomom durim,tai yra vyras dare,tsi plokstes uzsakem ir ispjaustem imonej salia akropolio,nepamenu imones pavadinimo,bet ji randasi vienoj pusej akropolis,kur iejimas i cinema kino teatra, o kitoj pusej sankryzos ant kampo toks raudonu plytu pastatas ir ten pimam aukste yra firma,kuri tuom uzsiima,tikiuosi mazdaug suprantamai paaiskinau.

firma Praraja biggrin.gif - mes iš ten ėmėm plokštes virtuviniam
Atsakyti
As kaip jaunas menulis pasirodau, nebeturiu laiko juodai, nespeju gyventi verysad.gif taip noriu rudeni iseit gyventi i nama, bet vis atrodo, kad truksta keliu val paroje unsure.gif
darbai po biski juda, ne taip greitai kaip noreciau...

kas nesenai vedet elektra, kiek mokejot uz taska? man pasiule 25lt uz taska, plius po 5 lt uz kiekviena papildoma rozete ar halogena g.gif kaip jums sita kaina?

siaind isivaizduojat idejo darbininkai viena stoglangi, nulupo stoga, atreme kopecias ir palike viska isvaziavo doh.gif namas plaukia, o kopecias turbut vagims paruose, kad nestusi viska doh.gif nervas ima ne tas zodis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2011 07 27, 22:58)
firma Praraja  biggrin.gif  - mes iš ten ėmėm plokštes virtuviniam

gali buti, nes nepamenu pavadinimo 4u.gif bet ten mums viska kokybiskai ispjove ir aplaminavo, zodziu viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 27, 23:26)
As kaip jaunas menulis pasirodau, nebeturiu laiko juodai, nespeju gyventi verysad.gif taip noriu rudeni iseit gyventi i nama, bet vis atrodo, kad truksta keliu val paroje unsure.gif

kas nesenai vedet elektra, kiek mokejot uz taska? man pasiule 25lt uz taska, plius po 5 lt uz kiekviena papildoma rozete ar halogena g.gif kaip jums sita kaina?

siaind isivaizduojat idejo darbininkai viena stoglangi, nulupo stoga, atreme kopecias ir palike viska isvaziavo  doh.gif namas plaukia, o kopecias turbut vagims paruose, kad nestusi viska doh.gif  nervas ima ne tas zodis blink.gif

blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
nieko sau darbininkai, tai turejo viska uzsandarinti ir tik tada isvaziuoti, o ne pliaupiant tokiam lietui viska palikti ir isvaziuoti... blink.gif
pas mums vakar nuo pagrindinio tasko vede iki sklypo ribos ir iki namo komunikacijas, tai kai taip pradejo lyti galvojom, jog darbininkai nebedirbs, bet kur tau dirbo per visa lietu ir sake negalim palikti grioviu, nes visu pirma prilys, o antra, masinos nepravaziuos gatve, siaip vyrukai gerai dirbo savo darba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 07 28, 07:25)
blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
nieko sau darbininkai, tai turejo viska uzsandarinti ir tik tada isvaziuoti, o ne pliaupiant tokiam lietui viska palikti ir isvaziuoti... blink.gif
pas mums vakar nuo pagrindinio tasko vede iki sklypo ribos ir iki namo komunikacijas, tai kai taip pradejo lyti galvojom, jog darbininkai nebedirbs, bet kur tau dirbo per visa lietu ir sake negalim palikti grioviu, nes visu pirma prilys, o antra, masinos nepravaziuos gatve, siaip vyrukai gerai dirbo savo darba thumbup.gif

nu tai saunu bigsmile.gif
as siandiena vazoioju su savaisiais pyktis doh.gif
zadejau prasyt tu paciu, kad ir stoga siltintu, bet nu ir n..... pasieskosiu kitu blush2.gif
Atsakyti
Syri, gal jau turi sumontuotą virtuvinį?
Atsakyti
QUOTE(jpalekiene @ 2011 07 27, 17:27)
Tai taip, turesim panasius namukus  bigsmile.gif  tik va vis nerandu laiko ikelti foto kaip vidus suprojektuotas

tai ikelk labai idomu jusu isplanavima pasiziuret
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 28, 09:26)
Syri, gal jau turi sumontuotą virtuvinį?

ir aš laukiu ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 28 liepos 2011 - 08:46
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 27, 20:15)
swoon.gif kokia skriaga man ateičiai smile.gif dabar nieko nesiruošiu siųstis  smile.gif viskas yra, tik norėsiu kažkada romanetę pakeist kai visai prakiurs  rolleyes.gif

tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Portishead @ 2011 07 27, 20:38)
indruciuk, galiu rekomenduot "dizainere ir siuveja" kuri padejo isrinkt ir siuvo uzuolaidas musu dabartinej gyvenamoj vietoj:D nors ir senoka tai buvo, dar paaugle buvau, bet tevams labai patiko jos darbas. mama iki siol palaiko rysi su ja, galeciau paklaust numeriuko jei reikia  4u.gif

Aciu 4u.gif
savo mergaite kur siuna as labai patenkinta,ji ir pataria,ir pasiuta labai kruosciai- jokio siuliuko niekur nepalikta, siules tiesios kaip stygos biggrin.gif bet vat audiniu "valentinos" salone didziausias pasirinkimas- tai atvaziuotu su visais pvz i vieta,parinktu kas geriau- o maniske jau pasiutu pigiau blush2.gif

QUOTE(pra @ 2011 07 27, 20:51)
indruciuk, plokstes pjausto (ir kiek pamenu apdirba) firma Trukmė (bazese, uz duonos kombinato)...

QUOTE(syri @ 2011 07 27, 22:58)
firma Praraja  biggrin.gif  - mes iš ten ėmėm plokštes virtuviniam

QUOTE(braske24 @ 2011 07 28, 07:25)
gali buti, nes nepamenu pavadinimo 4u.gif bet ten mums viska kokybiskai ispjove ir aplaminavo, zodziu viskas thumbup.gif

aciu merginos 4u.gif 4u.gif

nuvaziuosiu kad paskaiciuotu... tik, sakykt, paskui labai sunku surinkti paciam g.gif ar buna tos skilutes sugreziotos, arreik paciam susigrezioti g.gif ir ar furnitura parenka ar irgi reikia paciam susirinkti g.gif Gaila,kad MB gimtadienis praejo- padovanociau as jam tas plokstes- sakayciau imk,cia tau suaugusiu lego dovanu:D lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2011 07 27, 23:26)

va, va unsure.gif ir pas mus tas pats...ir ko gero juda ne i ta puse verysad.gif
Atsakyti