QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 07 26, 23:51)
...nepraleidai nepraleidai - nesu prisiregistravusi nei temoje, nei prie Jūsų albumo duomenų - nenoriu lįsti į dūšią - ateinu, eterį pateršiu ir iki sekančio . Namuks šiaurinėj pusėj KLP
QUOTE(braske24 @ 2011 07 27, 07:22)
ar tas Zigmas kaminus skardina? jei taip tai ir man jo kontaktus i AZ prasyciau
taip, ir kaminus, mums dar ir palanges padarė.
QUOTE(Nastanka @ 2011 07 27, 09:53)
Aciu
abejoms kontaktus ryt persiųsiu, kai MB grįš.
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 20:11)
kol mane visa neapsius - kontaktu neduosiu bo paskui nesulauksiu as langu apredu dabar sius miegamajam uzuolaida,paskui i darbo kambari austrijietes, virtuvej romanete plius uzuolaidas i valgomaji... na ir dar reik su svetaine kazka sugalvoti siandien buvau "valentinos" uzuolaidu salone uzlekus- eina sau kokiu ten groziu yra kazin jei uzsisakyti dizainere is ju,susimoketi uz vizita ir paskui nusipirkus medziagas pasiuti pas savo siuveja ....
teisingai - ir mes taip darom - kol pas mus vietoj nebus atliktas darbas iki galo ir teigiamai ar neigiamai įvertintas - kontaktai ir rekomendacijos palauks O tai kad ir šią savaitę - susiradom per kelis pažįstamus nebrangų grindinio klojėją - tariamės dėl datų, dėl kainų, "glaistom" situaciją, visaip gerinamės - atėjo vienas, išgirdo kad pigu ir sako, tie (mes tipo) palauks, dabar pas mane ateik padaryk, pas mane nedaug tereikia, bla bla... Žinom žinom kaip nedaug greitai kaip taip būna - taip ir žiema ateis Tai nors su šiūpele per bliuską tokiam nuviliotojui duok
O tiesa - iki 300 m2 15 t nebrangu?