Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

merginos, sakykit ar Klaipedoj kur pjausto baldines plokstes pagal uzsakyma- na kad paskui tik paciam susirinkti tereiktu g.gif veziau siandien i easy kitchen kad paskaiciuotu man skalbykla- nu ir ka- beveik 1300 doh.gif gaila man tiek pinigu uz viena auksta spinta, viena pastatoma, viena pakabinama ir stalvirsi skalbiankei su dziovykle ax.gif dar buna kazkokie nuolaidu kuponai toj easy kitchen- tik is kur juos gauti g.gif
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2011 07 27, 18:40)
ne, apie indaplove imontuojamą, radau, kad yra vienos 81 cm. ir kita paaukštinta 86 cm. akščio  g.gif  ir nežinau kurią pirkti. Tai ir klausiu kokias jūs ėmėt, nes ik iryt reikai nuspresti kurią imu  doh.gif
ne, dar neįsikraustėm, po biški perku baldus, žiūriu techniką  ax.gif  o kelsimės rudenį, kai gryš MB.

o to as net nezinau- kazkaip net nezinau kokio aukscio maniske- zinau,kad norejau 60cm plocio,o paskui jau baldininkui modelio numeri parasiau- jis ten pats susiziurejo kaip ja montuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 18:43)
merginos, sakykit ar Klaipedoj kur pjausto baldines plokstes pagal uzsakyma- na kad paskui tik paciam susirinkti tereiktu  g.gif veziau siandien i easy kitchen kad paskaiciuotu man skalbykla- nu ir ka- beveik 1300  doh.gif gaila man tiek pinigu uz viena auksta spinta, viena pastatoma, viena pakabinama ir stalvirsi skalbiankei su dziovykle  ax.gif  dar buna kazkokie nuolaidu kuponai toj easy kitchen- tik is kur juos gauti  g.gif
Papildyta:

o to as net nezinau- kazkaip net nezinau kokio aukscio maniske- zinau,kad norejau 60cm plocio,o paskui jau baldininkui modelio numeri parasiau- jis ten pats susiziurejo kaip ja montuoti  unsure.gif

Dubysos g. man rodos pjauna g.gif tik nžn. tikslaus pavadinimo.
Tai gal modelį savi žinai, aš susirasčiau išmatavgimus bigsmile.gif ir kokio aukščio spintelės apatinės ? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 07 27, 18:48)
Dubysos g. man rodos pjauna  g.gif  tik nžn. tikslaus pavadinimo.
Tai gal modelį savi žinai, aš susirasčiau išmatavgimus  bigsmile.gif  ir kokio aukščio spintelės apatinės ?  bigsmile.gif  ax.gif

aciu,jau prisiminiau kur ten dubysos gatvej 4u.gif

einu ziureti modelio 4u.gif jei vaziuotum pro sali tai ir uzlekti galetum pati pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 17:43)
  dar buna kazkokie nuolaidu kuponai toj easy kitchen- tik is kur juos gauti  g.gif

turiu kuponą, ten rašo užsakytai virtuvei suteiks 3 % nuolaidą. Galiu perleist....

kas dėl krapų, aš irgi visada juos šaldau, man žymiai skaniau, nei su druska, kažkaip keičiasi skonis, nors dėl skonio nesiginčijama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity_: 27 liepos 2011 - 17:58
rackiene, pas mane ESL 65070 indapove 4u.gif panasu,kad 81 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 18:51)
aciu,jau prisiminiau kur ten dubysos gatvej  4u.gif

einu ziureti modelio  4u.gif  jei vaziuotum pro sali tai ir uzlekti galetum pati pasiziureti  4u.gif

pralekiu kartais, ir vakar buvau, mačiau iš toli vonios užuolaidas thumbup.gif thumbup.gif
užleksiu kokia dieną ax.gif
paieškok modeliuką, susirasiu internete išmatavimus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 18:56)
rackiene, pas mane ESL 65070 indapove  4u.gif panasu,kad 81 cm  g.gif

ačiū 4u.gif o koks bendras aukštis spintelių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 18:36)
thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif
man irgi  wub.gif tik vat fotografas is manes nekoks- gyvai ji daug graziau atrodo- ir vonia is karto tokia jauki pasidare  wub.gif  wub.gif  bet su kutais vistiek noriu kazka daryti  g.gif
- as tingine  blush2.gif ipilk i dezute,paskui isplauti ta dezute pries pilant kitus makaronus,o pas mus tu makaronu bent penkiu rusiu buna, dar kruopos visokios- apsikrauciau as tom dezutem... bet vaizdas, zinoma grazesnis butu .. is tuperware turiu surine didziaja- nu super daiktas- as joje visas mesytes,lasinukus ir suri laikau- niekas neapdziuna, neapgliaumeja ir nereikia tose plevelese laikyti  thumbup.gif dar mazesne surine reik pasiimti tiems smirdantiems suriams- kazko jie nelabai nori "draugauti" kartu su mesytem  biggrin.gif  biggrin.gif

visus langu apdangalus man siuna viena Lanos rekomenduota mergaite  4u.gif

norėč kontaktų dirol.gif
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 18:43)
merginos, sakykit ar Klaipedoj kur pjausto baldines plokstes pagal uzsakyma- na kad paskui tik paciam susirinkti tereiktu  g.gif veziau siandien i easy kitchen kad paskaiciuotu man skalbykla- nu ir ka- beveik 1300  doh.gif gaila man tiek pinigu uz viena auksta spinta, viena pastatoma, viena pakabinama ir stalvirsi skalbiankei su dziovykle  ax.gif  dar buna kazkokie nuolaidu kuponai toj easy kitchen- tik is kur juos gauti  g.gif

nuolaidą easy kitchen man atrodo turi syri rolleyes.gif

bet plokštes išpjovus vistiek jas reik užkantuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2011 07 27, 19:04)

užleksiu kokia dieną  ax.gif 

ačiū  4u.gif  o koks bendras aukštis spintelių?  bigsmile.gif

lauksiu 4u.gif

91cm nuo grindu iki pat virsaus su visu stalvirsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 07 27, 19:37)
norėč kontaktų dirol.gif

nuolaidą easy kitchen man atrodo turi syri  rolleyes.gif

bet plokštes išpjovus vistiek jas reik užkantuot  g.gif

kol mane visa neapsius biggrin.gif - kontaktu neduosiu ax.gif biggrin.gif blush2.gif bo paskui nesulauksiu as langu apredu blush2.gif dabar sius miegamajam uzuolaida,paskui i darbo kambari austrijietes, virtuvej romanete plius uzuolaidas i valgomaji... na ir dar reik su svetaine kazka sugalvoti ax.gif siandien buvau "valentinos" uzuolaidu salone uzlekus- eina sau kokiu ten groziu yra wub.gif wub.gif wub.gif kazin jei uzsisakyti dizainere is ju,susimoketi uz vizita ir paskui nusipirkus medziagas pasiuti pas savo siuveja g.gif gal pigiau gautusi g.gif

o tai neuzlaminuotos jos buna g.gif as galvojau kad buna paruostos- tik susirinkti paciam reikia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Infinity_ @ 2011 07 27, 18:52)
turiu kuponą, ten rašo užsakytai virtuvei suteiks 3 % nuolaidą. Galiu perleist....

aciu labai 4u.gif bet mazoka blush2.gif blush2.gif apie 40lt tesigauna nuolaida blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 20:09)
aciu labai  4u.gif bet mazoka  blush2.gif  blush2.gif apie 40lt tesigauna nuolaida  blush2.gif

nedarasiau ir issiunciau blush2.gif doh.gif jei nuspresim visgi ten darytis- tai priglausiu as ta nuolaida ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 20:11)
lauksiu  4u.gif

kol mane visa neapsius  biggrin.gif - kontaktu neduosiu  ax.gif biggrin.gif  blush2.gif bo paskui nesulauksiu as langu apredu  blush2.gif  dabar sius miegamajam uzuolaida,paskui i darbo kambari austrijietes, virtuvej romanete plius uzuolaidas i valgomaji... na ir dar reik su svetaine kazka sugalvoti  ax.gif siandien buvau "valentinos" uzuolaidu salone uzlekus- eina sau kokiu ten groziu yra  wub.gif  wub.gif  wub.gif kazin jei uzsisakyti dizainere is ju,susimoketi uz vizita ir paskui nusipirkus medziagas pasiuti pas savo siuveja  g.gif  gal pigiau gautusi  g.gif

swoon.gif kokia skriaga man ateičiai smile.gif dabar nieko nesiruošiu siųstis smile.gif viskas yra, tik norėsiu kažkada romanetę pakeist kai visai prakiurs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 20:11)

indruciuk, galiu rekomenduot "dizainere ir siuveja" kuri padejo isrinkt ir siuvo uzuolaidas musu dabartinej gyvenamoj vietoj:D nors ir senoka tai buvo, dar paaugle buvau, bet tevams labai patiko jos darbas. mama iki siol palaiko rysi su ja, galeciau paklaust numeriuko jei reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 27 liepos 2011 - 19:39
indruciuk, plokstes pjausto (ir kiek pamenu apdirba) firma Trukmė (bazese, uz duonos kombinato)...
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2011 07 27, 15:55)
aciukas, bet ko gero labai jau uzsiemes bus  g.gif

reik skambint ir kalbetis, as nezinau g.gif
Atsakyti