Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 00:29)
kazkada snekejot apie stebuklinga priemone demems valyti, tai mano drauge turi is norvex kempineles kazkokias- labai patenkinta- sake viska nuo visur isvalo 4u.gif  pati dar nebandziau, tai 100% kad geras daiktas negaliu garantuoti

sveikos
snekejom, snekejom rolleyes.gif , o kur ji pirko?
Papildyta:
QUOTE(Dumblas @ 2011 07 27, 15:14)
graziai darau pakalimus

bet, brangiai (speju is vieno pasisakymo) hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2011 07 27, 15:44)
zinau, kai Laimonas tvarke stoga, tai jo klausem del pakalimu, tai sake daro ir pakalimus. zodziu kai su juom kalbejom, tai sake jie daro ne tik stoga, bet ir visa fasada tvarko ir vidu. sake buna ir tokiu objektu, kai pasiima visa nama ir ji nuo A iki Z sutvarko smile.gif

aciukas, bet ko gero labai jau uzsiemes bus g.gif
Atsakyti
mergaites 4u.gif , noriu prasytis priejimo prie albumo ax.gif i ka cia tureciau kreiptis?
Papildyta:
ir dar turiu klausima del vonios, duso grindu?gal pas kuria nors ne plyteles, o toks specialus (nezinau tiksliai, kaip vadinasi) pavadinkim linoleumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zvalute @ 2011 07 27, 16:07)
mergaites 4u.gif , noriu prasytis priejimo prie albumo ax.gif i ka cia tureciau kreiptis?
Papildyta:
ir dar turiu klausima del vonios, duso grindu?gal pas kuria nors ne plyteles, o toks specialus (nezinau tiksliai, kaip vadinasi) pavadinkim linoleumas? g.gif

turbut kalbi apie tarketa... as neturiu, bet daug kas ji giria, sako, kad kojoms silta ir jauku...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 07 27, 16:18)
turbut kalbi apie tarketa... as neturiu, bet daug kas ji giria, sako, kad kojoms silta ir jauku...

as pas draugus Svedijoje maciau ir man labai patiko, is tiesu jauku, silta ir praktiska.galvoju, gal ir patiems vietoj plyteliu naudoti g.gif tik kainom dar nesidomejau (idomu, ar brangiau nei plyteles?), nes kol reikes vonia isirengineti, tai oi oi kiek vandenelio nutekes... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit, kai pirkot indaplove virtuvei, kokio aukšio pirkot 81 ar 86 ???? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2011 07 27, 17:18)

nu va pasirodysiu ir aš neišmanele biggrin.gif o tai ką tarketas tinka į vonią bigsmile.gif kažkaip galvojau, kad yra kažkokios spec denio lentos ar pan. blush2.gif lyg Iris tokiom prekiauja

gal galima plačiau 4u.gif
Atsakyti
kiek zinau, tarketo privalumas, kad ji islieja, ir jis gaunais be sjungimo siuliu.... Ir jo rastai eina per visa stori, t.y. nenusitrina, kaip pvz linoleumo.... Ir praktiskas, lengva valyti ir tt..... Bet man vis vien kazko jis nelimpa.... Toks guma jis man.... Toks labai sintetinis.... O be to, vis vien primena ligonines ir kitas viesas istaigas.... Nors gal nuo rastu ir ornamentu priklauso.....
Papildyta:
o mes tris dienas kaimo turizmu pas save zemej uzsiiminejom... Gyvenom ten musu laikiname namuke, nes darbu jokiu prie namo nevyko, oras geras buvo, tai bent gryno oro prisikvepavom sociai. zvalute, nebuvau pasiemus tavo telf. nr is namu, butume suiskambunusios, gal apziurejusios viena kitos 'rezidencijas':)
Dar is savo 'lysves' nuemiau krapu derliu ir ziemai prisisudziau su druska. Labai patogu zemej juos sutvarkyt, nes kazkada bandziau namie, tai tie smulkus krapai prisisiukslina virtuvej, sunkiai kazkaip nuo stalo nusivalo.... O cia lauke, jei kas nukrenta ant zemes ir i galva neimi.... Patogu labai.
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2011 07 27, 17:22)
kiek zinau, tarketo privalumas, kad ji islieja, ir jis gaunais be sjungimo siuliu.... Ir jo rastai eina per visa stori, t.y. nenusitrina, kaip pvz linoleumo.... Ir praktiskas, lengva valyti ir tt..... Bet man vis vien kazko jis nelimpa.... Toks guma jis man.... Toks labai sintetinis.... O be to, vis vien primena ligonines ir kitas viesas istaigas.... Nors gal nuo rastu ir ornamentu priklauso.....
Papildyta:
o mes tris dienas kaimo turizmu pas save zemej uzsiiminejom...  Gyvenom ten musu laikiname namuke, nes darbu jokiu prie namo nevyko, oras geras buvo, tai bent gryno oro prisikvepavom sociai. zvalute, nebuvau pasiemus tavo telf. nr is namu, butume suiskambunusios, gal apziurejusios viena kitos 'rezidencijas':)
Dar is savo 'lysves' nuemiau krapu derliu ir ziemai prisisudziau su druska. Labai patogu zemej juos sutvarkyt, nes kazkada bandziau namie, tai tie smulkus krapai prisisiukslina virtuvej, sunkiai kazkaip nuo stalo nusivalo.... O cia lauke, jei kas nukrenta ant zemes ir i galva neimi.... Patogu labai.

as tau jau irgi svaigstu del savo darziuko, labai tikiuosi, kad kitais metais valgysiu savo darzoviu, nors kazkiek... fainiai, as tai krapus tiesiog smulkinu ir dedu i indelius skirtus saldymui, kai gaminu issiimu is kameros su peiliuku pagramdau ir i puoda, nebuna taip suru... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2011 07 27, 12:03)
ANGE-LIUXXX, geras mes pagal 4 nuotrauka tavo albume pasistatem, panasu nama

Tai taip, turesim panasius namukus bigsmile.gif tik va vis nerandu laiko ikelti foto kaip vidus suprojektuotas
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 07 27, 01:23)
O sestadieni jau kraustomes galutinai, mano vyrai jau pasiliko namie nakvuoti siandiena  4u.gif Ryt virtuvinio griaucius atveza thumbup.gif

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 07 27, 15:05)
indruciuk, labai grazu  wub.gif

man irgi wub.gif tik vat fotografas is manes nekoks- gyvai ji daug graziau atrodo- ir vonia is karto tokia jauki pasidare wub.gif wub.gif bet su kutais vistiek noriu kazka daryti g.gif

QUOTE(Avocetė @ 2011 07 27, 15:34)
aš tai turiu Tuperware dėžutes susipilu ten visokius makaronus man  thumbup.gif

graži austrijietė  4u.gif  kur siuvais?

- as tingine blush2.gif ipilk i dezute,paskui isplauti ta dezute pries pilant kitus makaronus,o pas mus tu makaronu bent penkiu rusiu buna, dar kruopos visokios- apsikrauciau as tom dezutem... bet vaizdas, zinoma grazesnis butu .. is tuperware turiu surine didziaja- nu super daiktas- as joje visas mesytes,lasinukus ir suri laikau- niekas neapdziuna, neapgliaumeja ir nereikia tose plevelese laikyti thumbup.gif dar mazesne surine reik pasiimti tiems smirdantiems suriams- kazko jie nelabai nori "draugauti" kartu su mesytem biggrin.gif biggrin.gif

visus langu apdangalus man siuna viena Lanos rekomenduota mergaite 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zvalute @ 2011 07 27, 15:51)
snekejom, snekejom rolleyes.gif , o kur ji pirko?

per platintojus 4u.gif vat cia yra dar:
http://shop.renvika....
ir greenwalk turi tu kempineliu:
http://greenwalkjums...-7x11cm-15-00lt

bet kaip sakiau,as pati nemeginau 4u.gif

QUOTE(rackiene @ 2011 07 27, 16:49)
Sveikos, sakykit, kai pirkot indaplove virtuvei, kokio aukšio pirkot 81 ar 86 ????  4u.gif  4u.gif

oooo,labas, o as kaip tik galvojau,kur rackiene dingus ax.gif galvojau jau kad patyliukais isikraustet ax.gif maniau kad jau reik keptis pyraga ir traukti i svecius ax.gif

cia apie neimontuojama indu dziovykle sneki? gal geriau butu baldininko paklausti g.gif jie geriau zinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 07 27, 18:36)
oooo,labas, o as kaip tik galvojau,kur rackiene dingus  ax.gif  galvojau jau kad patyliukais isikraustet ax.gif  maniau kad jau reik keptis pyraga ir traukti i svecius  ax.gif

cia apie neimontuojama indu dziovykle sneki? gal geriau butu baldininko paklausti  g.gif jie geriau zinos  4u.gif

ne, apie indaplove imontuojamą, radau, kad yra vienos 81 cm. ir kita paaukštinta 86 cm. akščio g.gif ir nežinau kurią pirkti. Tai ir klausiu kokias jūs ėmėt, nes ik iryt reikai nuspresti kurią imu doh.gif
ne, dar neįsikraustėm, po biški perku baldus, žiūriu techniką ax.gif o kelsimės rudenį, kai gryš MB.
Atsakyti