Sveikos,
Ačiū už naują temą, labai graži Registruojuosi su Kaminer "Karinė muzika". Beje, dėl to laimėjimo 25proc iš Masako knygyno, gal kuri nori pasinaudoti? Sakė galiu atsiųsti kitą žmogų, bet nelabai žinau, kokių knygų ten yra, tai galėčiau kam nors perleisti savo laimėjimą
Ir šiandien sužinojau, kad laimėjau knygą
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 21, 18:50)
Sveikos,
Ačiū už naują temą, labai graži Registruojuosi su Kaminer "Karinė muzika". Beje, dėl to laimėjimo 25proc iš Masako knygyno, gal kuri nori pasinaudoti? Sakė galiu atsiųsti kitą žmogų, bet nelabai žinau, kokių knygų ten yra, tai galėčiau kam nors perleisti savo laimėjimą
<...>
<...>
Sėkmė vis neaplenkia ar čia kokie burtai?
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 19:00)
Sėkmė vis neaplenkia ar čia kokie burtai?
Nežinau, kas čia, sekas ir viskas Užtat kitur nesiseka, sakiau turiu kažkokią blogą karmą, kad manęs nepriima į knygyną niekaip Neseniai mačiau laidą apie vieną žolininkę, kuri buria iš delno dar ir gali pasakyti, ar turi tikimybę laimėt teleloto, ar ne. Sakiau reiks nuvažiuot, jeigu turiu tikimybę, pradėsiu pirkt bilietus ir dar paklausiu, ar kadanors gyvenime pasiseks man įsidarbint į knygygyną, ar ne Jeigu ne, teks iš laimėto milijono įkurt savo
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 21, 19:08)
Nežinau, kas čia, sekas ir viskas Užtat kitur nesiseka, sakiau turiu kažkokią blogą karmą, kad manęs nepriima į knygyną niekaip Neseniai mačiau laidą apie vieną žolininkę, kuri buria iš delno dar ir gali pasakyti, ar turi tikimybę laimėt teleloto, ar ne. Sakiau reiks nuvažiuot, jeigu turiu tikimybę, pradėsiu pirkt bilietus ir dar paklausiu, ar kadanors gyvenime pasiseks man įsidarbint į knygygyną, ar ne Jeigu ne, teks iš laimėto milijono įkurt savo
Tai jei jau sekasi, kam žolininkė?
Aš visiška neišmanėlė šioje srityje, kokie yra reikalavimai knygynų darbuotojoms? ar čia kaip visur - bakalauras+magistras+anglu+rusų+vokiečių+prancūzų+...+graži+komunikabili... už 1000Lt?
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 19:26)
Tai jei jau sekasi, kam žolininkė?
Aš visiška neišmanėlė šioje srityje, kokie yra reikalavimai knygynų darbuotojoms? ar čia kaip visur - bakalauras+magistras+anglu+rusų+vokiečių+prancūzų+...+graži+komunikabili... už 1000Lt?
Žolininkė tam, kad pasakytų, ar turiu delne linijų, rodančių, kad turėsiu savo knygyną
Bent jau aš kiek esu buvusi per pokalbius knygyne (o buvau tikrai ne kartą), tai niekad neklausia ir nesigilina labai apie tavo mokamas kalbas ar magistrus. Duoda Kalifornijos testą pildyt (man atrodo, kad jis ir turi daugiausiai įtakos priimant), paklausinėja apie knygas, kur anksčiau dirbai, ar galėtum fizinį darbą dirbt (nešiot knygas) ir t.t.
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 18:37)
<...>
p.s.s. AgnĖ.** , tau vis dar 17m. ir tu vis dar iš Kauno? čia tavo blog'ą varčiau, ne pirmą kartą, bet niekad nepagyriau. Tai va ėmiau ir pagalvojau, jei kas patinka, tai kodėl ir nepagyrus Šaunuolė
p.s.s. AgnĖ.** , tau vis dar 17m. ir tu vis dar iš Kauno? čia tavo blog'ą varčiau, ne pirmą kartą, bet niekad nepagyriau. Tai va ėmiau ir pagalvojau, jei kas patinka, tai kodėl ir nepagyrus Šaunuolė
Ta pati Ačiū. Labai smagu, kad kažkas ne tik skaito, bet ir pagiria
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 21, 19:29)
Žolininkė tam, kad pasakytų, ar turiu delne linijų, rodančių, kad turėsiu savo knygyną
Bent jau aš kiek esu buvusi per pokalbius knygyne (o buvau tikrai ne kartą), tai niekad neklausia ir nesigilina labai apie tavo mokamas kalbas ar magistrus. Duoda Kalifornijos testą pildyt (man atrodo, kad jis ir turi daugiausiai įtakos priimant), paklausinėja apie knygas, kur anksčiau dirbai, ar galėtum fizinį darbą dirbt (nešiot knygas) ir t.t.
Kalifornijos testas? einu po lapais slėptis net nežinau apie tokį, gerai, kad man darbinantis nereikėjo, išsigandus dar būčiau
Aš galvojau man fizinio darbo dirbti nereikės, visgi nors darbas administratorės, tačiau tenka ir pajudėti.
Mūsų pensininkai tokie tylūs palyginus su užsieniečiais, jau kaip virš 60-70m., taip ir tenka išklausyti visą šeimos istoriją, kaip jie atvažiavo, kokį gražų medį/tiltą/namą/drugelį matė ir pan.
Visokių turistautojų pamatau šiandien italai pareiškė, kad lietuvės labai ištvermingos mat visos su "kablais" bėgioja
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 21, 19:46)
i 12klasę eisi? tooookie faaaaini metai. Jau gali pradėti pati sau pavydėti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 21, 13:32)
Šiandien pusę dienos sau neleidau niekur internete "ne darbo reikalais" vaikščiot, ale dabar atėjau pažiūrėt ką pripliurpėt.
kažkaip keistai jus abi vakarykštis meetas paveikė
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 21, 15:07)
Dabartinis jaunimas nebelinkęs mąstyti ir tai pasimato tarp pradėjusių lankyti mokyklą vaikų. Tarp dabartinių mano amžiaus žmonių, būnant antroje ar trečioje klasėje, nebuvo problemų parašyti 5 ar 10 sakinių rašinį apie žiogą. Dabar tai sukelia kančias, nes vaikai knygas keičia į kompiuterį ir visokius beverčius žaidimus, kurie nė trupučio nelavina vaizduotės. [/i]
Akivaizdu kad dabar autoriui būtų nemenka problema parašyt tuos pačius 5 sakinius apie žiogą.
Kokio čia mažaraščio mintis pacitavai, aistuliaa ?
Labai tipiška - kitataučių vaikai garsiausiai rėkia "Lietuva - lietuviams", o abejotino išsilavinimo žmonės, kurių pasaulėžiūra kaip arklio su akidangčiais - apie niekam tikusį jaunimą...
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 19:50)
Jap. Na, ir šie buvo toooobuli, bet jei sakai, kad kiti bus dar geresni, tai pradėsiu laukti rugsėjo
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 21, 14:27)
Aš kaip tik pabaigiau Timą.
Na tikėjausi kaip ir daugiau, nes Erškėčių paukščiai pakankamai palikę teigiamą įspūdį, o neseniai skaityta Nepadori aistra irgi pakankamai įdomi buvo. Daugiau nieko autorės neskaičiau, tai įdomu buvo, kas tai per knyga.
Nelabai kažkaip patiko. Tikrai tikėjausi daugiau, bet ko norėti iš pirmosios autorės knygos?
Tiesa, perskaičiau greitai, lengvai ir pakankamai susidomėjusi, bet daugiau kaip ir nieko gero. Vietomis jau tokie banalūs tie pokalbiai, na pamatė, na pamilo, na ir viskas, knyga kaip ir baigėsi. Gal ir gerai, kad baigėsi, nes būčiau neištvėrusi daugiau to paties per tą patį.
Ir ta meilė kažkokia neįtikino. Nes, o jeigu vaikinas nebūtų buvęs toks gražus?
Na tikėjausi kaip ir daugiau, nes Erškėčių paukščiai pakankamai palikę teigiamą įspūdį, o neseniai skaityta Nepadori aistra irgi pakankamai įdomi buvo. Daugiau nieko autorės neskaičiau, tai įdomu buvo, kas tai per knyga.
Nelabai kažkaip patiko. Tikrai tikėjausi daugiau, bet ko norėti iš pirmosios autorės knygos?
Tiesa, perskaičiau greitai, lengvai ir pakankamai susidomėjusi, bet daugiau kaip ir nieko gero. Vietomis jau tokie banalūs tie pokalbiai, na pamatė, na pamilo, na ir viskas, knyga kaip ir baigėsi. Gal ir gerai, kad baigėsi, nes būčiau neištvėrusi daugiau to paties per tą patį.
Ir ta meilė kažkokia neįtikino. Nes, o jeigu vaikinas nebūtų buvęs toks gražus?
Mat kaip... As tai dar tik kokiu 100 puslapiu perskaiciau, skaitant kolkas toks jausmas kad tuoj tuoj kazkas ivyks... Jeigu nieko neivyks, tik pamilo ir viskas kaip sakai, tai tikrai nieko gero. Ziuresim Man visu isgirti Ersketroziu pauksciai visai nepatiko, jau tas pagrindinis personazas-ta mergina-jau tokia persaldinta, jau tokia geriete, kaip kokiuose meksikietiskose serialuose, be jokios charizmos. Daug kas Ersketroziu paukscius lygina su Vejo nubloksti, bet Vejo nubloksti mane nepalyginamai daugiau zavi vien tik del pagrindines veikejos charizmatiskumo, ivairiapusiskos asmenybes atskleidimo.
Ar susidurete su panasaus stiliaus ir idomumo knyga kaip Vejo nubloksti?
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 17:08)
O yra buvęs toks laikotarpis, kad senoji karta ne nerimautu dėl prastėjančios jaunosios kartos?
Kad čia ne senosios kartos rašytas straipsnis
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 18:37)
p.s. Aš dar neužsiregistravau naujoje temoje (AgnĖ.** ) Taigi registras Haruki Murakami "Mylimoji Sputnik" regis imu sirgtu Murakamizmu
Gera šita
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 19:26)
Matyt panašiai
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2011 07 21, 19:50)
Aš galvojau man fizinio darbo dirbti nereikės, visgi nors darbas administratorės, tačiau tenka ir pajudėti.
Mūsų pensininkai tokie tylūs palyginus su užsieniečiais, jau kaip virš 60-70m., taip ir tenka išklausyti visą šeimos istoriją, kaip jie atvažiavo, kokį gražų medį/tiltą/namą/drugelį matė ir pan.
Visokių turistautojų pamatau šiandien italai pareiškė, kad lietuvės labai ištvermingos mat visos su "kablais" bėgioja
Kolege administratore, kurioje srityje dirbi?
Papildyta:
QUOTE(caralaite @ 2011 07 21, 20:44)
Akivaizdu kad dabar autoriui būtų nemenka problema parašyt tuos pačius 5 sakinius apie žiogą.
Delfi skaitytojo nuomonė kur būna, kažkas tokio