QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 07 21, 11:20)
Nu užtilus esu tai konkrečiai
ale nu kad nieko neskaitau
Nors, meluoju, skaitau, kai vaiką prižiūriu, tokią mokslinę-grožinę knygą, labai patinka, be galo smagus rašymo stilius, su tokiu skaniu jumoru kalbama apie visai nejuokingus dalykus, tokius kaip negyvėliai ir jų panaudojimo galimybės/būdai moksliniais/tyrinėjimų/mokymosi tikslais. Vieną dieną prie kavos puodelio ramiausiai sau suskaičiau visą lavono pūvimo ir irimo procesą, itin detaliai aprašytą ir kažkaip keistai maloniai susiskaitė be jokių pasišlykštėjimo jausmų
O kalbu va apie ką -
Mary Roach "Negyvėliai".
hm, neseniai skaičiau
"Berlyno tuopos",anotacija įdomi,atsiliepimų gerų skaičiau,bet kai gal 30 pusl. rašo apie lavoną,kaip jis pasikorė,kaip atrodo,kaip rengia ir t.t. nu kažkoks košmaras
numečiau aš ją
QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 07 21, 11:39)
sveiki,norejau paklausti,gal patarsit. Mociutes Jubiliejus 85 metai,labai megsta skaityti,apie visokius tremtis,senoves gyvenima. Noreciau ,kokia knyga nupirkti apie 20 lt mazdaug + -
nes siaip ,jau kita dovana turim
gal kokią žymaus žmogaus biografiją nupirk
kad ir apie aktorę Mironaitę.Aišku,jei jai patinka biografijos
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 21, 12:14)
Bet gal Zurba koks čia tiktų, pvz.
Krisius, ten apie Lietuvą, kaimą, karą ir pokarį, žmonių gyvenimą, tikrai gera knyga.
nu nežinau,man tas "Krisius" kažkokia nesąmonė,ir ne aš viena taip galvoju...
QUOTE(odriana @ 2011 07 21, 14:32)
Sveikos
Tikiuosi, priimsite mane i savo bureli
Daznai paskaitineju, ka rasote ir si syki nusprendziau pati parasyt.
Dabar skaitau Sarah Waters romana "
Svetimkunis" ("The Little Stranger") - labai "uzkabino"
turetu patikti toms, kas megsta mistika, paslaptis, senus dvarus ir pan., rodos, dar yra Pegase nuolaida siai knygai. Ji, beje, nominuota Booker premijai.
sveika
domina mane šita knyga,bet paskaičiau kažkurios atsiliepimą,kažkaip pabijojau ją pirkt