Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 21, 11:19)
Agne, išsirinkai tašę?  smile.gif

Dabar dvejoju tarp dviejų, bet tikrai pirksiu kažkurią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 07 21, 11:20)
Nu užtilus esu tai konkrečiai blush2.gif ale nu kad nieko neskaitau blush2.gif Nors, meluoju, skaitau, kai vaiką prižiūriu, tokią mokslinę-grožinę knygą, labai patinka, be galo smagus rašymo stilius, su tokiu skaniu jumoru kalbama apie visai nejuokingus dalykus, tokius kaip negyvėliai ir jų panaudojimo galimybės/būdai moksliniais/tyrinėjimų/mokymosi tikslais. Vieną dieną prie kavos puodelio ramiausiai sau suskaičiau visą lavono pūvimo ir irimo procesą, itin detaliai aprašytą ir kažkaip keistai maloniai susiskaitė be jokių pasišlykštėjimo jausmų biggrin.gif

O kalbu va apie ką - Mary Roach "Negyvėliai".

user posted image

Sveikos 4u.gif

Man ji irgi labai patiko, įdomi tokia biggrin.gif Porą kartų jau skaičiau, reiks gal dar kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 07 21, 11:20)
Sveikos naujoje temoje mirksiukas.gif Ačiū AgnĖ.** už ją 4u.gif
Nu užtilus esu tai konkrečiai blush2.gif ale nu kad nieko neskaitau blush2.gif Nors, meluoju, skaitau, kai vaiką prižiūriu, tokią mokslinę-grožinę knygą, labai patinka, be galo smagus rašymo stilius, su tokiu skaniu jumoru kalbama apie visai nejuokingus dalykus, tokius kaip negyvėliai ir jų panaudojimo galimybės/būdai moksliniais/tyrinėjimų/mokymosi tikslais. Vieną dieną prie kavos puodelio ramiausiai sau suskaičiau visą lavono pūvimo ir irimo procesą, itin detaliai aprašytą ir kažkaip keistai maloniai susiskaitė be jokių pasišlykštėjimo jausmų biggrin.gif

O kalbu va apie ką - Mary Roach "Negyvėliai".

Labai taves truksta. 4u.gif
Skaiciau as irgi ta knyga, patiko labai.
Atsakyti
sveiki,norejau paklausti,gal patarsit. Mociutes Jubiliejus 85 metai,labai megsta skaityti,apie visokius tremtis,senoves gyvenima. Noreciau ,kokia knyga nupirkti apie 20 lt mazdaug + - smile.gif nes siaip ,jau kita dovana turim mirksiukas.gif
Atsakyti
Pradejau skaityti Colleen Mccullough Tima. Turbut dauguma esat skaiciusios, tai net neverta pasakoti, kas tai per knyga. Neigiami atsiliepimai apie kurini nepasitvirtino, kolkas einasi kaip per sviesta ir labai kabina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 20, 20:24)
Užsiregistravau, ir ką dabar man reikia daryti, kad tapčiau jūsų tinklaraščio nare?

Ką užsiregistravai? Wordpress vartotoją?
Tada atsiųsk savo el. paštą, kurio registravaisi į AŽ, įtrauksiu tave į tinklaraščio vartotojus.

QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 07 21, 10:39)
sveiki,norejau paklausti,gal patarsit. Mociutes Jubiliejus 85 metai,labai megsta skaityti,apie visokius tremtis,senoves gyvenima. Noreciau ,kokia knyga nupirkti apie 20 lt mazdaug + -  smile.gif  nes siaip ,jau kita dovana turim  mirksiukas.gif

Nežinau kainų tikslių, knygų neperku.
Bet gal Zurba koks čia tiktų, pvz. Krisius, ten apie Lietuvą, kaimą, karą ir pokarį, žmonių gyvenimą, tikrai gera knyga.
Čia tokią „senovę“ ir turi omeny?
Jei šiek tiek senesni laikai, tai:
Dar yra Jonė, čia jau XIX a. II pusės - XX a. pradžia. Bet nežinau, ar tą knygą dar galima kur nusipirkti.
Na ir daugelis kitų, knygyne tikriausiai prisiūlytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 21 liepos 2011 - 11:15
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 21, 11:44)
Pradejau skaityti Colleen Mccullough Tima. Turbut dauguma esat skaiciusios, tai net neverta pasakoti, kas tai per knyga. Neigiami atsiliepimai apie kurini nepasitvirtino, kolkas einasi kaip per sviesta ir labai kabina  thumbup.gif

O gal trumpai papasakokit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 21, 11:16)

Kas čia per foto, neatpažinau kas rašo  lotuliukas.gif

triniti.gif

Agne, Prancuziska siuita (tik nzn, kiek kainuoja) - labai subtilus ir idomus istorinis romanas (apie antro pasaulinio karo metus). Aisku, jei turi tokia senove omeny g.gif
Atsakyti
Pabaigiau skaityti
Haruki Murakami 'The elephant vanishes' (Dramblys dingsta)
user posted image
Tai apsakymu rinkinys, kuri sudaro 17 apsakymu, kurie pries tau jau buvo publikuojami ivairiuose zurnaluose, tokiuose kaip The New Yorker, Playboy, Story magazine ir pan.
Apsakymai nesiskiria nuo kitu Murakamio kuriniu, ta pati nuotaika, rasymo stilius, destymas, net gi gvildenamos tos pacios temo, tik kad labiau koncentruoti.
Apsakymuose pilna siurrealizmo, praradimo, susinaikinimo, skausmo ir vienatves.
Parasyta labai atvirai, aprasomos situacijos labai gyvenimiskos, tik ju kulminacija ne visada labai yprasta. Tiesa, kai kurios vietos man pasirode kiek per atviros, perdetos nesvankybiu.
Labiausiai patike apsakymai yra: 'Prisukamas paukstis ir antradienio moteris', 'Miegas', 'Mazas zalias monstras', 'TV zmones', 'Tyla' ir 'Dramblys dingsta'.
Man tiek si rinktine, tiek kiti sio autoriaus apsakymai patiko. O siaip kam patinka Murakamis, rekomenduoju.
Atsakyti
Nuosirdziai dekoju visom uz sveikinimus wub.gif wub.gif wub.gif Dar nespejau visu perskaityti,bet maciau kad sveikinot,sugrisiu paskaityti,kai tik turesiu laiko,kol kas mano diena suplanuota pagal vaikeli,laiko skaitymui neturiu,tik pribegom prisoku kol valgau prie kompo,tai kaskart po truputi ir parasau ar paskaitau kazka internete smile.gif O knygom laiko nera verysad.gif ,paauginsiu dukryte tada jau smile.gif

Geros vasaros visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 21, 09:28)
Kazin kaip sekesi caralaitei grizti (ir isvaziuoti) biggrin.gif

gerai sekėsi, ačiū smile.gif
Šiandien pusę dienos sau neleidau niekur internete "ne darbo reikalais" vaikščiot, ale dabar atėjau pažiūrėt ką pripliurpėt.
Atsakyti
laba.

aš pagaliau pasiėmiau anglišką knygą blush2.gif tiesa, buvau pradėjusi vieną, bet galiausiai pasiėmiau kitą- Louise Bagshawe ,,Glamour". Perskaičiau dar nedaug (maždaug šimtą psl), bet net pačią nustebino, kiek visko spėjo įvykti, ir kuo toliau, tuo įdomiau.

QUOTE(Ebru @ 2011 07 20, 22:59)
Gal kas žinot kada maždaug išleis trečią dalį? g.gif

jau labai greitai thumbup.gif
Atsakyti