Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(marakeš @ 2011 07 21, 07:38)
pakartosim dar kada, ane?

drinks_cheers.gif
tik pasistengsiu burna uzrakinti pries ateidama ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 20, 23:32)

čia tu dovanoji ,ar kažką painioju?Norėčiau tą Sparksą paskaityt,kas ten per rašytojas rolleyes.gif

Tai va,pabaigiau aš "Mano pusseserė Reičel", tikėjaus kažko kito,kažko paslaptingesnio...Knyga kaip knyga,jokios mistikos,jokios baimės."Jamaikos smuklė" iš jos skaitytų,man įdomiausia smile.gif

Iš bibliotekos parsinešiau krūvą 'bajavykų', Čekuolio paskutinę knygą.Galvojau,kad bus nuotraukų,ir ,žiūriu,karo tema rašyta,tai nežinau g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 21, 08:15)
čia tu dovanoji ,ar kažką painioju?Norėčiau tą Sparksą paskaityt,kas ten per rašytojas rolleyes.gif

Dovanoju ax.gif parašyk až, jei nori.
Atsakyti
emos sala - turbūt į kokią Svetimšalę taiko g.gif ale nė kiek netraukia skaityti blush2.gif

beje, kirba mintis antrą kartą imti Šešelių verpėją, ,nors tik pernai vasarą skaičiau blink.gif nebūdinga man blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 21, 07:56)
drinks_cheers.gif
tik pasistengsiu burna uzrakinti pries ateidama ph34r.gif

tai sutarsim, kuri kalbės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 21, 07:44)

rašykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 21, 08:15)
Tai va,pabaigiau aš "Mano pusseserė Reičel", tikėjaus kažko kito,kažko paslaptingesnio...Knyga kaip knyga,jokios mistikos,jokios baimės."Jamaikos smuklė" iš jos skaitytų,man įdomiausia smile.gif

bet kaip skirtingai visiems - man si knyga tokia siurpulinga, tokia mistiska bigsmile.gif Jamaikos smukle tai maziausiai patikusi is sios autores skaitytu. Anadien maciau pirkti ir jos apsakymu rinkini Itemptas laukimas, bet kadangi ne viena kurineli jau is ten skaiciau, kazkaip susilaikiau mastau.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 07 21, 08:26)
beje, kirba mintis antrą kartą imti Šešelių verpėją, ,nors tik pernai vasarą skaičiau  blink.gif nebūdinga man  blink.gif

Gundot gundot su sita knyga, noriu ir as jau bigsmile.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 07 21, 08:44)

lotuliukas.gif
Kad kazi ar yra daugiau tokiu atlapasirdziu ( lotuliukas.gif ) cia pas mus doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Kazin kaip sekesi caralaitei grizti (ir isvaziuoti) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 20, 20:59)
ar įdomi? smile.gif nusižiūrėjau keletą Murakami knygų anglų kalba, kurios neišverstos į lt kalbą ir apie šitą mąsčiau smile.gif

Matai esu Murakami gerbeja ax.gif Tai man patinka. Tai jau antroji apsakymu rinktine, kuria skaitau. Pries kelis gerus metus esu skaiciusi jo 'Blind Willow, Sleeping Woman' (Aklas gluosnis, mieganti moteris). Tai man sios rinktines apsakymai labiau patiko uz dabar mano skaitomaja. Bet ir 'The elephant vanishes' (Dramblys dingsta) irgi yra geru perliuku. Na bet man jau liko pora apsakymu iki pabaigos.
Siaip jei patinka Murakamis rekomenduoju paskaityti jo apsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 21, 09:28)

Kas čia per foto, neatpažinau kas rašo lotuliukas.gif

O lietuviškai yra išleistų Murakamio apsakymų ar tik romanai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 liepos 2011 - 10:17
Labas smile.gif

Pradėjau vakar „Bjaurius“. Bent jau pradžia tai ne kažką schmoll.gif

Pamenu, kad jau klausiau, bet nepamenu, kad atsiliepė doh.gif Gal kas nors galėtų nupirkti man vieną daikčiuką iš ebay.com? blush2.gif
Atsakyti
Agne, išsirinkai tašę? smile.gif
Atsakyti

Sveikos naujoje temoje mirksiukas.gif Ačiū AgnĖ.** už ją 4u.gif

Nu užtilus esu tai konkrečiai blush2.gif ale nu kad nieko neskaitau blush2.gif Nors, meluoju, skaitau, kai vaiką prižiūriu, tokią mokslinę-grožinę knygą, labai patinka, be galo smagus rašymo stilius, su tokiu skaniu jumoru kalbama apie visai nejuokingus dalykus, tokius kaip negyvėliai ir jų panaudojimo galimybės/būdai moksliniais/tyrinėjimų/mokymosi tikslais. Vieną dieną prie kavos puodelio ramiausiai sau suskaičiau visą lavono pūvimo ir irimo procesą, itin detaliai aprašytą ir kažkaip keistai maloniai susiskaitė be jokių pasišlykštėjimo jausmų biggrin.gif

O kalbu va apie ką - Mary Roach "Negyvėliai".

user posted image

Ir, papirkau nesenai net visas penkias knygas:

Peter James "Miręs gyventi"
Jodi Picoult "Kita širdis"
Kristina Sabaliauskaitė "Silva Rerum II"
Dorota Terakowska "Belytis"
Vidmantė Jasukaitytė "Stebuklinga patvorių žolė"

Ir, taip stipriai ir senai noriu nuvažiuoti į Roto knygyną, kad šiąnakt net sapnavau, jog jame buvau ir knygas pirkau biggrin.gif

Na va, priminiau trumpai apie save, kad visai manęs nepamirštumėt biggrin.gif Jau nebesakysiu, kad bandysiu pradėt skaityt kokią knygą, nes kai tik taip pasakau, taip ir nebepaimu knygos į rankas biggrin.gif Geriau tycharia ką nors perskaitysiu, o jau tada ateisiu pasidalinti savo mintimis ir emocijomis apie tai, ką perskaičiau rolleyes.gif

Geros dienos skaitytojėlės ir daug malonių skaitymo akimirkų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 21 liepos 2011 - 10:22