Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 05, 12:51)
Kažkada mano suknygoje.lt irgi buvo daug norimų perskaityti knygų. Koks 80.  biggrin.gif  Nuėjau ir stipriai sumažinau iki 60. Pirmiausiai per kažkurį laiko tarpą labai keičiasi norai, bent jau mano, ir jei per metus knygos neperskaičiau, tai po metų jos galiu ir nebenorėti. O kam to norų sąrašo tokio didelio reikia, jei vis tiek neperskaitysiu? Pasilikau, ką tikrai noriu, nors vis tiek nežinau, kada joms ateis laikais. Juk nuolat į rankas pakliūna, tarsi atsitiktinai, įvairiausios knygos, kurių net nežadėjau, nenorėjau, nesitikėjau skaityti....

Aš irgi kas kažkiek laiko pažiūriu suknyga.lt norus ir daug ką ištrinu, naujų atsiranda, nes tikrai norai vis keičiasi smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif

Aš ir noriu į gimtadienius jei dar spėjau biggrin.gif Kovo 7d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 05, 16:37)
labas  smile.gif

Aš ir noriu į gimtadienius jei dar spėjau biggrin.gif Kovo 7d  4u.gif

Nepavėlavai mirksiukas.gif Mano tėčio gimtadienis irgi kovo 7d. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar tos kurios rašysite atsiliepimus už knygas,ta mergina iš AL prašė jūsų adreso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 05, 18:58)
Sveikos,ar tos kurios rašysite atsiliepimus už knygas,ta mergina iš AL prašė jūsų adreso? g.gif

Kai parašiau, kokias knygas išsirinkau, paprašė adreso smile.gif
Atsakyti
nakti ateis pas jus ir pareikalaus KNYGUUU!!!!! biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 05, 17:58)

Šiek tiek atsibodo kalbos apie tą dar net neįsisukusi projektą. blush2.gif Na, jei gyveni ne kokiam Vilniuje, pati nenueisi pas juos pasiimti, tai ir paklausė, ne banko PIN kodo gi... Grįžtam prie knygų, ką.
Adžani, geriau papasakok, ką skaitai?

Šiandien parsinešiau ankščiau rezervuotą Sofi Oksanen „Valymas“, ištraukas paskaitinėjau, tikrai tokia labai įdomi turėtų būti. Bibliotekininkė juokėsi, sako, kad jau kaip pradeda eiti rezervuotos, tai visos kartos. Silvos rerum II dalies, po manęs laukia 17 žmonių doh.gif. Klausė, ar spėsiu perskaityti..... Bet iš tikrųjų, Silva rerum II, tai tikrai labai tokia, chm, tarsi kitokia, nors parašyta tokiu pat stiliumi, o atrodo tarsi daugiau įdomesnė, gilesnė, protingesnė kažkokia. Nors iš tikro, tai manau, kad paprasčiausiai, kaip jau žinau, ko tikėtis (nieko per daug nebesitikėti) tai ir kitaip knyga skaitosi.
Pirmos dalies skaitymą man labai sugadino per didelė reklama ir perspaustas marketingas.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 05, 20:48)
Šiek tiek atsibodo kalbos apie tą dar net neįsisukusi projektą.  blush2.gif Na, jei gyveni ne kokiam Vilniuje, pati nenueisi pas juos pasiimti, tai ir paklausė, ne banko PIN kodo gi... Grįžtam prie knygų, ką.
Adžani, geriau papasakok, ką skaitai?

Tai aš nesakau,kad blogai jog paprašė,tik norėjau sužinot kelių žmonių jį prašė tų adresų mirksiukas.gif Skaitau mergina su perlo auskaru,bet tikriausiai mesiu,nelabai ji man. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 05, 18:58)
Tai aš nesakau,kad blogai jog paprašė,tik norėjau sužinot kelių žmonių jį prašė tų adresų  mirksiukas.gif Skaitau mergina su perlo auskaru,bet tikriausiai mesiu,nelabai ji man. blush2.gif

manau ji prašė visų. Jiems patogiau siųsti paštu, nei laukti kol kas ateis ir pasiims
Atsakyti
Klausykit, priminkit man užmaršuolei, mes ryt susitinkame 13,00 val prie fontanėlio? g.gif
Atsakyti
Skaitanti, SR II jau suaugę SR I personažai, tai ir mąstymas kitas biggrin.gif juokauju, žinoma ax.gif sutinku, kad net apskritai grožinės literatūros kontekste Sabaliauskaitės rašymo stilius nėra labai įprastas. pirmą skaitant iš pradžių gal keistoka, o paskui jau atrodo, kad kitaip ir būti negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 06, 10:40)
Klausykit, priminkit man užmaršuolei, mes ryt susitinkame 13,00 val prie fontanėlio? g.gif

Taip g.gif
Atsakyti