QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 05, 10:44)
O jums nebūna, kad perskaityti norite daugiau, nei pajėgiate, pažiūrėti filmų norite daugiau nei laiko turite...
Chm... Gal tarpais.
Bet juk kai skaitai gerą knygą, tai ir nori ją skaityti, ir apie kitas negalvoji. Bent jau tuo momentu. Todėl ir skaitau visada tik vieną knygą (na neskaitant dabar fone skaitomos rusiškos, bet ji nesiskaito).
Kažkada mano suknygoje.lt irgi buvo daug norimų perskaityti knygų. Koks 80. Nuėjau ir stipriai sumažinau iki 60. Pirmiausiai per kažkurį laiko tarpą labai keičiasi norai, bent jau mano, ir jei per metus knygos neperskaičiau, tai po metų jos galiu ir nebenorėti. O kam to norų sąrašo tokio didelio reikia, jei vis tiek neperskaitysiu? Pasilikau, ką tikrai noriu, nors vis tiek nežinau, kada joms ateis laikais. Juk nuolat į rankas pakliūna, tarsi atsitiktinai, įvairiausios knygos, kurių net nežadėjau, nenorėjau, nesitikėjau skaityti....
Ai, skaitau, kas šauna į galvą....
Dėl tinklaraščio, tai pats geriausias, vienareikšmiškai - wordpress. Bandžiau pačioje pradžioje gmailo blogger, tai gal ir labai jis vartotojui paprastas, bet jau kažkoks primityvus pasirodė, neįgyvendino mano norų, tai numečiau po kokio mėnesio. Worpress aišku, gal ir sudėtingesnis, bet tik iš pirmo žvilgsnio, tą sudėtingumą galima per pusdienį išsiaiškinti, o paskui jis jau padarys visus tavo pageidavimus ir laiko prie jo tikrai marių nepraleidžiu.
Svarbiausia, kad su laiku gali vis kažką jame papildyti, pagražinti, dakurti, ir jis toks solidėja, rimtėja, storėja tiesiog.
Nebereikia net savo to atskiro domeno, t.y. adreso, gerai ir taip, bent jau man, viskas kas yra, viskas nemokamai ir per akis.
Bet kiekvienam atrodo, aišku, savaip.