Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Masako @ 2011 08 04, 12:35)
jo, nustebau ir as, visai netoli namu biggrin.gif

Kai gyvenau fabuose, nedaug isvis skaiciau blush2.gif , o ir kiek skaiciau, is biblioteku neimdavau, tai ir nesidomejau, bet, zinok, turetu buti bent mazyte.  g.gif
O pries tai, kai dar gyvenom justiniskese, buvau radus tokia nedidele netoli namu, bet ten kazkodel nelabai norejo priimti, nes nebuvau registruota Vln..., prieme Merkurijuje Karoliniskese smile.gif
Uklausiau fabu temoje, gal atsilieps kokia skaitove biggrin.gif

Ačiū, aš kiek googlinau, radau, kad Šeškinėje yra tik g.gif
Toje Merkurijaus aš ir lankausi, o Justiniškių bibliotekoje ne taip seniai mama buvo ir sakė, kad laabai nemalonios bibliotekininkės dirba smile.gif

O dėl maisto, galima kad ir picą išsinešimui pasiimti Mambo picerijoje kur po Baltu tiltu arba labai skanus maistas Hesburgeryje laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 rugpjūčio 2011 - 12:39
laba visoms 4u.gif

įpusėjau ,,Purpurinę Rozą" bigsmile.gif Patinka.

QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 04, 12:14)
Tai taip atrodo, aš irgi taip galvojau, o vienas neateina, kitas persigalvoja, trečias nespėja, ir žiūrėk, ta eilė taip ir sutirpsta.
Va, nespėjau "Silva rerum II" pradėti skaityti, jau kitas laiškas - "Valymas" jau laukia...
doh.gif apsiverčiau knygom, o atrodė, eilės, neaišku kada sulauksiu.

man visuomet taip būna doh.gif rodos, kol sulauksiu, tai spėsiu turimas perskaityti, bet, kai pradeda visos rezervuotos eiti- ir būtinai vienu metu.
Ryt eisiu Kinsellos Trečio dešimtmečio panelė pasiimti, tai tuomet bus likusi tik viena rezervuota, bet dar neatėjusi knyga (nujaučiu, kad tuoj ir ji ateis).
Atsakyti
John Irving Sidro namų taisyklės nuostabi knyga smile.gif
Atsakyti
tai si sekmadieni 13 val. tinkames kur?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 08 04, 14:33)
tai si sekmadieni 13 val. tinkames kur?

Taigi laukiam sekmadienio ryto, kad žinotume koks oras laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 04, 15:07)

bet susitikimo vietą galim dabar sugalvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 04, 16:07)

Oras nuo ryto iki 13 val gali ir pasikeisti ax.gif O be to gal ne visos turės galimybę iš pat ryto prie kompo tartis dėl susitikimo vietos.
Gal geriausiai būtų prie to fonanėlio susitikti, o paskui jau pagal orą žiūrėt į kurią pusę eiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 04, 14:24)
Oras nuo ryto iki 13 val gali ir pasikeisti  ax.gif  O be to gal ne visos turės galimybę iš pat ryto prie kompo tartis dėl susitikimo vietos.
Gal geriausiai būtų prie to fonanėlio susitikti, o paskui jau pagal orą žiūrėt į kurią pusę eiti?  smile.gif

drinks_cheers.gif tinkames, prie fontanelio, o paskui matysim 4u.gif ir maxima vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 08 04, 13:24)
Oras nuo ryto iki 13 val gali ir pasikeisti  ax.gif  O be to gal ne visos turės galimybę iš pat ryto prie kompo tartis dėl susitikimo vietos.
Gal geriausiai būtų prie to fonanėlio susitikti, o paskui jau pagal orą žiūrėt į kurią pusę eiti?  smile.gif

Man skirtumo nėra kur susitikti, svarbiausia kad susitartume iš anksto, nes sekmadienio ryta tikrai neturėsiu laiko lįsti į internetą.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 04, 08:27)
Išsiunčiau  smile.gif

ačiū, jau prisijungiau ir pasirodžiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 04, 17:17)
ačiū, jau prisijungiau ir pasirodžiau biggrin.gif 4u.gif

Kaip tik taip ir įsivaizdavau tave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 04, 16:27)
Kaip tik taip ir įsivaizdavau tave  bigsmile.gif

biggrin.gif o kodėl būtent taip?