Meetininkes, o gal nedarom ant zoles to meeto? Girdejau, kad savaitgali jau zada subjurt orai, paziurejau - berods, is tikro lietu zada (nors, aisku, su tais sinoptikais... ). Gal vis tik einam i kavine, bus rami galva?
QUOTE(kiršė @ 2011 08 04, 07:47)
Sveikos
Baiginėju Mama Afrika ir tokie prieštaringi jausmai karaliauja Erzina teksto nevientisumas, toks vaizdas, kad vietose vientiso pasakojimo forma tiesiog sumesti neredaguoti autorės laiškai draugams Dar porą vietų užkliuvo, kur autorė didžiuojasi savo rėksnės ir raganos reputacija, primygtinai nurodo kaip ją myli jos tarnai, kokia ji gera šeimininkė ir pan.
Iš kitos pusės labai sužavėjo apeigų, papročių, kasdienio Afrikos gyvenimo aprašymai Nuotraukos iš viso super
Baiginėju Mama Afrika ir tokie prieštaringi jausmai karaliauja Erzina teksto nevientisumas, toks vaizdas, kad vietose vientiso pasakojimo forma tiesiog sumesti neredaguoti autorės laiškai draugams Dar porą vietų užkliuvo, kur autorė didžiuojasi savo rėksnės ir raganos reputacija, primygtinai nurodo kaip ją myli jos tarnai, kokia ji gera šeimininkė ir pan.
Iš kitos pusės labai sužavėjo apeigų, papročių, kasdienio Afrikos gyvenimo aprašymai Nuotraukos iš viso super
Mama Afrika manęs laukia eilėje, nuotraukos jau kelis kartus peržiūrėtos
man Mama Afrika patiko, itrauke, labai gerai susiskaite. Pati Aukstikalnyte man patraukli dar nuo Akviles "Giminese" laiku
QUOTE(Ebru @ 2011 08 03, 21:12)
beje gal aš jau "skaitausi" nebe naujokė? ir gal galėčiau į jūsų tą grupę pakliūt (kur foto rodotės ir pan.)
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 08 04, 09:54)
Meetininkes, o gal nedarom ant zoles to meeto? Girdejau, kad savaitgali jau zada subjurt orai, paziurejau - berods, is tikro lietu zada (nors, aisku, su tais sinoptikais... ). Gal vis tik einam i kavine, bus rami galva?
Aš tai siūlau sekmadienį apsispręsti, matysim koks realiai oras
as rizikuoju pasirodyt fifa ar dar balazinkuo, bet jei lis - nevaziuosiu..
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 04, 11:08)
Aš tai siūlau sekmadienį apsispręsti, matysim koks realiai oras
bet reikia maisto susiorganizuot kokio tuo atveju?
ar jumi nereikia?
QUOTE(LEEja @ 2011 08 04, 11:22)
as rizikuoju pasirodyt fifa ar dar balazinkuo, bet jei lis - nevaziuosiu..
as tai lietaus nebijau, jei i kavine
siaip ir as nesu garantuota simtu proc., kad galesiu ateiti, tai per daug negaliu ir sukauti
QUOTE(Indra666 @ 2011 08 03, 22:57)
Labas
Prisirezervavau krūvą knygų dabar lauksiu kol mano eilė ateis, bet ji bus ne greitai nes eilėje laukia mažiausiai po 12 žmonių
Prisirezervavau krūvą knygų dabar lauksiu kol mano eilė ateis, bet ji bus ne greitai nes eilėje laukia mažiausiai po 12 žmonių
Tai taip atrodo, aš irgi taip galvojau, o vienas neateina, kitas persigalvoja, trečias nespėja, ir žiūrėk, ta eilė taip ir sutirpsta.
Va, nespėjau "Silva rerum II" pradėti skaityti, jau kitas laiškas - "Valymas" jau laukia...
apsiverčiau knygom, o atrodė, eilės, neaišku kada sulauksiu.
Pabaigiau Dalios Urnevičiūtės "Stiklinis namas. Na koks atradimas man ši autorė, tokia buitinė apysaka, bet taip prasmingai apie paprasčiausio daugiabučio gyventojus parašyta. Užverti knygą ir dar ilgai kažkaip išlieka galvoj, net nežinau, mane žavi tobulumas paprastume.
Po to Sabaliauskaitės net negalėjau pradėti skaityti, galvojau, kokį velnią aš čia skaitau, nei man įdomu, nei ką, tie sakiniai tokie po pusę puslapio, o ir nesuprantu nieko, ką nori pasakyti... Galvoju, kaip mesiu aš tą knygą. Na bet nenumečiau ir pamažu įsitraukiau, kažkaip reikia laiko matyt, iš Urnevičiūtės dabarties į Sabaliauskaitės baroką persikeltį, ir, žinokit, visai taip neblogai įsitraukiau, dabar jau nė per kur nebeatiduočiau tos knygos neperskaičius iki galo.
Tiesa, ir nebesitikiu iš jos kažkokio tai stebuklo, kaip kad iš pirmosios dalies tikėjausi ir nusivyliau paskui, ir visai kitaip viskas atrodo. Normalus įtraukiantis istorinis nuotykių romanas.
Masako, nu smagu, kad patiko. Man irgi patiko. Dabar dar turiu iš detektyvų parsinešusi "Talengingasis Misteris Riplis, kažkaip irgi atrodo, kad geras turėtų būti... Bet Katzenbachą tai irgi būtinai ką nors dar skaitysiu.
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 04, 12:14)
Talengingasis Misteris Riplis
Oooo, sita as irgi seniai noriu perskaityt (nes filmas tai gerulis) , bet nepapuole man dar po ranka
Papildyta:
O man prisikepe gauti Kingo Dolores Kleiborn. Ir kur man ja gauti? Turbut vienintelis kelias - didele biblioteka
Kaupiuosi uzeiti i Pavilnio sodu vietine , idomu bus pasizvalgyti, kas cia per bibliotekele
QUOTE(Masako @ 2011 08 04, 11:50)
ar jumi nereikia?
ar jumi nereikia?
Nereikia
Tai sumuštinių greitai visos pasidarysim ryte o šiaip pilna parduotuvė čipsų, colos (kiek pamenu, visada ją geri )
Geras, soduose biblioteka yra? būtinai užeik
O aš ieškojau ir neradau, kad būtų čia kažkur Fabijoniškėse biblioteka, teks į saviškę kažkaip lakstyt... Nors čia tiek naujų namų, galėtų kokią bibliotekėlę padaryt
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 04, 12:26)
Geras, soduose biblioteka yra? būtinai užeik
jo, nustebau ir as, visai netoli namu
Kai gyvenau fabuose, nedaug isvis skaiciau , o ir kiek skaiciau, is biblioteku neimdavau, tai ir nesidomejau, bet, zinok, turetu buti bent mazyte.
O pries tai, kai dar gyvenom justiniskese, buvau radus tokia nedidele netoli namu, bet ten kazkodel nelabai norejo priimti, nes nebuvau registruota Vln..., prieme Merkurijuje Karoliniskese
Uklausiau fabu temoje, gal atsilieps kokia skaitove
Jodi Picoult "Nykstantys pavidalai" Tai trečioji mano perskaityta šios autorės knyga, tematika ji labai skiriasi nuo pirmų dviejų. Joje nerašoma apie sunkias ligas, mirtį ir panašius dalykus. Tačiau ši knyga man labai patiko, nors buvo tikrai sunku rasti laiko ją skaityti. Knygoje paliečiamos skaudžios temos, su kuriomis galime susidurti kiekvienas, todėl ši knyga tikrai vertė susimastyti, o ne tik perbėgti akimis puslapius. Perskaičius "Nykstančius pavidalus" bibliotekoje rezervavau daug Jodi Picoult knygų, nes kilo noras perskaityti visas jos išleistas knygas.
Gerai, kad aš nemoku rašyt atsiliepimų bendrai paėmus, knyga patiko, kaip tik gavau laišką iš bibliotekos, kad galiu jau "19 minučių" atsiimti šios autorės, reiks rytoj nuvažiuoti
Gerai, kad aš nemoku rašyt atsiliepimų bendrai paėmus, knyga patiko, kaip tik gavau laišką iš bibliotekos, kad galiu jau "19 minučių" atsiimti šios autorės, reiks rytoj nuvažiuoti
QUOTE(Masako @ 2011 08 04, 11:50)
ar jumi nereikia?
ar jumi nereikia?
Nestradalink . Badu mirt vidury Vilniaus neturėtume.