katilina, Nefertitė labai patiko ne per sunkiausias, faktais neapkraunantis, kurstantis vaizduotę istorinis romanas.
QUOTE(Masako @ 2011 08 03, 15:28)
O as skaitau J. Katzenbach Analitika - eina sau, negaliu atsitraukt Nu jeginis detektyvinis trileris Skaitanti, jau kaip esu dekinga, kad uzrodei - vargiai pati buciau "atradus", nes Pamiselio istorija gan vidutiniskai tepatiko
turiu aš irgi "Analitiką", laukia savo eilės irgi nusipirkau kažkur paskaičius gerų nuomonių (gal net ir čia)
beje gal aš jau "skaitausi" nebe naujokė? ir gal galėčiau į jūsų tą grupę pakliūt (kur foto rodotės ir pan.)
Na va vėl apsipirkau Parsinešiau namo:
Jean-Christophe Grange 'Limbų priesaika' ir Julian Barnes 'Flobero papūga'.
Dar labai noriu šitos
Jean-Christophe Grange 'Limbų priesaika' ir Julian Barnes 'Flobero papūga'.
Dar labai noriu šitos
QUOTE(Ebru @ 2011 08 03, 21:12)
beje gal aš jau "skaitausi" nebe naujokė? ir gal galėčiau į jūsų tą grupę pakliūt (kur foto rodotės ir pan.)
Jau ne karta pagalvojau, kad tikrai nebe naujoke esi/ aktyviai pasisakineji. As uz
Tikrai griebsiu ir kitus Katzenbacho kurinius
QUOTE(Masako @ 2011 08 03, 21:36)
Jau ne karta pagalvojau, kad tikrai nebe naujoke esi/ aktyviai pasisakineji. As uz
Aš irgi nieko prieš
Sveikos,na ką tikriausiai ir aš imsiuosi knygų skaitymo versliuko. Jau išsirinkau dvi knygeles apie Rasputiną ir Šanchajaus duktė.
Sveikutės. Vis tebeskaitau STIEG LARSSON "MERGINA KURI ŽAIDĖ SU UGNIMI",dar tebeskaitau,nes labai nesinori greit perskaityti,taip pamilau veikėjus ir tikrai už juos visus nerimauju..puslapiai eina kaip per sviestą,bet valdausi,kad daug neskaityti. Liko 287psl.,tai mėginsiu tempti gumą,nes šnd jau praryjau 100psl.. Dar parsinešiau šendien GEORGE ORWELL "1984-IEJI" , HARUKI MURAKAMI "1Q84.PIRMA KNYGA" , WASTERFIELD "BJAURŪS"
QUOTE(Ebru @ 2011 08 03, 21:12)
As uz.
QUOTE(Masako @ 2011 08 03, 20:36)
QUOTE(Leveret @ 2011 08 03, 20:39)
Aš irgi nieko prieš
QUOTE(linamog @ 2011 08 03, 21:17)
As uz.
Ačiū gal galėtumėt duomenis atsiųsti?
Labas
Prisirezervavau krūvą knygų dabar lauksiu kol mano eilė ateis, bet ji bus ne greitai nes eilėje laukia mažiausiai po 12 žmonių
Vis dar skaitau "Nykstančius pavidalus" nebe daug liko, galvoju kokią kitą knygą reiks imti
Prisirezervavau krūvą knygų dabar lauksiu kol mano eilė ateis, bet ji bus ne greitai nes eilėje laukia mažiausiai po 12 žmonių
Vis dar skaitau "Nykstančius pavidalus" nebe daug liko, galvoju kokią kitą knygą reiks imti
Sveikos
Baiginėju Mama Afrika ir tokie prieštaringi jausmai karaliauja Erzina teksto nevientisumas, toks vaizdas, kad vietose vientiso pasakojimo forma tiesiog sumesti neredaguoti autorės laiškai draugams Dar porą vietų užkliuvo, kur autorė didžiuojasi savo rėksnės ir raganos reputacija, primygtinai nurodo kaip ją myli jos tarnai, kokia ji gera šeimininkė ir pan.
Iš kitos pusės labai sužavėjo apeigų, papročių, kasdienio Afrikos gyvenimo aprašymai Nuotraukos iš viso super
Baiginėju Mama Afrika ir tokie prieštaringi jausmai karaliauja Erzina teksto nevientisumas, toks vaizdas, kad vietose vientiso pasakojimo forma tiesiog sumesti neredaguoti autorės laiškai draugams Dar porą vietų užkliuvo, kur autorė didžiuojasi savo rėksnės ir raganos reputacija, primygtinai nurodo kaip ją myli jos tarnai, kokia ji gera šeimininkė ir pan.
Iš kitos pusės labai sužavėjo apeigų, papročių, kasdienio Afrikos gyvenimo aprašymai Nuotraukos iš viso super