Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

katilina, Nefertitė labai patiko biggrin.gif ne per sunkiausias, faktais neapkraunantis, kurstantis vaizduotę istorinis romanas.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 03, 15:28)
O as skaitau J. Katzenbach Analitika - eina sau, negaliu atsitraukt biggrin.gif  Nu jeginis detektyvinis trileris bigsmile.gif  thumbup.gif  Skaitanti, jau kaip esu dekinga, kad uzrodei  bigsmile.gif - vargiai pati buciau "atradus", nes Pamiselio istorija gan vidutiniskai tepatiko g.gif

turiu aš irgi "Analitiką", laukia savo eilės bigsmile.gif irgi nusipirkau kažkur paskaičius gerų nuomonių (gal net ir čia) smile.gif

beje gal aš jau "skaitausi" nebe naujokė? blush2.gif ir gal galėčiau į jūsų tą grupę pakliūt (kur foto rodotės ir pan.) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 03 rugpjūčio 2011 - 20:33
Na va vėl apsipirkau doh.gif Parsinešiau namo:
Jean-Christophe Grange 'Limbų priesaika' ir Julian Barnes 'Flobero papūga'.
Dar labai noriu šitos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 03, 21:12)
beje gal aš jau "skaitausi" nebe naujokė? blush2.gif  ir gal galėčiau į jūsų tą grupę pakliūt (kur foto rodotės ir pan.)  4u.gif

Jau ne karta pagalvojau, kad tikrai nebe naujoke esi/ aktyviai pasisakineji. As uz 4u.gif

Tikrai griebsiu ir kitus Katzenbacho kurinius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 03 rugpjūčio 2011 - 20:37
QUOTE(Masako @ 2011 08 03, 21:36)
Jau ne karta pagalvojau, kad tikrai nebe naujoke esi/ aktyviai pasisakineji. As uz 4u.gif

Aš irgi nieko prieš 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,na ką tikriausiai ir aš imsiuosi knygų skaitymo versliuko. blush2.gif Jau išsirinkau dvi knygeles apie Rasputiną ir Šanchajaus duktė. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Vis tebeskaitau STIEG LARSSON "MERGINA KURI ŽAIDĖ SU UGNIMI",dar tebeskaitau,nes labai nesinori greit perskaityti,taip pamilau veikėjus ir tikrai už juos visus nerimauju..puslapiai eina kaip per sviestą,bet valdausi,kad daug neskaityti. Liko 287psl.,tai mėginsiu tempti gumą,nes šnd jau praryjau 100psl.. Dar parsinešiau šendien GEORGE ORWELL "1984-IEJI" , HARUKI MURAKAMI "1Q84.PIRMA KNYGA" , WASTERFIELD "BJAURŪS"
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 03, 21:12)
beje gal aš jau "skaitausi" nebe naujokė? blush2.gif  ir gal galėčiau į jūsų tą grupę pakliūt (kur foto rodotės ir pan.)  4u.gif

As uz. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 03, 20:36)

Tikrai griebsiu ir kitus Katzenbacho kurinius bigsmile.gif

QUOTE(Leveret @ 2011 08 03, 20:39)
Aš irgi nieko prieš  4u.gif

QUOTE(linamog @ 2011 08 03, 21:17)

Ačiū 4u.gif gal galėtumėt duomenis atsiųsti? smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Prisirezervavau krūvą knygų biggrin.gif dabar lauksiu kol mano eilė ateis, bet ji bus ne greitai nes eilėje laukia mažiausiai po 12 žmonių doh.gif

Vis dar skaitau "Nykstančius pavidalus" nebe daug liko, galvoju kokią kitą knygą reiks imti smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Baiginėju Mama Afrika ir tokie prieštaringi jausmai karaliauja g.gif Erzina teksto nevientisumas, toks vaizdas, kad vietose vientiso pasakojimo forma tiesiog sumesti neredaguoti autorės laiškai draugams g.gif Dar porą vietų užkliuvo, kur autorė didžiuojasi savo rėksnės ir raganos reputacija, primygtinai nurodo kaip ją myli jos tarnai, kokia ji gera šeimininkė ir pan. doh.gif
Iš kitos pusės labai sužavėjo apeigų, papročių, kasdienio Afrikos gyvenimo aprašymai smile.gif Nuotraukos iš viso super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 03, 23:02)
Ačiū  4u.gif  gal galėtumėt duomenis atsiųsti? smile.gif

Išsiunčiau smile.gif
Atsakyti