Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 02, 21:18)
Aš kažkada iš darbo kompo bandžiau pasijungti, bet taip ir nepavyko, tai ir nesuprantu kaip ten ta mano pavardė įvesta, namie automatiškai prisijungia...

Niekaip neiseina prisijungti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 02, 21:11)
Koks slaptazodis libis sistemoje?Zinau,kad pavarde,bet kaip rasyti?

Aš vedu lietuviškom mažosiom raidėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 08 02, 21:21)
Aš vedu lietuviškom mažosiom raidėm  smile.gif

Neveikia vis tiek. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 02, 19:21)
Neveikia vis tiek. doh.gif

aš irgi rašau mažom raidėm, tik mano pavardėje nėra išskirtinai lietuviškų raidžių, tai jokių problemų niekad nekilo
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 02, 21:25)
aš irgi rašau mažom raidėm, tik mano pavardėje nėra išskirtinai lietuviškų raidžių, tai jokių problemų niekad nekilo

Turiu toki itarima,kad mano kortele sukeista su kito zmogaus. doh.gif
Kortele mano,tik neiseina uziregistruot nei per kur. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 02 rugpjūčio 2011 - 20:37
Sveikos smile.gif
sia savaite griztu i LT ir galvoju kokias knygas nusipirkus smile.gif pries kelias savaites maciau Vagoj "Vargdienius" uz labai nedidele kaina, ten berots trys ar keturi tomai, bet vienoj knygoj keli tomai ar pan g.gif ar idomi ji, ar verta skirti tiek laiko tokiam dideliam kuriniui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 02, 23:49)
Sveikos smile.gif
sia savaite griztu i LT ir galvoju kokias knygas nusipirkus smile.gif pries kelias savaites maciau Vagoj "Vargdienius" uz labai nedidele kaina, ten berots trys ar keturi tomai, bet vienoj knygoj keli tomai ar pan g.gif  ar idomi ji, ar verta skirti tiek laiko tokiam dideliam kuriniui? g.gif

Vargdieniai yra 5 dalių, Vaga juos išleido 3 tomais
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau paklausti, gal žinot ką vertą aplankyti Londone literatūrine tematika? g.gif Ieškau dabar info apie vertus dėmesio knygynus, gal kokius paminklus ar rašytojų muziejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 02, 23:49)
Sveikos smile.gif
sia savaite griztu i LT ir galvoju kokias knygas nusipirkus smile.gif pries kelias savaites maciau Vagoj "Vargdienius" uz labai nedidele kaina, ten berots trys ar keturi tomai, bet vienoj knygoj keli tomai ar pan g.gif  ar idomi ji, ar verta skirti tiek laiko tokiam dideliam kuriniui? g.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 08 02, 23:58)
Vargdieniai yra 5 dalių, Vaga juos išleido 3 tomais

Mano skaitytas "Vargdienių" leidimas buvo į dvi knygas sutalpintas. Aš asmeniškai džiaugiuosi, kad perskaičiau, nes nežiūrint kai kurių nuobodesnių vietų, knygos patiko, aprašyta istorija įdomi, veikėjai originalūs ir įsimintini.
Atsakyti
sweikos knyges smile.gif senai cia bebuvau.. bet gryztu ir ta proga noriu pasidalinti manau labai prasminga mintimi "Kai nemačiau gyvenime tikslo, aš jį knygose atradau. Kai neradau paguodos žmoguje, aš jį knygose radau. Būna gyvenime akimirkų, kai jos atstoja orą ir nėra blogų knygų, jos kaip žmonės, tik nekanda kai jų nesupranti."
Spirijus "Vieno sakinio romanas" wub.gif
Atsakyti
Sveikos! Superinė rašytoja Irena Buivydaitė. Skaičiau jos Geriausios draugės, Padovanok man savaitgalį, Telfoninis romanas, Šimtas baltų mersedesų... Šiuo metu valgau Gyvenimo spalvos.
Papildyta:
Beje, labai rekomenduoju Ritos Adomos Adomaitienės knygas. Jos rimtos, gal net ntruputį slegenčios bet labai GEROS: Devintasis dievo įsakymas ir Eilėje prie skausmo...
Atsakyti
pabaigiau Nefertitę. ir nors kartą su Ingėnu nuomonė 100 proc sutapo bigsmile.gif biggrin.gif

dabar galvoju, gal imti G. Graso Skardinį būgnelį g.gif
Atsakyti