Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Vis dar skaitau pirmą knygą apie Napoleono meilę Dėzirė ir dar vieną lengvesnę knygą iš Užsienio rašytojų meilės romanų serijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 20, 16:17)

Užsiregistravau, ir ką dabar man reikia daryti, kad tapčiau jūsų tinklaraščio nare?
Atsakyti
as tai uzsikabinau uz Dienu pavyzdziai
pirma dalis (ten trys jos is viso ir nesusije tarpusavy) tai dabar kai sugromuliavau -tai labai gera ir tikrai stipri.
antra ipusejau - irgi patinka, bet patiktu daug labiau, jei nebutu prikaisiota tokiu puikiu fraziu " jis dabar tikrai noretu mane isdulkinti", "apsisik aukstielninkas", "as vis dar seksuali" ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 07 20, 21:26)
as tai uzsikabinau uz Dienu pavyzdziai
pirma dalis (ten trys jos is viso ir nesusije tarpusavy) tai dabar kai sugromuliavau -tai labai gera ir tikrai stipri.
antra ipusejau - irgi patinka, bet patiktu daug labiau, jei nebutu prikaisiota tokiu puikiu fraziu " jis dabar tikrai noretu mane isdulkinti", "apsisik aukstielninkas", "as vis dar seksuali" ir t.t. ir pan.

lotuliukas.gif Neprisimenu tokių gražių išsireiškimų, angliškai turbūt taip nekrito į akis. Man pirma dalis pasirodė stipriausia, nors labiausiai patiko antra. Įdomu, kaip tau trečia patiks, iš dalies pati keisčiausia.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 20, 20:52)
Žiūrėkit, kaip liūdnai šunys gyvena cry.gif  verysad.gif

Sorry, gal pasirodysiu ziauri, bet ar ne geriau suniukui butu ji uzmigdyt.. g.gif ar cia eilins lt pasipelnymas..?
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 20, 20:33)

drinks_cheers.gif sutinku su kiekvienu zodziu..
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 20, 16:33)
Kažkokia nelabai vykus tema  doh.gif
Graži tema. 4u.gif

QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 07 20, 17:01)
Kodėl nenorit perskaityti "Valymo" ? Sunki istorija,bet užtat kokia intriguojanti
Kažkaip po Gulago knygos panašia tema atrodo "netikros", tai paviršutiniškos, tai per daug išpūstos, tai lėkštos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 20, 20:52)
Žiūrėkit, kaip liūdnai šunys gyvena cry.gif  verysad.gif
Žinau to šuns istoriją. Jį paėmė iš Grindos ir tikrai gerai rūpinosi. Deja, ne visi užsivalkatavę ir pasiligoję beveisliukai, atradę šeimininkus, gyvena ilgai ir laimingai. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 20 liepos 2011 - 21:34
Sveikos 4u.gif
ačiū už naują temą, šiandien pabaigiau Murakami "1Q84" pirmą dalį. Keista istorija, skaičiau ją beveik visą mėnesį, nes dariau ilgas pertraukas, tai kai kurie faktai truputį pasimiršo ir pabaigoj reikėjo pavartyti kūrinį atgal smile.gif Labai įstrigo minimas Čechovo kūrinys "Sachalino sala". Kažkaip pasirodė įdomus ir norėčiau paskaityti smile.gif
Nekantrauju pradėti skaityti antrą dalį, bet dar truputį ne dabar. Gal kas žinot kada maždaug išleis trečią dalį? g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 20, 16:35)
Ei, imkit kas nors dovanojamas knygas, kas čia darosi  lotuliukas.gif

Kokias čia knygas ? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 20, 18:03)
Registruojuosi su Haruki Murakami 'The elephant vanishes' (Dramblys dinsta)

ar įdomi? smile.gif nusižiūrėjau keletą Murakami knygų anglų kalba, kurios neišverstos į lt kalbą ir apie šitą mąsčiau smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras temai blush2.gif

Po ilgų svarstymų pasiėmiau Scott Westerfeld „Bjaurūs“ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 20, 18:23)
Leisiu sau suteikt šitai "mokytojai" ir temos teršėjai antirekomendaciją. Neikit mokytis pas ją prancūzų. Aš buvau.
Studentė, jokios metodikos, atsakomybės jausmas irgi arti 0.
Ją stebina, kad per 1,5 valandos galima išmokt daugiau nei abėcėlę biggrin.gif.

(P.S. dabar kai pasirodys kad ne tą apkalbėjau... tai reiks lįst po lapais ir tampytis po teismus biggrin.gif).

lotuliukas.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 07 20, 18:27)
caralaite, tu žiū net už mane bjauresnėbiggrin.gif

lotuliukas.gif
bjaurybes jus biggrin.gif
nu gyvai tai abi visai ne bjaurybes biggrin.gif Reikejo tik labiau prigirdyti, kad atviresnes butumet, bo man ir su kola vien liezuvis atsiriso ne i tema biggrin.gif
Ir aciu abiem uz knygas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 20, 22:59)
Kokias čia knygas ? bigsmile.gif

Alyvos meluoja tik kartais

Nuoširdžiai įtikėjęs
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 20, 22:59)
Sveikos  4u.gif 
ačiū už naują temą, šiandien pabaigiau Murakami "1Q84" pirmą dalį. Keista istorija, skaičiau ją beveik visą mėnesį, nes dariau ilgas pertraukas, tai kai kurie faktai truputį pasimiršo ir pabaigoj reikėjo pavartyti kūrinį atgal  smile.gif Labai įstrigo minimas Čechovo kūrinys "Sachalino sala". Kažkaip pasirodė įdomus ir norėčiau paskaityti smile.gif
Nekantrauju pradėti skaityti antrą dalį, bet dar truputį ne dabar. Gal kas žinot kada maždaug išleis trečią dalį? g.gif

jau greitai
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 07 20, 23:27)
nu gyvai tai abi visai ne bjaurybes  biggrin.gif Reikejo tik labiau prigirdyti, kad atviresnes butumet, bo man ir su kola vien liezuvis atsiriso ne i tema biggrin.gif

viskas ten į temą smile.gif pakartosim dar kada, ane?
Atsakyti