QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 20, 16:17)
Užsiregistravau, ir ką dabar man reikia daryti, kad tapčiau jūsų tinklaraščio nare?
as tai uzsikabinau uz Dienu pavyzdziai
pirma dalis (ten trys jos is viso ir nesusije tarpusavy) tai dabar kai sugromuliavau -tai labai gera ir tikrai stipri.
antra ipusejau - irgi patinka, bet patiktu daug labiau, jei nebutu prikaisiota tokiu puikiu fraziu " jis dabar tikrai noretu mane isdulkinti", "apsisik aukstielninkas", "as vis dar seksuali" ir t.t. ir pan.
pirma dalis (ten trys jos is viso ir nesusije tarpusavy) tai dabar kai sugromuliavau -tai labai gera ir tikrai stipri.
antra ipusejau - irgi patinka, bet patiktu daug labiau, jei nebutu prikaisiota tokiu puikiu fraziu " jis dabar tikrai noretu mane isdulkinti", "apsisik aukstielninkas", "as vis dar seksuali" ir t.t. ir pan.
QUOTE(LEEja @ 2011 07 20, 21:26)
as tai uzsikabinau uz Dienu pavyzdziai
Neprisimenu tokių gražių išsireiškimų, angliškai turbūt taip nekrito į akis. Man pirma dalis pasirodė stipriausia, nors labiausiai patiko antra. Įdomu, kaip tau trečia patiks, iš dalies pati keisčiausia.
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 20, 20:52)
Žiūrėkit, kaip liūdnai šunys gyvena
Sorry, gal pasirodysiu ziauri, bet ar ne geriau suniukui butu ji uzmigdyt.. ar cia eilins lt pasipelnymas..?
Papildyta:
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 20, 20:33)
sutinku su kiekvienu zodziu..
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 20, 16:33)
Kažkokia nelabai vykus tema
Graži tema. QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 07 20, 17:01)
Kodėl nenorit perskaityti "Valymo" ? Sunki istorija,bet užtat kokia intriguojanti
Kažkaip po Gulago knygos panašia tema atrodo "netikros", tai paviršutiniškos, tai per daug išpūstos, tai lėkštos.
QUOTE(Mona187 @ 2011 07 20, 20:52)
Žiūrėkit, kaip liūdnai šunys gyvena
Žinau to šuns istoriją. Jį paėmė iš Grindos ir tikrai gerai rūpinosi. Deja, ne visi užsivalkatavę ir pasiligoję beveisliukai, atradę šeimininkus, gyvena ilgai ir laimingai.
Sveikos
ačiū už naują temą, šiandien pabaigiau Murakami "1Q84" pirmą dalį. Keista istorija, skaičiau ją beveik visą mėnesį, nes dariau ilgas pertraukas, tai kai kurie faktai truputį pasimiršo ir pabaigoj reikėjo pavartyti kūrinį atgal Labai įstrigo minimas Čechovo kūrinys "Sachalino sala". Kažkaip pasirodė įdomus ir norėčiau paskaityti
Nekantrauju pradėti skaityti antrą dalį, bet dar truputį ne dabar. Gal kas žinot kada maždaug išleis trečią dalį?
Kokias čia knygas ?
Papildyta:
ar įdomi? nusižiūrėjau keletą Murakami knygų anglų kalba, kurios neišverstos į lt kalbą ir apie šitą mąsčiau
ačiū už naują temą, šiandien pabaigiau Murakami "1Q84" pirmą dalį. Keista istorija, skaičiau ją beveik visą mėnesį, nes dariau ilgas pertraukas, tai kai kurie faktai truputį pasimiršo ir pabaigoj reikėjo pavartyti kūrinį atgal Labai įstrigo minimas Čechovo kūrinys "Sachalino sala". Kažkaip pasirodė įdomus ir norėčiau paskaityti
Nekantrauju pradėti skaityti antrą dalį, bet dar truputį ne dabar. Gal kas žinot kada maždaug išleis trečią dalį?
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 20, 16:35)
Ei, imkit kas nors dovanojamas knygas, kas čia darosi
Kokias čia knygas ?
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 20, 18:03)
Registruojuosi su Haruki Murakami 'The elephant vanishes' (Dramblys dinsta)
ar įdomi? nusižiūrėjau keletą Murakami knygų anglų kalba, kurios neišverstos į lt kalbą ir apie šitą mąsčiau
Ačiū už pagyras temai
Po ilgų svarstymų pasiėmiau Scott Westerfeld Bjaurūs
Po ilgų svarstymų pasiėmiau Scott Westerfeld Bjaurūs
QUOTE(caralaite @ 2011 07 20, 18:23)
Leisiu sau suteikt šitai "mokytojai" ir temos teršėjai antirekomendaciją. Neikit mokytis pas ją prancūzų. Aš buvau.
Studentė, jokios metodikos, atsakomybės jausmas irgi arti 0.
Ją stebina, kad per 1,5 valandos galima išmokt daugiau nei abėcėlę .
(P.S. dabar kai pasirodys kad ne tą apkalbėjau... tai reiks lįst po lapais ir tampytis po teismus ).
Studentė, jokios metodikos, atsakomybės jausmas irgi arti 0.
Ją stebina, kad per 1,5 valandos galima išmokt daugiau nei abėcėlę .
(P.S. dabar kai pasirodys kad ne tą apkalbėjau... tai reiks lįst po lapais ir tampytis po teismus ).
QUOTE(marakeš @ 2011 07 20, 18:27)
caralaite, tu žiū net už mane bjauresnė
bjaurybes jus
nu gyvai tai abi visai ne bjaurybes Reikejo tik labiau prigirdyti, kad atviresnes butumet, bo man ir su kola vien liezuvis atsiriso ne i tema
Ir aciu abiem uz knygas
QUOTE(Ebru @ 2011 07 20, 22:59)
Sveikos
jau greitai
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 07 20, 23:27)
nu gyvai tai abi visai ne bjaurybes Reikejo tik labiau prigirdyti, kad atviresnes butumet, bo man ir su kola vien liezuvis atsiriso ne i tema
viskas ten į temą pakartosim dar kada, ane?