Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 02, 11:00)
man visai šauni idėja smile.gif tik tikėkimės gero oro tokiu atveju smile.gif

arba ne per daug gero laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 02, 11:00)
man visai šauni idėja smile.gif tik tikėkimės gero oro tokiu atveju smile.gif

Jei lis, visada galima į Europą nubėgti smile.gif Tik toj pievoj man sunkiau bus jus susirasti, kaip pirma kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 08 01, 19:52)
Ale skaitau temą ir suprantu kad nieko nesuprantu biggrin.gif
Ką jums visoms siūlo ta Alma Littera, ir kodėl ji nieko nesiūlo man?  g.gif
Fati, suknyga tavo projektas kad tu čia už juos atsiprašinėji? smile.gif

Masako biggrin.gif aš nežinau ar noriu būt panaši į Geri. Ale gal geriau Geri nei švedų futbolininkas (man jaunystėj sakė kad aš į vieną tokį panaši  lotuliukas.gif )

Dėl myto tai dar nežinia ar ateisiu. Man dabar parduotos vasaros darbe, ale (pasigirsiu) šiandien pats svarbiausias vertintojas apie mano projektą sakė: "Great. Perfect".  drinks_cheers.gif

Ooo, smagu smile.gif
Visada malonu, kai kažkas įvertina ax.gif
Čia aš apie darbą, ne Geri ir futbolininkus lotuliukas.gif

Alma Littera kaip suprantu siūlo toms, kurios turi savo blog'us g.gif nes man irgi niekas nieko nesiūlo biggrin.gif

Ir dėl Fati su suknyga.lt irgi nesupratau taip pat, tik nespėjau paklausti biggrin.gif
QUOTE(Ebru @ 2011 08 01, 23:38)
tai va, kas cia kaltas, kad neikelia knygu, kurias pasiuliau gun_bandana.gif  biggrin.gif biggrin.gif

Aš kiek siūliau, visas įkėlė laugh.gif
QUOTE(LEEja @ 2011 08 02, 09:58)
o nenorit, mielos damos, ten toj pievoj prie balto tilto pikniko pasidaryt?
aisku, reikes kazko valgomo ir patiesaliuka atsinest biggrin.gif

drinks_cheers.gif superinė idėja

Kirše, galima susitikti kitoje vietoje ir visoms tada taisytis pievoje, nes kitaip manau bet kam būtų sunku ten dairytis ir ieškot pažįstamų veidų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 rugpjūčio 2011 - 09:59
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 14:46)
Išsirinkau Isabel Abedi ,,Lučianas" bei Edvard Radzinsky ,,Rasputinas" (kaip tik galvojau, kad visai būtų naudinga kokią istorinę paskaityti, gal geriau kokius nors faktus padės įsiminti).

Geras išsirinkai,norėčiau ir aš tokio darbelio knygas skaityt ir jas gaut dovanų smile.gif O kiek savų dar guli neskaitytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 08 01, 22:38)
tai va, kas cia kaltas, kad neikelia knygu, kurias pasiuliau gun_bandana.gif  biggrin.gif biggrin.gif

Sukelia, gi sukelia visas, tik kantrybės reikia turėti smile.gif
Dar nėra buvę, kad kokios neįdėtų, o siūlau nemažai.

Perskaičiau Dalios Urnevičiūtės „Našlės rūtos“. Knygelėje dvi apysakos, viena apie moterį, netekusią mylimo žmogaus, kita - apie du jaunus, mylinčius, bet dar nelabai vienas kitą pažįstančius žmones. Na labai patiko, taip paprastai, nuoširdžiai, išmintingai parašyta. Gal kada paauglystėje ir skaičiau kokį jos kūrinėlį, bet labai smarkiai pamiršau, tai tiesiog toks stebuklingas atradimas dabar...
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 08 01, 15:24)
Papildyta:
Jus cia vis taip viliojanciai kalbat apie bibliotekas, kad susimasciau, gal ir man reiktu uzsiregistruoti.  biggrin.gif Uzmaciau cia savo krastuose  tokia istaiga bigsmile.gif

Masako, tu dar abejoji?
Va, laiškas atėjo, Silva rerum II, jau manęs laukia nesulaukia.. reiks eiti pasiimti. Tikrai nesitikėjau, kad taip greitai eilė ateis, o buvau ar ne 4.
Žiūrėsim, kas ten per stebuklas (pirma dalis tai man buvo taip šiaip sau, per viduriuką, nei pagirti labai galiu, nei išpeikti).
Na bet įdomu, kaip ten toliai viskas klostysis...
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 02, 11:52)
Va, laiškas atėjo, Silva rerum II, jau manęs laukia nesulaukia.. reiks eiti pasiimti. Tikrai nesitikėjau, kad taip greitai eilė ateis, o buvau ar ne 4.
Žiūrėsim, kas ten per stebuklas (pirma dalis tai man buvo taip šiaip sau, per viduriuką, nei pagirti labai galiu, nei išpeikti).

Bent man ši patiko daug labiau nei pirma ax.gif Jei mėgsti įvairias paslaptis ir visagalio Likimo režisuojamus atsitiktinumus, manau, tau turėtų patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 02, 12:52)

Aš irgi artimiausiu metu Silva Rerum II žadu gauti bigsmile.gif Jau kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 02, 09:52)

Aš abi turiu dalis, bet vis niekaip iki jų neprieinu.

Gal man kas paaiškins neišmanėlei, kaip reikia rezervuotis knygas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 02, 11:54)
Aš abi turiu dalis, bet vis niekaip iki jų neprieinu.

Gal man kas paaiškins neišmanėlei, kaip reikia rezervuotis knygas  blush2.gif

Yra dvi skirtingos paslaugos: užsakyti ir rezervuoti
Kada LIBIS elektroninėje sistemoje pasirenki knygą ir matai, kad yra laisvų egzempliorių, tada spaudi užsakyti, ten užpildai savo bilieto numerį ir slaptažodį, gali dar pasirinkti kada eisi pasiimti (pvz. šiandien ar ryt, bet dažniausiai užsakoma šiai dienai) ir tada, kad nereiktų ieškoti knygų lentynose nueini ir pasiimi iš bibliotekininkių.
Beveik nesinaudoju, man patinka pačiai knistis po lentynas.

Rezervuoti galima naujas arba retas knygas, prie kurių yra eilė smile.gif. Tada kai pasirenki jas LIBIS el. sistemoje, matai, kad laisvų egz. nėra, tada spaudi rezervuoti, pasirenki, iki kada nori laukti (jeigu vienas, tai pasiskaičiuoji kokį mėnesį, jei daugiau, kelis, aš tai kadangi niekur neskubu, tai vienam žmogui eilėje duodu ~ vieną mėnesį. Aišku, pasitaiko, kad koks skaitytojas ir nelaiko knygos po mėnesį, perskaito per kelias dienas.). Tada įrašai savo el. paštą ir gauni patvirtinimą, kad patekai į eilę.
O tada jau lauki laiško, kada gali ateiti pasiimti knygos.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 02, 11:23)
Yra dvi skirtingos paslaugos: užsakyti ir rezervuoti
Kada LIBIS elektroninėje sistemoje pasirenki knygą ir matai, kad yra laisvų egzempliorių, tada spaudi užsakyti, ten užpildai savo bilieto numerį ir slaptažodį, gali dar pasirinkti kada eisi pasiimti (pvz. šiandien ar ryt, bet dažniausiai užsakoma šiai dienai) ir tada, kad nereiktų ieškoti knygų lentynose nueini ir pasiimi iš bibliotekininkių.
Beveik nesinaudoju, man patinka pačiai knistis po lentynas.

Rezervuoti galima naujas arba retas knygas, prie kurių yra eilė smile.gif. Tada kai pasirenki jas LIBIS el. sistemoje, matai, kad laisvų egz. nėra, tada spaudi rezervuoti, pasirenki, iki kada nori laukti (jeigu vienas, tai pasiskaičiuoji kokį mėnesį, jei daugiau, kelis, aš tai kadangi niekur neskubu, tai vienam žmogui eilėje duodu ~ vieną mėnesį. Aišku, pasitaiko, kad koks skaitytojas ir nelaiko knygos po mėnesį, perskaito per kelias dienas.). Tada įrašai savo el. paštą ir gauni patvirtinimą, kad patekai į eilę.
O tada jau lauki laiško, kada gali ateiti pasiimti knygos.

Labai tau ačiū. Užsakyti jau moku, tik niekaip nerandu kaip rezervuoti doh.gif Kažkokia višta esu, nerandu ir viskas doh.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju paskaityti Tom Rob Smith knygas vaikas 44 ir slaptoji kalba, tikrai geros knygos, is pradziu buvau pasiemusi is bibliotekos, o kai perskaiciau nusprendziau ir isigyti, verta tureti savo bibliotekoje smile.gif nuo ju perejau prie Aleksandro Solzenycino knygu.

Ir dar rekomenduoju Diane Setterfield Tryliktoji pasaka, tai irgi viena is tu knygu kai perskaitai vienu ypu neatsitraukiant:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murciux: 02 rugpjūčio 2011 - 13:08
QUOTE(Murciux @ 2011 08 02, 15:00)
Labai rekomenduoju paskaityti Tom Rob Smith knygas vaikas 44 ir slaptoji kalba, tikrai geros knygos, is pradziu buvau pasiemusi is bibliotekos, o kai perskaiciau nusprendziau ir isigyti, verta tureti savo bibliotekoje smile.gif nuo ju perejau prie Aleksandro Solzenycino knygu.

Na iki Solženycino T.R. Smith dar toli ax.gif Skaičiau abi minėtas knygas, tai galiu pasakyt, kad geri, įtraukiantys trileriai su stalinizmo, o vėliau ir politinio atšilimo prieskoniais. Daug tikroviškų detalių, KGB metodų aprašymų, slogios to meto atmosferos.
Gaila tik, kad amerikietis autorius gana nuvalkiotų štampų nesibaido ir abiejų knygų pabaigos tokios nublizgintos holivudinės smile.gif
Atsakyti