Iš Almos litteros irgi gavau laiškiuką. Tai pasiprašiau 'Prieš audrą' ir 'Rasputinas: gyvenimas ir mirtis'.
Taip pat noriu atsiprašyti puslapio suknyga.lt vartotojų, kad kažkurį laiką nebuvo dedamos knygų anotacijos. Dabar viskas lyg ir gerai, tai pabandysiu kiek galiu atitaisyti.
Na o aš pati jau pargrįžusi Lietuvon ir jau pirmąją dieną įsigyjau knygą
Iain Banks 'Tiltas'
Na žinoma, aš neskaičiuoju kiek aš nusipirkau anglų kalba oro uoste
Tiesa, tos kas žadat ateiti į susitikimą, gal kam reikia ko paskolinti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 01, 18:16)
Iš Almos litteros irgi gavau laiškiuką. Tai pasiprašiau 'Prieš audrą' ir 'Rasputinas: gyvenimas ir mirtis'.
as turiu tokia apie Rasputina
man tai labai patiko ir filma jei kada koki randu apie ji - paziuriu
idomi asmenybe tsakant buvo
Ale skaitau temą ir suprantu kad nieko nesuprantu
Ką jums visoms siūlo ta Alma Littera, ir kodėl ji nieko nesiūlo man?
Fati, suknyga tavo projektas kad tu čia už juos atsiprašinėji?
Masako aš nežinau ar noriu būt panaši į Geri. Ale gal geriau Geri nei švedų futbolininkas (man jaunystėj sakė kad aš į vieną tokį panaši )
Dėl myto tai dar nežinia ar ateisiu. Man dabar parduotos vasaros darbe, ale (pasigirsiu) šiandien pats svarbiausias vertintojas apie mano projektą sakė: "Great. Perfect".
Masako aš nežinau ar noriu būt panaši į Geri. Ale gal geriau Geri nei švedų futbolininkas (man jaunystėj sakė kad aš į vieną tokį panaši )
Dėl myto tai dar nežinia ar ateisiu. Man dabar parduotos vasaros darbe, ale (pasigirsiu) šiandien pats svarbiausias vertintojas apie mano projektą sakė: "Great. Perfect".
QUOTE(caralaite @ 2011 08 01, 19:52)
Ale skaitau temą ir suprantu kad nieko nesuprantu
Alma littera siūlo knygą, kad po to apie ją parašytumėm atsiliepimą į blog'us
Prisiminiau ko atėjau .
Perskaičiau tokią Nicky Pellegrini knygą "Kiara". Ant viršelio pristatytas kaip "puikus romanas apie maistą, gyvenimą ir Italiją" ar pan. Dėl puikaus pasiginčyčiau, bet tai tikrai vasaros knyga - šeimos istorija, Italija, maistas - viskas vietoj. Gal kiek ilgoka, tačiau siužeto vingiai labiau realistiniai nei dažnai pasitaiko. Neblogai parašyta, labai lengvai skaitoma. Jei kam reikia tokio "lengvo skaitaliuko" - pažiūrėkit į šią.
Perskaičiau tokią Nicky Pellegrini knygą "Kiara". Ant viršelio pristatytas kaip "puikus romanas apie maistą, gyvenimą ir Italiją" ar pan. Dėl puikaus pasiginčyčiau, bet tai tikrai vasaros knyga - šeimos istorija, Italija, maistas - viskas vietoj. Gal kiek ilgoka, tačiau siužeto vingiai labiau realistiniai nei dažnai pasitaiko. Neblogai parašyta, labai lengvai skaitoma. Jei kam reikia tokio "lengvo skaitaliuko" - pažiūrėkit į šią.
QUOTE(caralaite @ 2011 08 01, 17:52)
ne mano, bet aš esu komandos narys, kuris atsakingas už knygų sukėlimą (dažniausiai naujienų).
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 01, 21:11)
ne mano, bet aš esu komandos narys, kuris atsakingas už knygų sukėlimą (dažniausiai naujienų).
tai va, kas cia kaltas, kad neikelia knygu, kurias pasiuliau
QUOTE(Ebru @ 2011 08 01, 21:38)
tai va, kas cia kaltas, kad neikelia knygu, kurias pasiuliau
deja, ne aš man neateina užklausos apie siūlomas įkelti knygas. Yra kitas žmogus, kuris tai atlieka.
labas rytas
Skaitau "Nykstantys pavidalai", galiu pasakyti kad patinka, jau nedaug liko Prieš tai skaičiau dvi kitas šios autorės knygas ir abi buvo apie ligas, tai ši truputį skiriasi
Skaitau "Nykstantys pavidalai", galiu pasakyti kad patinka, jau nedaug liko Prieš tai skaičiau dvi kitas šios autorės knygas ir abi buvo apie ligas, tai ši truputį skiriasi
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 08 01, 23:56)
deja, ne aš man neateina užklausos apie siūlomas įkelti knygas. Yra kitas žmogus, kuris tai atlieka.
a, na tada sorry
Perskaiciau trecdali "Mylimosios Sputnik" ir ji man panaseja i 1Q84 ( Irgi apie zmogu, megstanti, norinti rasyti romanus ir dar kazkas panasaus buvo, tik dabar pamirsau )
dar pradejau skaityti Austen "Pride and Prejudice". Visai neblogai skaitos, visai idomu
QUOTE(Vessta @ 2011 08 01, 14:56)
ok, bus
man, del vietos nera skirtumo, vis tiek vaziuot reikia Siulykit kur tinkames:4u:
man, del vietos nera skirtumo, vis tiek vaziuot reikia Siulykit kur tinkames:4u:
o nenorit, mielos damos, ten toj pievoj prie balto tilto pikniko pasidaryt?
aisku, reikes kazko valgomo ir patiesaliuka atsinest
QUOTE(LEEja @ 2011 08 02, 07:58)
o nenorit, mielos damos, ten toj pievoj prie balto tilto pikniko pasidaryt?
man visai šauni idėja tik tikėkimės gero oro tokiu atveju