aš tai gal Čiliake nenorėčiau, jei rinktis galima
Labas
Gavau laišką ir leidyklos su sąrašu knygų Iš tikro, tai beveik visų norėčiau, bet išsirinkau tris lengvutes, kad tikrai perskaityčiau iki mokslo metų praždios Isabel Abedi Lučianas, Scott Westerfeld Gražūs (Bjaurūs tęsinys) ir L.J. Smith Tamsioji sąjunga (Vampyrės dienoraščio ketvirta dalis). Jau kad skaitysiu...
O dabar skaitau Purpurines upes Labai kabina
laTulipe, o tu gavai laišką iš Alma litteros? Ką išsirinkai?
Gavau laišką ir leidyklos su sąrašu knygų Iš tikro, tai beveik visų norėčiau, bet išsirinkau tris lengvutes, kad tikrai perskaityčiau iki mokslo metų praždios Isabel Abedi Lučianas, Scott Westerfeld Gražūs (Bjaurūs tęsinys) ir L.J. Smith Tamsioji sąjunga (Vampyrės dienoraščio ketvirta dalis). Jau kad skaitysiu...
O dabar skaitau Purpurines upes Labai kabina
laTulipe, o tu gavai laišką iš Alma litteros? Ką išsirinkai?
Leveret,
aš tai supratau, kad tik vieną galima rinktis, bet gal blogai supratau
aš tai supratau, kad tik vieną galima rinktis, bet gal blogai supratau
QUOTE(marakeš @ 2011 08 01, 14:11)
Šiaip, aš irgi supratau, kad mėnesiui viena knyga, bet parašiau tai mergaitei, kad per mokslo metus mažiau laiko turėsiu skaityt, o dabar kol vasara, gal galiu pasiimt kelias knygas Sakė, kad viskas gerai
Jei lauke susitikti, tai gal tada kavinėj po baltu tiltu? Butu ne taip toli nuo įprastinės susitikimo vietos?
laba.
pradėjau Širšių fabriką, bet dar laaabai mažai perskaičiau.
dar, manyčiau, priklauso, nuo eilės dydžio, nes vieną kartą pavėlavau viena diena, tai pasakė, kad automatiškai knyga pereina tam, kuris buvo kitas eilėje.
man irgi įdomu, kaip visas tas sukneles padarys, nes aprašytos įspūdingai.
aha, gavau kaip smagu, kad išrinko. Su malonumu pasiimčiau Vampyrės dienoraštį, bet kad tik pirmą dalį teskaičiau, o kol susigaudysiu antrą ir trečią, gali ir mėnuo, jei ne daugiau, praeiti.
Išsirinkau Isabel Abedi ,,Lučianas" bei Edvard Radzinsky ,,Rasputinas" (kaip tik galvojau, kad visai būtų naudinga kokią istorinę paskaityti, gal geriau kokius nors faktus padės įsiminti).
pradėjau Širšių fabriką, bet dar laaabai mažai perskaičiau.
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 01, 10:59)
Sveikos.
Gal nuo bibliotekos ir bibliotekininkių priklauso, pas mane sakė per kokią savaitę atsiimti galima, jas sudeda ant atskiro stalo ir palaiko savaitėlę, kol pasiima
Gal nuo bibliotekos ir bibliotekininkių priklauso, pas mane sakė per kokią savaitę atsiimti galima, jas sudeda ant atskiro stalo ir palaiko savaitėlę, kol pasiima
dar, manyčiau, priklauso, nuo eilės dydžio, nes vieną kartą pavėlavau viena diena, tai pasakė, kad automatiškai knyga pereina tam, kuris buvo kitas eilėje.
QUOTE(marakeš @ 2011 08 01, 11:45)
Kadangi Herta Muller mane labai migdo, tai nusprendžiau tsakant žengti koja kojon su jaunimu - perskaičiau "Bado žaidynes". Ir nieko, nenumiriau, nors knyga gan nuspėjama pasirodė. Neskaičiusiems visgi rekomenduočiau ekranizacijos palaukti, vien dėl Ketnės suknelių
man irgi įdomu, kaip visas tas sukneles padarys, nes aprašytos įspūdingai.
QUOTE(Leveret @ 2011 08 01, 14:07)
aha, gavau kaip smagu, kad išrinko. Su malonumu pasiimčiau Vampyrės dienoraštį, bet kad tik pirmą dalį teskaičiau, o kol susigaudysiu antrą ir trečią, gali ir mėnuo, jei ne daugiau, praeiti.
Išsirinkau Isabel Abedi ,,Lučianas" bei Edvard Radzinsky ,,Rasputinas" (kaip tik galvojau, kad visai būtų naudinga kokią istorinę paskaityti, gal geriau kokius nors faktus padės įsiminti).
QUOTE(LEEja @ 2011 08 01, 13:48)
Norint galima ir Europos Čili lauke pasėdėt, anksčiau būdavo staliukai
Čia tik šiaip pasakiau, man iš esmės vieta nesvarbi, tinka ir po Baltu tiltu, nenoriu čia kažką dėl vietos sakyt, nes ir taip ne 100 proc., kad ateisiu
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 14:46)
O ką reiškia pavėlavai vieną dieną?
Nes jie vis rašo paimti tą pačią ar kitą dieną, tai viena diena vėliau nuėjai ir viskas?
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 13:46)
laba.
Laba,
Na kaip smagu, kad jūs jau išsirinkot, man tai biški galva susisuko, nebežinau, ko noriu .
Ir manau tikrai ne vieną galima išsirinkti, juk parašyta 1-2 mėnesiui, tai ką aš veiksiu su viena knyga tiek laiko...
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 01, 15:17)
Laba,
Na kaip smagu, kad jūs jau išsirinkot, man tai biški galva susisuko, nebežinau, ko noriu .
Ir manau tikrai ne vieną galima išsirinkti, juk parašyta 1-2 mėnesiui, tai ką aš veiksiu su viena knyga tiek laiko...
Aha, sakė, kiekvieną mėnesį vis kitą sąrašą atsiųs
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 01, 15:03)
O ką reiškia pavėlavai vieną dieną?
Nes jie vis rašo paimti tą pačią ar kitą dieną, tai viena diena vėliau nuėjai ir viskas?
kai ateina laiškas, kad atėjo rezervuota knyga, būna parašyta, kad reikia pasiimti iki konkrečios dienos. O aš nuėjau viena vėliau nei parašyta ir tuomet sužinojau, kad knyga jau perleista kitam.
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 01, 15:17)
Laba,
aš irgi supratau, kad 1-2.
O man jau įdomu, koks kito mėnesio sąrašas
Iš tikrųjų tai dabar užėjo lietuvių rašytojų manija. Mažo formato senovinių knygelių.
Perskaičiau Bitė Vilimaitė. Obelų sunki našta. Rinkinyje yra apysaka "Papartynų saulė" ir apsakymai, pagal dabartines normas sakyčiau, novelės. Bet koks skirtumas kaip pavadinti, nes įspūdis tai bet kokiu atveju pritrenkiantis. Du kartus žiūrėjau, ar tikrai knyga išleista 1975 metais. Na kažkas nerealaus, skaičiau ir galvojau, va kaip rašytojai taip išėjo parašyti 1975, kad taip gerai tiktų 2011 metams... Nors paprastas žmogus visais laikais paprastas ir išlieka.... Labai patiko.
Dabar skaitau Dalia Urnevičiūtė. Našlės rūtos. Yra dvi apysakos "Našlės rūtos" ir "Oranžinis šalmas". Pirmoje apysakoje moteris po vyro mirties lieka viena su sūneliu. Toks išmintingas tekstas, raminantis tiesiog, nors ašarą tai tikrai ne vienoj vietoj braukiau. Net nesitikėjau, kad taip patiks.
Papildyta:
Neskubėk gyventi, aš dar iš šito neišsirinkau.
O dar perskaityti reikia
Perskaičiau Bitė Vilimaitė. Obelų sunki našta. Rinkinyje yra apysaka "Papartynų saulė" ir apsakymai, pagal dabartines normas sakyčiau, novelės. Bet koks skirtumas kaip pavadinti, nes įspūdis tai bet kokiu atveju pritrenkiantis. Du kartus žiūrėjau, ar tikrai knyga išleista 1975 metais. Na kažkas nerealaus, skaičiau ir galvojau, va kaip rašytojai taip išėjo parašyti 1975, kad taip gerai tiktų 2011 metams... Nors paprastas žmogus visais laikais paprastas ir išlieka.... Labai patiko.
Dabar skaitau Dalia Urnevičiūtė. Našlės rūtos. Yra dvi apysakos "Našlės rūtos" ir "Oranžinis šalmas". Pirmoje apysakoje moteris po vyro mirties lieka viena su sūneliu. Toks išmintingas tekstas, raminantis tiesiog, nors ašarą tai tikrai ne vienoj vietoj braukiau. Net nesitikėjau, kad taip patiks.
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 14:22)
O man jau įdomu, koks kito mėnesio sąrašas
Neskubėk gyventi, aš dar iš šito neišsirinkau.
O dar perskaityti reikia
Galvoju, ar man patiktu Vargdieniai? Dabar, kai tokios nerealios nuolaidos, negaliu, nuolat akis bado knygynuose Jauciu, surizikuosiu
Papildyta:
caralaite, vis pamirstu pasakyt. Nzn, ar cia tau bus komplimentas , bet tu man taiiiip visad primeni Geri Halliwell
Papildyta:
Jus cia vis taip viliojanciai kalbat apie bibliotekas, kad susimasciau, gal ir man reiktu uzsiregistruoti. Uzmaciau cia savo krastuose tokia istaiga
Papildyta:
caralaite, vis pamirstu pasakyt. Nzn, ar cia tau bus komplimentas , bet tu man taiiiip visad primeni Geri Halliwell
Papildyta:
Jus cia vis taip viliojanciai kalbat apie bibliotekas, kad susimasciau, gal ir man reiktu uzsiregistruoti. Uzmaciau cia savo krastuose tokia istaiga