Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

aš tai gal Čiliake nenorėčiau, jei rinktis galima smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Gavau laišką ir leidyklos su sąrašu knygų bigsmile.gif Iš tikro, tai beveik visų norėčiau, bet išsirinkau tris lengvutes, kad tikrai perskaityčiau iki mokslo metų praždios rolleyes.gif Isabel Abedi „Lučianas“, Scott Westerfeld „Gražūs“ („Bjaurūs“ tęsinys) ir L.J. Smith „Tamsioji sąjunga“ („Vampyrės dienoraščio“ ketvirta dalis). Jau kad skaitysiu... liezuvis.gif

O dabar skaitau „Purpurines upes“ bigsmile.gif Labai kabina bigsmile.gif

laTulipe, o tu gavai laišką iš Alma litteros? Ką išsirinkai? smile.gif
Atsakyti
Leveret,

aš tai supratau, kad tik vieną galima rinktis, bet gal blogai supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 08 01, 14:11)
Leveret,

aš tai supratau, kad tik vieną galima rinktis, bet gal blogai supratau smile.gif

Šiaip, aš irgi supratau, kad mėnesiui viena knyga, bet parašiau tai mergaitei, kad per mokslo metus mažiau laiko turėsiu skaityt, o dabar kol vasara, gal galiu pasiimt kelias knygas smile.gif Sakė, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Jei lauke susitikti, tai gal tada kavinėj po baltu tiltu? Butu ne taip toli nuo įprastinės susitikimo vietos? ax.gif
Atsakyti
laba.

pradėjau Širšių fabriką, bet dar laaabai mažai perskaičiau.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 01, 10:59)
Sveikos.
Gal nuo bibliotekos ir bibliotekininkių priklauso, pas mane sakė per kokią savaitę atsiimti galima, jas sudeda ant atskiro stalo ir palaiko savaitėlę, kol pasiima smile.gif

dar, manyčiau, priklauso, nuo eilės dydžio, nes vieną kartą pavėlavau viena diena, tai pasakė, kad automatiškai knyga pereina tam, kuris buvo kitas eilėje.

QUOTE(marakeš @ 2011 08 01, 11:45)
Kadangi Herta Muller mane labai migdo, tai nusprendžiau tsakant žengti koja kojon su jaunimu - perskaičiau "Bado žaidynes". Ir nieko, nenumiriau, nors knyga gan nuspėjama pasirodė. Neskaičiusiems visgi rekomenduočiau ekranizacijos palaukti, vien dėl Ketnės suknelių smile.gif

man irgi įdomu, kaip visas tas sukneles padarys, nes aprašytos įspūdingai.

QUOTE(Leveret @ 2011 08 01, 14:07)
laTulipe, o tu gavai laišką iš Alma litteros? Ką išsirinkai? smile.gif

aha, gavau bigsmile.gif kaip smagu, kad išrinko. Su malonumu pasiimčiau Vampyrės dienoraštį, bet kad tik pirmą dalį teskaičiau, o kol susigaudysiu antrą ir trečią, gali ir mėnuo, jei ne daugiau, praeiti.
Išsirinkau Isabel Abedi ,,Lučianas" bei Edvard Radzinsky ,,Rasputinas" (kaip tik galvojau, kad visai būtų naudinga kokią istorinę paskaityti, gal geriau kokius nors faktus padės įsiminti).
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 08 01, 13:48)
jes jes, noriu

o nenorit kokioj lauko kavinej?

Norint galima ir Europos Čili lauke pasėdėt, anksčiau būdavo staliukai smile.gif
Čia tik šiaip pasakiau, man iš esmės vieta nesvarbi, tinka ir po Baltu tiltu, nenoriu čia kažką dėl vietos sakyt, nes ir taip ne 100 proc., kad ateisiu
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 14:46)
dar, manyčiau, priklauso, nuo eilės dydžio, nes vieną kartą pavėlavau viena diena, tai pasakė, kad automatiškai knyga pereina tam, kuris buvo kitas eilėje.

O ką reiškia pavėlavai vieną dieną?
Nes jie vis rašo paimti tą pačią ar kitą dieną, tai viena diena vėliau nuėjai ir viskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 01 rugpjūčio 2011 - 14:04
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 13:46)
laba.

Išsirinkau Isabel Abedi ,,Lučianas" bei Edvard Radzinsky ,,Rasputinas" (kaip tik galvojau, kad visai būtų naudinga kokią istorinę paskaityti, gal geriau kokius nors faktus padės įsiminti).

Laba,

Na kaip smagu, kad jūs jau išsirinkot, man tai biški galva susisuko, nebežinau, ko noriu smile.gif.
Ir manau tikrai ne vieną galima išsirinkti, juk parašyta 1-2 mėnesiui, tai ką aš veiksiu su viena knyga tiek laiko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 01, 15:17)
Laba,

Na kaip smagu, kad jūs jau išsirinkot, man tai biški galva susisuko, nebežinau, ko noriu smile.gif.
Ir manau tikrai ne vieną galima išsirinkti, juk parašyta 1-2 mėnesiui, tai ką aš veiksiu su viena knyga tiek laiko...  smile.gif

Aha, sakė, kiekvieną mėnesį vis kitą sąrašą atsiųs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 08 01, 15:03)
O ką reiškia pavėlavai vieną dieną?
Nes jie vis rašo paimti tą pačią ar kitą dieną, tai viena diena vėliau nuėjai ir viskas?

kai ateina laiškas, kad atėjo rezervuota knyga, būna parašyta, kad reikia pasiimti iki konkrečios dienos. O aš nuėjau viena vėliau nei parašyta ir tuomet sužinojau, kad knyga jau perleista kitam. smile.gif

QUOTE(Skaitanti @ 2011 08 01, 15:17)
Laba,

Ir manau tikrai ne vieną galima išsirinkti, juk parašyta 1-2 mėnesiui, tai ką aš veiksiu su viena knyga tiek laiko...  smile.gif

aš irgi supratau, kad 1-2. mirksiukas.gif
O man jau įdomu, koks kito mėnesio sąrašas lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų tai dabar užėjo lietuvių rašytojų manija. Mažo formato senovinių knygelių.

Perskaičiau Bitė Vilimaitė. Obelų sunki našta. Rinkinyje yra apysaka "Papartynų saulė" ir apsakymai, pagal dabartines normas sakyčiau, novelės. Bet koks skirtumas kaip pavadinti, nes įspūdis tai bet kokiu atveju pritrenkiantis. Du kartus žiūrėjau, ar tikrai knyga išleista 1975 metais. Na kažkas nerealaus, skaičiau ir galvojau, va kaip rašytojai taip išėjo parašyti 1975, kad taip gerai tiktų 2011 metams... Nors paprastas žmogus visais laikais paprastas ir išlieka.... Labai patiko.

Dabar skaitau Dalia Urnevičiūtė. Našlės rūtos. Yra dvi apysakos "Našlės rūtos" ir "Oranžinis šalmas". Pirmoje apysakoje moteris po vyro mirties lieka viena su sūneliu. Toks išmintingas tekstas, raminantis tiesiog, nors ašarą tai tikrai ne vienoj vietoj braukiau. Net nesitikėjau, kad taip patiks.
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 08 01, 14:22)
O man jau įdomu, koks kito mėnesio sąrašas  lotuliukas.gif

Neskubėk gyventi, aš dar iš šito neišsirinkau.
O dar perskaityti reikia smile.gif
Atsakyti
Galvoju, ar man patiktu Vargdieniai? mastau.gif Dabar, kai tokios nerealios nuolaidos, negaliu, nuolat akis bado knygynuose doh.gif Jauciu, surizikuosiu smile.gif
Papildyta:
caralaite, vis pamirstu pasakyt. Nzn, ar cia tau bus komplimentas lotuliukas.gif , bet tu man taiiiip visad primeni Geri Halliwell biggrin.gif
Papildyta:
Jus cia vis taip viliojanciai kalbat apie bibliotekas, kad susimasciau, gal ir man reiktu uzsiregistruoti. biggrin.gif Uzmaciau cia savo krastuose tokia istaiga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 rugpjūčio 2011 - 15:24