Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(kiršė @ 2011 08 01, 08:38)
Beje, o kaip dėl myto 7 d? Jei planai nepasikeitė, aš irgi ateičiau  ax.gif  bigsmile.gif

super bigsmile.gif

as tai dalyvausiu, jei bus (jei neatsitiks kokiu force majeuru)

Perskaiciau C. Mccullough Angeleli - kaip jau minejau, skaitaliukas, ir ne pacios auksciausios klases. Neskaite nieko neprarasit.

Greit surijau C. Sanderson Prancuziska bucini. Vel aprasoma vienisos motinos situacija, vel - pazintys internetu; ir rasymo, destymo stilius - tas pats. Ir cia erzino pagrindines veikejos tas toks smulkmeniskumas, "skrupulingumas" (gal todel, kad, reikia pripazinti, tam tikra prasme buvo labai pazistama), savaip "paguode" daromos kvailystes. Sakyciau, galima neblogai susidaryti ispudi apie prancuzu tauta, kultura (aisku, tas ispudis gali buti subjektyvus). Pvz., tokios detales, kad prancuzai (anot autores) nelinke naudotis elektriniais virduliais, o vis dar kaicia vandeni arbatai ant virykles; Uzdraudus rukyti, net ir per salcius sedi sildomose (!) kaviniu lauko terasose ir pan.
Na, kam patiko Mazoji angle Paryziuje, neabejotinai patiks ir si, ir atvirkciai (taigi Luizianai nerekomenduoju biggrin.gif ). Nors itin paprastos tos jos knygos, bet vis tiek turi, matyt, kazkoki cinkeli, jei nesinori numest i sali smile.gif

O dabar turbut pradesiu John Katzenbach Analitika - vakar nusipirkau po Skaitancios rekomendacijos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 rugpjūčio 2011 - 08:54
as, greiciausiai, irgi sudalyvausiu
todel deklaruoju savo norus:
duokit kas nors Paasilinna paskaityt
ir Pranzuziska siuita

as Masako Dite atnesiu, galiu ir dar ka nors - bet tada fotiko jau nepatempsiu, nes marakes turiu 4 knygas grazinti.... doh.gif matau, kad ir taip jau turbut jo nepatempsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 08 01, 09:56)
as, greiciausiai, irgi sudalyvausiu
todel  deklaruoju savo norus:
duokit kas nors Paasilinna paskaityt
ir Pranzuziska siuita

as Masako Dite atnesiu, galiu ir dar ka nors - bet tada fotiko jau nepatempsiu, nes marakes turiu 4 knygas grazinti....  doh.gif  matau, kad ir taip jau turbut jo nepatempsu biggrin.gif

clap.gif

liux!!! bigsmile.gif

as anadien susikroviau turimas atnest knygas (tiek grazinti, tiek paskolinti), tai kruvele irgi nemenka gavosi lotuliukas.gif doh.gif Bet kaip nors biggrin.gif

As tau, Leeja, Prancuziska siuita atnesiu, kaip marakes ipareigojo biggrin.gif drinks_cheers.gif
O tu man Dites sikart gali nenesti, jei labai sunkiai bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 01 rugpjūčio 2011 - 09:05
QUOTE(Masako @ 2011 08 01, 10:59)
O tu man Dites sikart gali nenesti, jei labai sunkiai bus 4u.gif

ne ne, atnešiu.
fotikas gi antraplanis nebūtinas dalykas, pirma - knygos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 01, 09:51)
as tai dalyvausiu, jei bus (jei neatsitiks kokiu force majeuru)
Perskaiciau C. Mccullough Angeleli - kaip jau minejau, skaitaliukas, ir ne pacios auksciausios klases. Neskaite nieko neprarasit.

Saunuoles, reguliariai pasimytinat, klaipedietes, mes biski apsnudom, a? bigsmile.gif
O del "Angelelio" pritariu.
Atsakyti
Sveikos.

QUOTE(Indra666 @ 2011 07 30, 12:41)
Sveikos  smile.gif

O per kiek dienų galima pasiimti knygą, kai ateina tavo eilė?  ax.gif

Gal nuo bibliotekos ir bibliotekininkių priklauso, pas mane sakė per kokią savaitę atsiimti galima, jas sudeda ant atskiro stalo ir palaiko savaitėlę, kol pasiima smile.gif
Atsakyti
O as noreciau paprasyti paskolinti Kurklietytes "Seseliu verpeja", jei kas turi ir noretu blush2.gif

linamog, jo, meetu klausimu tai vilnietes saunuoles bigsmile.gif
Atsakyti
Masako, turėčiau gaut ant dienų. Bet dar neturiu jos smile.gif

Kadangi Herta Muller mane labai migdo, tai nusprendžiau tsakant žengti koja kojon su jaunimu - perskaičiau "Bado žaidynes". Ir nieko, nenumiriau, nors knyga gan nuspėjama pasirodė. Neskaičiusiems visgi rekomenduočiau ekranizacijos palaukti, vien dėl Ketnės suknelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 08 01, 08:51)

Na, kam patiko Mazoji angle Paryziuje, neabejotinai patiks ir si, ir atvirkciai (taigi Luizianai nerekomenduoju biggrin.gif ). Nors itin paprastos tos jos knygos, bet vis tiek turi, matyt, kazkoki cinkeli, jei nesinori numest i sali smile.gif

doh.gif turiu nusipirkus,abi kartu pirkausi,tai gerai,kad su akcija buvo biggrin.gif man be cinkelio pasirode knyga,antros ir neskaitysiu. Dabar nusipirkau dar viena is lengvuju serijos "Eik po velniu, mielasis",jei ir sts bus doh.gif ,tada niekad nebepirksiu nieko panasaus tongue.gif
Atsakyti
Vilnietės, renkamės rugpjūčio 7 dieną 13 val., kaip visada, Europoje prie fontanėlio 4u.gif Laukiam visų norinčių ir galinčių 4u.gif

Lėja, turiu Paasilinnos ,,Gudrioji nuodų virėja", jei nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 01 rugpjūčio 2011 - 12:39
QUOTE(Vessta @ 2011 08 01, 14:38)
Vilnietės, renkamės rugpjūčio 7 dieną 13 val., kaip visada, Europoje prie fontanėlio 4u.gif Laukiam visų norinčių ir galinčių 4u.gif

Lėja, turiu Paasilinnos ,,Gudrioji nuodų virėja", jei nori?

jes jes, noriu

o nenorit kokioj lauko kavinej?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 08 01, 12:48)
jes jes, noriu

o nenorit kokioj lauko kavinej?

ok, bus mirksiukas.gif

man, del vietos nera skirtumo, vis tiek vaziuot reikia ax.gif Siulykit kur tinkames:4u:
Atsakyti