Paskutinės mano perskaitytos knygos
:
*
Tess Gerritsen Nusidėjėlė Vieną kartą paėmus į rankas kokį nors Gerritsen detektyvą, norėsis ir kitų (mano subjektyvi nuomonė). Man taip ir yra, negaliu ramiai praeiti pro nei vieną jos knygą, nes po Chirurgo vis lyginu, kuri bus geriausia (kol kas jo niekas neaplenkė). Šią knygą netyčia užtikau mūsų miestelio bibliotekoje (džiugu, kad ten vis daugiau naujų knygų atveža) ir čiupau iš karto skaityti. Įveikiau kaip visada labai greitai, nes negaliu padėti tokios knygos į šalį kol visos neperskaitysiu. Patiko, nesiginčiju, bet man trūko kažko, nes negalėjau pasakyti, kad knyga nuostabi. Patiko istorija, jos narpliojimas, netikėti įvykiai ir t.t. Laukiu kitų Gerritsen knygų. 9/10
*
Cheryl Jarvis Vėrinys Man ši knyga nepasirodė labai įspūdinga, nors žinau žmonių kuriems labai patiko. Aišku patiko tai, kad vėrinys atrodo taip stebėtinai pakeitė moterų gyvenimus, tačiau viskas net per daug stebuklinga pasirodė. Netikiu tokia stebėtina daiktų galia. Kaip sakė viena draugė, kuri irgi skaitė šią knygą, aš per daug skeptiškai nusiteikiau, reikėjo galvoti, kad vėrinys tėra tik simbolis, galintis sujungti moteris ir prikelti jas naujam gyvenimui. 7/10
*
Torey L. Hayden Mergaitė Prisipažįstu.. Verkiau. Viena geriausių knygų, kurias skaičiau šiais metais. Beprotiškai sudomino, skaičiau tol kol pabaigiau visą ir nei minutei nepaleidau jos iš rankų. Viskas šioje knygoje nepaprasta, tiek mergaitė, tiek mokytoja, tiek visi kiti vaikai
Kiti sergantys vaikai liko antrame plane, nors man tikrai būtų buvę įdomu išgirsti jų istorijas plačiau. 10/10
*
Joanne Harris Šokoladas Niam niam niam. Skani knyga. Gaila, kad filmą pamačiau pirmiau (na ir mačiau jį gal 10 kartų) taigi jis man patiko labiau nei knyga. Nors knyga taip pat labai gera ir girdėjau, kad ji geriausia šios autorės. Skaičiau Ledinukų batelius tai man Šokoladas patiko daug labiau. Dabar skaitant knygą, veikėjus įsivaizdavau tokius kaip iš filmo :} 9/10
Kaip tik laikausi dietos, tai matyt ne tokias knygas man skaityti reikia *
Elena de Strozzi Moteris sniegynuose Patinka man labai Strozzi rašymo stilius. Patinka skaityti jos knygas, nors tai yra tik romanai, paprasti romanai, tačiau kas skaito šios autorės knygas turbūt žino apie ką aš kalbu sakydama, jog ji kitaip negu kiti, sugeba labai sudominti ir pritraukti skaitytoją, ne tuo paprastu banalumu, o įpindama ir kokių nors įdomesnių gijų į visą istoriją. Labai padeda atsipalaiduoti man šios knygos, kai vyksta kas nors kas man nepatinka. 9/10