Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(laTulipe @ 2011 07 29, 16:40)
aš jau įpratusi eilėse ,,stovėti".

Sveikos smile.gif

O per kiek dienų galima pasiimti knygą, kai ateina tavo eilė? ax.gif
Atsakyti
Paskutinės mano perskaitytos knygos smile.gif :

* Tess Gerritsen “Nusidėjėlė” Vieną kartą paėmus į rankas kokį nors Gerritsen detektyvą, norėsis ir kitų (mano subjektyvi nuomonė). Man taip ir yra, negaliu ramiai praeiti pro nei vieną jos knygą, nes po “Chirurgo” vis lyginu, kuri bus geriausia (kol kas jo niekas neaplenkė). Šią knygą netyčia užtikau mūsų miestelio bibliotekoje (džiugu, kad ten vis daugiau naujų knygų atveža) ir čiupau iš karto skaityti. Įveikiau kaip visada labai greitai, nes negaliu padėti tokios knygos į šalį kol visos neperskaitysiu. Patiko, nesiginčiju, bet man trūko kažko, nes negalėjau pasakyti, kad knyga nuostabi. Patiko istorija, jos narpliojimas, netikėti įvykiai ir t.t. Laukiu kitų Gerritsen knygų. 9/10

* Cheryl Jarvis “Vėrinys” Man ši knyga nepasirodė labai įspūdinga, nors žinau žmonių kuriems labai patiko. Aišku patiko tai, kad vėrinys atrodo taip stebėtinai pakeitė moterų gyvenimus, tačiau viskas net per daug stebuklinga pasirodė. Netikiu tokia stebėtina daiktų galia. Kaip sakė viena draugė, kuri irgi skaitė šią knygą, aš per daug skeptiškai nusiteikiau, reikėjo galvoti, kad vėrinys tėra tik simbolis, galintis “sujungti” moteris ir prikelti jas naujam gyvenimui. 7/10

* Torey L. Hayden “Mergaitė” Prisipažįstu.. Verkiau. Viena geriausių knygų, kurias skaičiau šiais metais. Beprotiškai sudomino, skaičiau tol kol pabaigiau visą ir nei minutei nepaleidau jos iš rankų. Viskas šioje knygoje nepaprasta, tiek mergaitė, tiek mokytoja, tiek visi kiti vaikai… Kiti sergantys vaikai liko antrame plane, nors man tikrai būtų buvę įdomu išgirsti jų istorijas plačiau. 10/10

*Joanne Harris “Šokoladas” Niam niam niam. Skani knyga. Gaila, kad filmą pamačiau pirmiau (na ir mačiau jį gal 10 kartų) taigi jis man patiko labiau nei knyga. Nors knyga taip pat labai gera ir girdėjau, kad ji geriausia šios autorės. Skaičiau “Ledinukų batelius” tai man “Šokoladas” patiko daug labiau. Dabar skaitant knygą, veikėjus įsivaizdavau tokius kaip iš filmo :} 9/10 Kaip tik laikausi dietos, tai matyt ne tokias knygas man skaityti reikia biggrin.gif

*Elena de Strozzi “Moteris sniegynuose” Patinka man labai Strozzi rašymo stilius. Patinka skaityti jos knygas, nors tai yra tik romanai, paprasti romanai, tačiau kas skaito šios autorės knygas turbūt žino apie ką aš kalbu sakydama, jog ji kitaip negu kiti, sugeba labai sudominti ir pritraukti skaitytoją, ne tuo paprastu banalumu, o įpindama ir kokių nors įdomesnių gijų į visą istoriją. Labai padeda atsipalaiduoti man šios knygos, kai vyksta kas nors kas man nepatinka. 9/10
Atsakyti
Labas smile.gif

Vakar pabaigiau P. C. Cast ir Kristin Cast „Persekiojamąją“ (penkta Nakties Namų knyga) ir perskaičiau Carlos Maria Dominiquez „Popierinį namą“ bigsmile.gif Einu dabar atsiliepimų rašyt smile.gif

Dabar turbūt imsiu Jean-Christophe Grangé „Purpurines upes“ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anita25 @ 2011 07 29, 22:52)
jo sitos fainos knygos thumbup.gif

Kurios? bigsmile.gif Gal galit temų neteršti, nes kur nueitum, visur kokia tai nesąmonė parašyta doh.gif

apie Coelho- tyliu, nes gerbėjas įžeisiu. Man asmeniškai, vienintelė Veronika buvo įdomi. O tiksliau pasakius, skaitoma biggrin.gif labai jau didaktiškas stilius su pagrūmojimais ir dar kaip kokiems idiotams, nei trupučio pagalvojimui vietos nepalikta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 30 liepos 2011 - 13:00
QUOTE(Leveret @ 2011 07 30, 13:50)
Labas  smile.gif

Vakar pabaigiau P. C. Cast ir Kristin Cast „Persekiojamąją“ (penkta Nakties Namų knyga)

Laukiu atsiliepimo apie šią biggrin.gif noriu ir aš tas serijas paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2011 07 30, 11:50)
Labas  smile.gif

Vakar pabaigiau P. C. Cast ir Kristin Cast „Persekiojamąją“ (penkta Nakties Namų knyga)

Skaiciau beveik visa sia serija, man visai tokia nieko, gana smagiai skaitesi. Bet po septyniu perskaitytu knygu kiek sustojau, nors turiu ir 8-aja dali ir novele 'Dragon's Oath'
Atsakyti
QUOTE(Indra666 @ 2011 07 30, 12:50)
Paskutinės mano perskaitytos knygos  smile.gif  :

*Elena de Strozzi “Moteris sniegynuose” Patinka man labai Strozzi rašymo stilius. Patinka skaityti jos knygas, nors tai yra tik romanai, paprasti romanai, tačiau kas skaito šios autorės knygas turbūt žino apie ką aš kalbu sakydama, jog ji kitaip negu kiti, sugeba labai sudominti ir pritraukti skaitytoją, ne tuo paprastu banalumu, o įpindama ir kokių nors įdomesnių gijų į visą istoriją. Labai padeda atsipalaiduoti man šios knygos, kai vyksta kas nors kas man nepatinka. 9/10

paskaitau ir as retkarciais de Strozzi ir poilsiui visai ,,limpa" man ji, bet Buivydaite man labiau prie sirdies su savo romaniukais. O tu Buivydaites skaicius ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 07 30, 14:20)
paskaitau ir as retkarciais de Strozzi ir poilsiui visai ,,limpa" man ji, bet Buivydaite man labiau prie sirdies su savo romaniukais. O tu Buivydaites skaicius ka nors?

Skaičius ir jos "Telefoninis romanas" , "Šimtas baltų mersedesų" , "laimingo namo melodramos" ir dar kažką tik jau nepamenu pavadinimų smile.gif
Atsakyti
l
QUOTE(Indra666 @ 2011 07 30, 12:41)
Sveikos  smile.gif

O per kiek dienų galima pasiimti knygą, kai ateina tavo eilė?  ax.gif

man rodos per tris dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesa, tai kurgi Ingėnas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 30, 17:27)

man rodos per tris  dienas mirksiukas.gif

O dėkui, einu rezervuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 30, 17:58)
tiesa, tai kurgi Ingėnasg.gif

Aš iš jos pirkau knygas, tai paklausiau, kur dingus, sakė, nori nuo temos pailsėt truputį 4u.gif
Atsakyti