Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(marakeš @ 2011 07 20, 18:05)
didžiausia knyga, ir kietu viršeliu, žinoma  smile.gif

blink.gif o aš maniau, kad nedidutė lotuliukas.gif atranda, ką leist doh.gif nors aišku, nemažai bus perkančių, jei net paradas Vilniuje šio atlikėjo garbei buvo.

QUOTE(caralaite @ 2011 07 20, 18:23)
Ją stebina, kad per 1,5 valandos galima išmokt daugiau nei abėcėlę biggrin.gif.

kad ten nėr ką mokytis tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Registruojuosi su Colleen McCullough „Timu“.

QUOTE(amber123 @ 2011 07 20, 18:15)
トピックを汚染しないでください kas isvertus is japonu kalbos butu: PRASOM NETERT TEMOS!!!

Prajuokinai smile.gif
O Papūgėlės tai senokai kažko nebesigirdi. Vasara matyt.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 20, 19:25)
Registruojuosi su Colleen McCullough „Timu“.
Prajuokinai smile.gif
O Papūgėlės tai senokai kažko nebesigirdi. Vasara matyt.

Cia rimtas bajeris.. google vertejas visagalis lotuliukas.gif
mhm.. gal unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už temą,pagaliau po ilgų neskaitadienių turėsiu laiko skaitymams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 20, 18:27)
Cia rimtas bajeris.. google vertejas visagalis  lotuliukas.gif
mhm.. gal  unsure.gif

Tai man patiko tavo RIMTAS bajeris. smile.gif
(Patikrinau su google vertėju bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 20, 17:47)
taip ir norisi imt biggrin.gif

Nu tai kažkas gi gal patiktų, aš irgi ne rodiklis, kad man nepatinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 07 20, 18:27)
caralaite, tu žiū net už mane bjauresnėbiggrin.gif

Kas čia per bjauruolių tema pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
retorinis klausimas - kaip tas Che-Kuolis temas susigalvoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 20, 17:05)
šian mačiau knygų apžvalgą per Labą rytą. nu, kaip nervina, kad Higgins Clark leidžia kaip kokią didžiausią vertybę bash.gif leistų kišeniniu formatu, daug daugiau jų nupirktų...

Ir man toks pat klausimas kilo. Ir ne tik dėl Higgins- kodėl daug vienkartinių detektyvų/trilerių leidžiami didžiuliais formatais kietu viršeliu ir uždedamos kosminės kainos. Todėl man labai patinka "pingvino", apie kurį neseniai kalbėjot, knygos. Nemažai turiu šios leidyklos anglų klasikos, nuo jų prasidėjo mano skaitymas anglų kalba. Knygos mažos, minkštais viršeliais (bet gražios) ir labai pigios.
Aistuliaa, "Didysis Getsbis", kurį tau atidaviau, irgi Pingvino leidyklos, jei gerai prisimenu. smile.gif

Į naują temą ateinu su "Fantomo skausmas". Kol kas dar neturiu aiškios nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 20, 19:10)
retorinis klausimas - kaip tas Che-Kuolis temas susigalvoja  g.gif

o jam galvoti nereikia.
Žmogus kalba 13 kalbų ir aplankęs 60 šalių.
Kažkur buvo rašyta, kaip jis skaito spaudą, atsirinkinėja įdomius straipsnius.... Vien apie tai įdomu skaityti...
O šiaip, tokį įspūdingą gyvenimą nugyvenus, tai galima tikriausiai rašyti ir rašyti tas knygas, pasakoti ir pasakoti nesustojant.

Aš jo knygas paskaitau tik retkarčiais, bet man tai tokia atgaiva, nuo visų kitų alia keliautojų ir publicistų....
Atsakyti
Labas vakaras,

Žiūrėkit, kaip liūdnai šunys gyvena cry.gif verysad.gif
QUOTE(neringuutia @ 2011 07 20, 11:54)
kreipiuosi su pagalbos prasymu.Nors suprantu,kad nelabai kam bus idomios musu bedos,bet nezinau ka dar galeciau padaryti.
Susirgo Darkas.Pora savaiciu viduriavo.Kaltinau pakeista edala.Pirkau nauja,geresni.Maniau gal jis netiko.Bet ten tikrai geras ir brangus edalas,su eriena ir ryziais,nes musu Darko skrandis jautrus tai tenka ji palepinti.Bandziau gydyti probiotikais,smekta,negelbejo.
teko kreiptis pas veterinarus.
Pagalbos reikia tokios...prasau paskolinti pinigeliu menesiui.Darko gydymui.Pas mus jau kuris laikas nedideles pajamos.Vyras siu metu pradzioje pradejo savo versla kuris tik pradeda isivaziuoti,po labai maza zingsneli.Tad mes jau kuris laikas 5 asmenu seima gyvenam uz 700 litu,kuriuos gaunu as.
Tik vienas zmogus pagailejo musu ir paskolino 100 litu.Daugiau niekas.Pinigus galesiu atiduoti tik naujo menesio viduryje.O suni reikia ir jau gydom dabar.
Pirmas vizitas kainavo 67 litus.Buvo suleisti kazkokie vaistai,dave tablete.Liepe ateiti tyrimams.Kitas vizitas atsiejo 27 litus,tyrimas kraujo 75 litai,parvo testas 40 litu,laseline ir vaistai 45 litai.
Parvo testas aciu Dievui neigiamas.Kraujo tyrimas parode kazka blogo su kepenimis.Nelabai susigaudau ka.Zodziu vienas rodiklis blogas.Ir blogai su inkstais.Stiprus inkstu uzdegimas.Visa sia savaite vaikstom laselinems,gavom kitoki gydyma.Gydomes kol kas i skola.Darkas jauciasi labai prastai.Sonai issipute,pats nuleides galvele.I lauka nenori eiti,vos vos kruta.Net ant sunu neturi sveikatos pykti.Akys kaip seno seno suniuko pasidare,pora dienu jau nelabai noriai eda.Labai glaudziasi prie musu,ziuri i akis ir tarsi praso padeti...
Sunus ji uzkelia pas save ant lovos ir nukelia...nes jis neturi jegu pats uzsokti ir nusokti.Ir su kateteriu kojeleje nemoka ant zemes atsigulti,o ant lovos  sunus jam po sonu pakisa kaldra ir tik taip ligoniukas isitaiso.Nesioja aukstyn ir zemyn i penkta auksta.Zodziu dabar turim lepuniuka.
Jei nebutumem gyde,sekantis etapas butu buves inkstu nepakankamumas.dabar gi sake turetu imti gereti savijauta.Lasiniu reikes visa sia savaite ir tol,kol suo prades jaustis geriau.Viso mums tai kainuos kazkur 400 litu tai tikrai.
Jei kuriam nesunku paskolinti mums pinigeliu menesiui-buciau dekinga.Si menesi as niekaip negaliu pati uzsimoketi uz gydyma.Mums labai praverstu kiekvienas litas.
Ir dekui uz pasitikejima tam vienam zmogeliukui kuris mums paskolino ta 100 litu...as jo net maciusi nesu  4u.gif
Saskaita parasyciau i a.z. tam kas pabutu mums  banku
blush2.gif

QUOTE(neringuutia @ 2011 07 20, 18:54)
o cia daug liudnu ir linksmesniu istoriju.Daug pagalbos sauksmu.Padekime kuo galim... 4u.gif
http://www.gyvunugloba.lt/lt/help

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 20, 20:32)

Aistuliaa, "Didysis Getsbis", kurį tau atidaviau, irgi Pingvino leidyklos, jei gerai prisimenu.  smile.gif

Tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 20, 20:33)
o jam galvoti nereikia.
Žmogus kalba 13 kalbų ir aplankęs 60 šalių.
Kažkur buvo rašyta, kaip jis skaito spaudą, atsirinkinėja įdomius straipsnius.... Vien apie tai įdomu skaityti...
O šiaip, tokį įspūdingą gyvenimą nugyvenus, tai galima tikriausiai rašyti ir rašyti tas knygas, pasakoti ir pasakoti nesustojant.

Visiškai sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti