Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(caralaite @ 2011 07 28, 21:03)
Kaip jūs suprantat kas kaip persivadinęs dabar?

Jei pamatau kur "Alchemiką", kaskart atsiverčiu jo pradžią ir paskaitau: "...jo akyse aš galėjau matyti savo grožio atspindį".

"Alchemike" tokie žodžiai buvo? Nebeatsimenu. Man jį perskaičius tik vienas sakinys iš knygos galo buvo įstrigęs, bet ir tą seniai pamiršau. smile.gif

(Kad buvus Agnė, supratau iš avataro, o Sibericos senas nikas išliko, kai kitos citavo jos žodžius.)
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 28, 22:03)
Coelho paskaičiau "Alchemiką", mane "užnešė", paskui nusipirkau "Penktą kalną" ir "Prie Piedros upės...". Jas perskaičiau ir supratau baisią tiesą - jis (Coelho) moko gyventi! Kadangi iš jo mokytis nenorėjau, tai vis dar pykstu ant savęs kam man "Alchemikas" patiko biggrin.gif. Nors yra vienas dalyas už kurį šitam brazilui esu dėkinga - be jo gal nebūčiau ir sužinojus kaip Wilde'as perpasakojo Narcizo legendą... Jei pamatau kur "Alchemiką", kaskart atsiverčiu jo pradžią ir paskaitau: "...jo akyse aš galėjau matyti savo grožio atspindį".

Oi, "Alchemikas" ir man patiko ir...visai ant savęs nepykstu biggrin.gif , nors visos kitos jo knygos... nepatiko. Visai.
Aš netgi neseniai jo "Valkirijas" perskaičiau mega_shok.gif Po ilgos pertraukos paėmiau Coelho į rankas, galvojau, gal reabilituosis. Deja, tokios nesąmonės seniai nebuvau skaičiusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 07 28, 16:11)
pasiskaičius profesionalios kritikos, lengvai galima tai sužinoti. bet ir neskaičius, reikia bandyt žvelgti, kapstyti giliau. šiaip tikrai žiauriai gera knyga. smile.gif

Kur jos galima rasti? Man butu labai idomu paskaityti.
QUOTE(caralaite @ 2011 07 28, 16:37)
Seniai skaičiau, smutno pomniu. Matyt per anksti skaičiau, nes neįstrigo man "Lolita" kaip labai svarbi knyga. Ir šiaip Nabovoko nemyliu (nemylėjau, kai skaičiau ankstyvoj jaunystėj). Gal reiktų pabandyt dar?..
Bet sakyčiau "Lolita" buvo apie meilę, meilę jaunai, tyrai ir nekaltai. Kai objektas nebeatitiko pavardintų kriterijų, meilė irgi prapuolė biggrin.gif

Akivaizdu, kad silpnai pamenat.

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 28, 21:28)
Akivaizdu, kad silpnai pamenat.

Gali man sakyti "tu" biggrin.gif. Ir kas tau akivaizdu, man nėra taip akivaizdu, bet dėl "Lolitos" nesikausiu, tikrai seniai skaičiau.
Atsakyti
sveikutės. Tik dabar pamačiau,kad jau nikas pakeistas. Atsibodo man ta Siberica. Taigis į temą, skaitau "MERGINA KURI ŽAIDĖ SU UGNIMI" tikrai geresnė ši dalis nei pirmoji. Pirmojoje neįtraukė išpradžių dėl to,kad tų trumpinių pradžioj buvo daug. O dabar visai kitaip... Įdomiai viskas klostosi. Gaila,kad tik vakarais yra laiko skaityti. smile.gif Vakar atsinešiau ARUNDHATI ROY "MAŽMOŽIŲ DIEVAS", "GĖLIŲ KRAUJAS".
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif Aš skaitau "mečetės namus". Na taip ir skaitau, dvi dienas guli neatversta. blush2.gif

QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 28, 17:46)
Tu dziaukis kad isvis kreipia i tave demesi, kitose temose gali rasyt kiek nori, toliau senbuves plepes ir taves nematys smile.gif toks jau lietuviu mentalitetas-kad ir vakareliuose visi ateina isikibe savo draugei/draugui/vyrui/zmonai i alkune ir su nepazistamais bendrauja minimaliai.

Šioje temoje tikrai nesu senbuvė, o ir šiaip daug nerašau, kai neskaitau. Bet dauguma čia tikrai malonios ir geranoriškos.
Vėl tas mentalitetas lietuvių prastas - bla bla.. tai nepastebės vieną kartą, kitą, tračią žiūrėk ir pastebės. Gi dažnai būna naujokės nepastebi, ar pastebi, bet nieko nepakomentuoja. Taip, gal kiek nejauku, bet aš kartais tiek prirašau iš širdies, kad žinutės ilgis atbaido 99procentus potencialių skaitytojų. doh.gif biggrin.gif Taigi yra būdų atkreipti dėmesi, jei norisi mirksiukas.gif pvz. "Perskaičiau knygą ir ji man laaabai patiko. kas dar skaitė? PAKOMENTUOKIT" dar galima pakeisti žinutės spalvą, didi, pabraukti, pastorinti biggrin.gif biggrin.gif

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif

QUOTE(Leveret @ 2011 07 28, 20:59)

Zuikelis? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 28, 18:52)
Muminuk, kaip supratau, Agnė ir Siberica "persivardino".

ant Sibericos pagalvojau, kad naujas žmogus smile.gif

QUOTE(adžani @ 2011 07 28, 19:08)
Aha,o kuo Čekuolis neįtinka?Girdėjau daug nekokių atsiliepimų apie jo naujausią.

man ten tokie rašinėliai blush2.gif skaityt galima, bet nebūtina unsure.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 07 28, 20:03)
Kaip jūs suprantat kas kaip persivadinęs dabar?
.

grynai vizualiai. temoje senokai buvau, bet ji favorituose ir nuolat atsinaujina. tai tas Leveret kažkaip užkliuvo kaip naujas biggrin.gif

Alchemiką esu žalioj jaunystėj skaičiusi, gal net paauglystėj - tada patiko. o daugiau nieko neskaičiau, nors ir turėjau galimybę. tada Alchemikas patiko, turiu citatų. kaip dabar būtų - nežinau.
Atsakyti
Tai kokiu dabar nick'u Siberica? Nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 29, 08:46)
Tai kokiu dabar nick'u Siberica? Nieko nesuprantu  doh.gif

Ajamajame
Atsakyti
Labs ryts pas mani pachmielas jau padaryc lotuliukas.gif
Mucinuos as su ta knyga Trise valtimi, neskaitant suns.. beja, perku Meistras ir Margarita ir Didziuju geizeriu slenyje ten tos autores, kur parase Maores prakeiksmas bigsmile.gif manau bus idomu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 28, 17:05)
Turiu ir aš namie tą Nabokovo Lolitą, žadu kada skaityt, bet vis neprieinu  smile.gif

As pradejau ir pabaigiau ta pacia sek.. jauciu sitai knygai priestaringus jausmus nors tu ka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 07 28, 20:08)
Aha,o kuo Čekuolis neįtinka?Girdėjau daug nekokių atsiliepimų apie jo naujausią.

verysad.gif mhm.. nebuvo tokia ispudinga kaip pirmos dvi, bet..
Papildyta:
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 28, 10:20)
As irgi esu perskaiciusi Mama Afrika. Knygyne turbut patrauke aki skoningas virselis, grazios iliustracijos, ta knyga tokia super estetiska... Na, bet turiu pasakyti turinys nebuvo pritrenkiantis. Tikejausi daugiau informacijos apie Afrika, ju gyvenimo ypatybes ir siaip, 'kulturinio soko', o daugiausiai buvo apie autores gyvenima-man tokie dalykai neidomus smile.gif

As ja turiu.. o man uzteko apie Afrika faktu.. ir idomu buvo apie autores gyvenima.. juk apie tai ir yra knyga, gale parasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 29, 08:51)
Mucinuos as su ta knyga Trise valtimi, neskaitant suns..

O kame mucynes, stilius destymo tau ne prie dusios? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 liepos 2011 - 07:55
QUOTE(linamog @ 2011 07 29, 08:55)
O kame mucynes, stilius destymo tau ne prie dusios? ax.gif

Nezinau unsure.gif gal kazkaip nelaiku as ja skaitau.. nesusikaupiu (nors nemanau, kad tai is tu knygu, kur reik labai susikaupt biggrin.gif ) neisijauciu.. reik jauciu per nauja pradet lotuliukas.gif seip viskas ok.. yra tikrai juokingu vietu, ko ir tikejaus.. ir skaitau ir galvoju: jaaazau, va busiu perskaicius tokia knyga.. dar poto Meistras ir Margarita poto koduosiu turbut 3men lotuliukas.gif
Atsakyti