Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Turiu ir aš namie tą Nabokovo Lolitą, žadu kada skaityt, bet vis neprieinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 07 28, 08:17)
Sveikutes :)gal visgi ir mane jau itrauksit i sarasiuka? blush2.gif gimiau Sausio 21d. smile.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 07 28, 10:05)
Aš irgi norėčiau į gimtadienių lentynoj atsidurti  blush2.gif  rugpjūčio 27 d. ax.gif

o ko jūs taip norit į tą sąrašą?bent jau manęs tai niekas nepasveikino,vien tik senbuvės vieną kitą sveikina rolleyes.gif galit mane išbraukt,nesupyksiu
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 07 28, 17:09)
o ko jūs taip norit į tą sąrašą?bent jau manęs tai niekas nepasveikino,vien tik senbuvės vieną kitą sveikina rolleyes.gif galit mane išbraukt,nesupyksiu

Tu dziaukis kad isvis kreipia i tave demesi, kitose temose gali rasyt kiek nori, toliau senbuves plepes ir taves nematys smile.gif toks jau lietuviu mentalitetas-kad ir vakareliuose visi ateina isikibe savo draugei/draugui/vyrui/zmonai i alkune ir su nepazistamais bendrauja minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 28, 16:30)
Kai kurios knygos tokios "lėtai grojančios".

Tas pats ir su Stendaliu. "Raudona ir juoda" nėra labai lengvas romanas, bet veiksmo ten įdomaus pakankamai, pasimėgauk tinkamai. smile.gif
Na bet čia tik mano tokia nuomonė.

Ačiū, kol kas ir neskaitau per prievartą, būna, paskaitau tik vieną skyrelį, padedu. Kitą dieną vėl vieną, du, padedu. Bet nėra taip, kaip anksčiau, kad knygos per dieną minimum bent 100-150 psl. perskaitydavau. Dabar max 30 biggrin.gif Bet dėkui už pastebėjimą, neskubėsiu drinks_cheers.gif
O dėl "Lolitos" tai aš tik nuomonę galėjau susidaryti iš filmo, kuriame, aišku, nėra viskas taip išpildyta, gal kiek paviršutiniškai viskas padaryta, o gal neatidžiai žiūrėjau, po jo buvo "vaaaau", bet tikrai nemalonus unsure.gif
Knygą skaitysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 28 liepos 2011 - 17:17
QUOTE(Masako @ 2011 07 28, 08:43)
Veronika ryztasi mirti filmas man net visai kaip per sviesta susiziurejo (nors nemegstu tos aktores, ir siaip toli grazu ne sedevras; pliusas buvo muzika, kiek pamenu), o knyga tradiciskai coehliska - skaitai, kad perskaitytum biggrin.gif

O man ir filmas, ir knyga patiko. Na gerai, pusė knygos (vaikino istorija nesudomino). Bet užtat buvo keli sakiniai, kurie ganėtinai smarkiai paveikė- atrodo, žinomi dalykai, bet kažkaip iš naujo nuskambėjo.

QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 28, 10:20)
Man irgi Coelho toks rasytojas-skaitai tam, kad nebutu ismesti pinigai uz knyga biggrin.gif Nesuprantu, kuo jis kitus taip zavi... Na, bet aisku tai skonio reikalas-no judgement smile.gif

Tai kam pirkti, jei nepatinka? smile.gif
QUOTE(laTulipe @ 2011 07 28, 12:14)
* A. Diuma ,,Trys muškietininkai I dalis" (reikia pagaliau su jais susipažinti  bigsmile.gif )

Geriau vėliau nei niekada. smile.gif Man tai "Trys muškietininkai" nedalomai susipynę su tarybinių laikų rusų filmu. Net gerai pagalvojusi nebeprisiminčiau, kur kas buvo. Labai patiko, bet ir skaičiau kokių dvylikos.

O šiaip gerų knygų prisiėmei. smile.gif

"Lolita"- žinau, kad galima ją visaip išnagrinėti ir interpretuoti, kad tai kur kas daugiau nei pasakojimas apie nesveiką meilę, bet vis tiek didžioji knygos dalis man buvo pakankamai nuobodi.
Atsakyti
o Levert - buvusi Agnė** ? g.gif

nesiskaito man Čekuolis...
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 28, 18:55)

Tai kam pirkti, jei nepatinka? smile.gif

Pirma knyga-Alchemika nusipirkau, nes ji buvo skaitomiausiu knygu topo virsunej, o ir siaip labai daug kas internete ja gyre kaip kazka tokio. Ispudis buvo toks puse velnio, galvojau duosiu sau dar viena sansa susizaveti-bet tik nusivyliau. Ir dar pora jo knygu padovanojo...
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 28, 18:55)
Bet užtat buvo keli sakiniai, kurie ganėtinai smarkiai paveikė- atrodo, žinomi dalykai, bet kažkaip iš naujo nuskambėjo.

prisimenu ir as geru minciu is tos knygos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 liepos 2011 - 18:30
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 28, 19:04)
Pirma knyga-Alchemika nusipirkau, nes ji buvo skaitomiausiu knygu topo virsunej, o ir siaip labai daug kas internete ja gyre kaip kazka tokio. Ispudis buvo toks puse velnio, galvojau duosiu sau dar viena sansa susizaveti-bet tik nusivyliau. Ir dar pora jo knygu padovanojo...

Suprantu. Po "Alchemiko" buvau nutarusi daugiau Coelho neskaityti, bet "Veronika" patiko (jos užsinorėjau po filmo), tai dar dvi jo knygas nusipirkau, o vieną padovanojo. Tai kol kas iš tų trijų perskaičiau tik "Bridą", kuri vėl nepatiko. Įdomu, kaip bus su kitom dviem.

Muminuk, kaip supratau, Agnė ir Siberica "persivardino".
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 28, 19:01)
o Levert - buvusi Agnė** ?  g.gif

Aha,o kuo Čekuolis neįtinka?Girdėjau daug nekokių atsiliepimų apie jo naujausią.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 28, 19:01)
o Levert - buvusi Agnė** ?  g.gif

Ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 28, 19:52)
Suprantu. Po "Alchemiko" buvau nutarusi daugiau Coelho neskaityti, bet "Veronika" patiko (jos užsinorėjau po filmo), tai dar dvi jo knygas nusipirkau, o vieną padovanojo. Tai kol kas iš tų trijų perskaičiau tik "Bridą", kuri vėl nepatiko. Įdomu, kaip bus su kitom dviem.

Muminuk, kaip supratau, Agnė ir Siberica "persivardino".

Kaip jūs suprantat kas kaip persivadinęs dabar?

Coelho paskaičiau "Alchemiką", mane "užnešė", paskui nusipirkau "Penktą kalną" ir "Prie Piedros upės...". Jas perskaičiau ir supratau baisią tiesą - jis (Coelho) moko gyventi! Kadangi iš jo mokytis nenorėjau, tai vis dar pykstu ant savęs kam man "Alchemikas" patiko biggrin.gif. Nors yra vienas dalyas už kurį šitam brazilui esu dėkinga - be jo gal nebūčiau ir sužinojus kaip Wilde'as perpasakojo Narcizo legendą... Jei pamatau kur "Alchemiką", kaskart atsiverčiu jo pradžią ir paskaitau: "...jo akyse aš galėjau matyti savo grožio atspindį".
Atsakyti