QUOTE(_night_ @ 2011 07 28, 14:01)
Šitą filmą mačiau. Tikiu, kad knyga geresnė.
Filmas buvo toooks gašlus, toks... nemoku apsakyt. Tiesiog labai nekokį jausmą paliko )
O aš vis dar vargstu su "Raudona ir juoda"
Kad dar tas mano darbas nebūtų toks su begale informacijos susijęs, gal labiau į tas knygas įnikčiau, o dabar kiekvieną dieną vien darbe istorijas skaitau/rašau, ir jau namuose nebesitiesia rankos
Labai noriu kuo greičiau ją pabaigti, kol kas nelabai patinka... kaip minėjau, daug istorijos, o aš jos žiauriai nemėgstu, neįdomu
Laukia "Timas" lentynoje
Kai kurios knygos tokios "lėtai grojančios". O dar ypač klasika. Priešingai, net nenorėk jos greitai baigti, jei skaičiuosi, kiek puslapių liko iki pabaigos, nieko nebus.
Savo Aną Kareniną skaitau jau net nebežinau kiek laiko ir nežinau, kada baigsiu (tiesa, ir rusų kalba šiek tiek pristabdo). Skaitau, kada pasiilgstu tų veikėjų, kada jau būtinai noriu sužinoti, kaip ten tam Levinui su Kiti toliau seksis ir pan. Be to, man bent asmeniškai norisi pasidomėti, kaip kada ir su kuo tas Tolstojus rašė būtent tą romaną.
Neįsivaizduoju, kas man išliktų atminty, jei imčiau ir perskaityčiau taip per savaitę, tikriausia nieko ilgai neišliktų galvoj.
O dabar ilgai atsiminsiu, kaip Tolstojus aprašė pvz. šienaujantį Leviną,
Kartais perskaitau kokią nesudėtingą, susikaupimo nereikalaujančią knygą, jeigu atrodo, kad ai, nusibodo man ta rusų aukštuomenė...
Tas pats ir su Stendaliu. "Raudona ir juoda" nėra labai lengvas romanas, bet veiksmo ten įdomaus pakankamai, pasimėgauk tinkamai.
Na bet čia tik mano tokia nuomonė.