Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Man tai garantuotai filmas "Anglas ligonis" gerokai lenkia knygą rolleyes.gif Šitą visada kaip pavyzdį sakau.

Atsakyti
Mona, Į "Panoramą" iš stoties paprasčiausia su 1 ar 7 troleibusu, visai netoli reikės paeit nuo Saltoniškių stotelės.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 07 27, 21:44)
Man tai garantuotai filmas "Anglas ligonis" gerokai lenkia knygą  rolleyes.gif  Šitą visada kaip pavyzdį sakau.

Ane? sad.gif Man tai labai atsilieka (filmas nuo knygos). Nors filmas ir labai geras.
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 07 27, 21:42)
Gal dėl to kad tu Coelho nemoki skaityt? biggrin.gif

ne, ne dėl to biggrin.gif Veronika - mano mėgstamiausia knyga iš Coelho kūrybos (na, mažiausias blogis biggrin.gif), bet filmas pasirodė beviltiškas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 07 27, 23:01)
ne, ne dėl to biggrin.gif Veronika - mano mėgstamiausia knyga iš Coelho kūrybos (na, mažiausias blogis biggrin.gif), bet filmas pasirodė beviltiškas smile.gif)

man buvo toks laikotarpis kai labai panasiai jauciausi kaip Veronika tai galiu pasakyti, kad filmas tada atitiko mano savijauta, gal todel ir prilipo, nes visos mintys, kurias nori perteikti kurejai, visos nuotaikos, kurias isgyveno herojai, viskas viskas man labai artima ir sis filmas nera toks, kuriame viskas turi buti suprantama pazodziui smile.gif
Atsakyti
Sveikutes :)gal visgi ir mane jau itrauksit i sarasiuka? blush2.gif gimiau Sausio 21d. smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Veronika ryztasi mirti filmas man net visai kaip per sviesta susiziurejo (nors nemegstu tos aktores, ir siaip toli grazu ne sedevras; pliusas buvo muzika, kiek pamenu), o knyga tradiciskai coehliska - skaitai, kad perskaitytum biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 07 28, 08:17)
Sveikutes :)gal visgi ir mane jau itrauksit i sarasiuka? blush2.gif gimiau Sausio 21d. smile.gif

Parašyk dar kartą kokiam 48 puslapyje, nes pasimirš dar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 07 27, 19:04)
Sveikos,buvau bibliotekoje pasiimiau:Mama afrika,Evangelija pagal Jėzų ir Mergina su perlo auskaru,kurią dabar ir skaitau. smile.gif

Aš užvakar irgi Mama Afriką pasiėmiau smile.gif tai skaitysim kartu bigsmile.gif

Aš irgi norėčiau į gimtadienių lentynoj atsidurti blush2.gif rugpjūčio 27 d. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiršė: 28 liepos 2011 - 09:06
QUOTE(kiršė @ 2011 07 28, 10:05)
Aš užvakar irgi Mama Afriką pasiėmiau smile.gif tai skaitysim kartu  bigsmile.gif

As irgi esu perskaiciusi Mama Afrika. Knygyne turbut patrauke aki skoningas virselis, grazios iliustracijos, ta knyga tokia super estetiska... Na, bet turiu pasakyti turinys nebuvo pritrenkiantis. Tikejausi daugiau informacijos apie Afrika, ju gyvenimo ypatybes ir siaip, 'kulturinio soko', o daugiausiai buvo apie autores gyvenima-man tokie dalykai neidomus smile.gif Apie Afrika zymiai labiau patiko knyga, kur vienas vyras pasakoja apie tai, ka pamate ir patyre tranzuodamas nuo siaurinio Afrikos tasko iki pat Pietu Afrikos Respublikos. Neprisimenu pavadinimo sad.gif Afrika ta vieta, apie kuria labai patinka skaityti, o nuvaziuoti ten visai nenoreciau...

Baigiau Colleen McCullough Tima. Patiko! Aisku, knygoj veiksmo mazai, daugiau si knyga apie jausmus, taciau rasymo stilius pasakiskas, itraukiantis, sujaudinantis. Tik pabaiga nuvyle-nuspejama... Turbut dabar kibsiu i Colleen McCullough 'Prisilietimas'.
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 07 28, 08:43)
Laba ryta,

o knyga tradiciskai coehliska - skaitai, kad perskaitytum biggrin.gif

Man irgi Coelho toks rasytojas-skaitai tam, kad nebutu ismesti pinigai uz knyga biggrin.gif Nesuprantu, kuo jis kitus taip zavi... Na, bet aisku tai skonio reikalas-no judgement smile.gif
Atsakyti
Kas kurs naują temą tikrai nesugalvos 25 ar 26 psl paieškoti gimtadienininkių rolleyes.gif

Tikrai reiktų rašyti tokius dalykus 50tam psl, kas kuria temą, permeta akimis ir įtraukia gimtadienius reikiamus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 28 liepos 2011 - 09:36
QUOTE(Masako @ 2011 07 28, 06:43)
Laba ryta,

Veronika ryztasi mirti filmas man net visai kaip per sviesta susiziurejo (nors nemegstu tos aktores, ir siaip toli grazu ne sedevras; pliusas buvo muzika, kiek pamenu), o knyga tradiciskai coehliska - skaitai, kad perskaitytum biggrin.gif

man sitas filmas is viso baisus, nesamone kazkokia. O jau aktore, tai patyliu.
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 28, 10:20)
*Turbut dabar kibsiu i Colleen McCullough 'Prisilietimas'.

**Man irgi Coelho toks rasytojas-skaitai tam, kad nebutu ismesti pinigai uz knyga biggrin.gif Nesuprantu, kuo jis kitus taip zavi... Na, bet aisku tai skonio reikalas-no judgement smile.gif

*Irgi ne taip seniai ja skaiciau, tai tikrai su malonumu smile.gif Nors gera ispudi apgadino pabaiga, nerasysiu tau kol kas, kokia biggrin.gif

Dabar skaitau Mccullough Angeleli - keistoka man ta knyga, tokia netipiska jai. Idomu, gal yra nemazai biografiniu detaliu joje (berods, autore turi medicinini issilavinima?). Rasymo stilius tai toks idomus - atmiestas paaugliska mastysena, jumoru ir atviromis detalemis apie sexa biggrin.gif

**Tai jau tikrai. Ne veltui ir neperku as jo, bet kai ikisa i rankas, ner kaip neskaityt, tuolab, kad plonos tos jo knygeles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 28 liepos 2011 - 10:17