Man tai garantuotai filmas "Anglas ligonis" gerokai lenkia knygą Šitą visada kaip pavyzdį sakau.
Mona, Į "Panoramą" iš stoties paprasčiausia su 1 ar 7 troleibusu, visai netoli reikės paeit nuo Saltoniškių stotelės.
Papildyta:
Ane? Man tai labai atsilieka (filmas nuo knygos). Nors filmas ir labai geras.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 07 27, 21:44)
Man tai garantuotai filmas "Anglas ligonis" gerokai lenkia knygą Šitą visada kaip pavyzdį sakau.
Ane? Man tai labai atsilieka (filmas nuo knygos). Nors filmas ir labai geras.
QUOTE(caralaite @ 2011 07 27, 21:42)
Gal dėl to kad tu Coelho nemoki skaityt?
ne, ne dėl to Veronika - mano mėgstamiausia knyga iš Coelho kūrybos (na, mažiausias blogis ), bet filmas pasirodė beviltiškas )
QUOTE(marakeš @ 2011 07 27, 23:01)
ne, ne dėl to Veronika - mano mėgstamiausia knyga iš Coelho kūrybos (na, mažiausias blogis ), bet filmas pasirodė beviltiškas )
man buvo toks laikotarpis kai labai panasiai jauciausi kaip Veronika tai galiu pasakyti, kad filmas tada atitiko mano savijauta, gal todel ir prilipo, nes visos mintys, kurias nori perteikti kurejai, visos nuotaikos, kurias isgyveno herojai, viskas viskas man labai artima ir sis filmas nera toks, kuriame viskas turi buti suprantama pazodziui
Sveikutes :)gal visgi ir mane jau itrauksit i sarasiuka? gimiau Sausio 21d.
Laba ryta,
Veronika ryztasi mirti filmas man net visai kaip per sviesta susiziurejo (nors nemegstu tos aktores, ir siaip toli grazu ne sedevras; pliusas buvo muzika, kiek pamenu), o knyga tradiciskai coehliska - skaitai, kad perskaitytum
Veronika ryztasi mirti filmas man net visai kaip per sviesta susiziurejo (nors nemegstu tos aktores, ir siaip toli grazu ne sedevras; pliusas buvo muzika, kiek pamenu), o knyga tradiciskai coehliska - skaitai, kad perskaitytum
Labas
Parašyk dar kartą kokiam 48 puslapyje, nes pasimirš dar
QUOTE(Siberica @ 2011 07 28, 08:17)
Sveikutes :)gal visgi ir mane jau itrauksit i sarasiuka? gimiau Sausio 21d.
Parašyk dar kartą kokiam 48 puslapyje, nes pasimirš dar
QUOTE(adžani @ 2011 07 27, 19:04)
Sveikos,buvau bibliotekoje pasiimiau:Mama afrika,Evangelija pagal Jėzų ir Mergina su perlo auskaru,kurią dabar ir skaitau.
Aš užvakar irgi Mama Afriką pasiėmiau tai skaitysim kartu
Aš irgi norėčiau į gimtadienių lentynoj atsidurti rugpjūčio 27 d.
QUOTE(kiršė @ 2011 07 28, 10:05)
As irgi esu perskaiciusi Mama Afrika. Knygyne turbut patrauke aki skoningas virselis, grazios iliustracijos, ta knyga tokia super estetiska... Na, bet turiu pasakyti turinys nebuvo pritrenkiantis. Tikejausi daugiau informacijos apie Afrika, ju gyvenimo ypatybes ir siaip, 'kulturinio soko', o daugiausiai buvo apie autores gyvenima-man tokie dalykai neidomus Apie Afrika zymiai labiau patiko knyga, kur vienas vyras pasakoja apie tai, ka pamate ir patyre tranzuodamas nuo siaurinio Afrikos tasko iki pat Pietu Afrikos Respublikos. Neprisimenu pavadinimo Afrika ta vieta, apie kuria labai patinka skaityti, o nuvaziuoti ten visai nenoreciau...
Baigiau Colleen McCullough Tima. Patiko! Aisku, knygoj veiksmo mazai, daugiau si knyga apie jausmus, taciau rasymo stilius pasakiskas, itraukiantis, sujaudinantis. Tik pabaiga nuvyle-nuspejama... Turbut dabar kibsiu i Colleen McCullough 'Prisilietimas'.
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 07 28, 08:43)
Man irgi Coelho toks rasytojas-skaitai tam, kad nebutu ismesti pinigai uz knyga Nesuprantu, kuo jis kitus taip zavi... Na, bet aisku tai skonio reikalas-no judgement
QUOTE(Masako @ 2011 07 28, 06:43)
Laba ryta,
man sitas filmas is viso baisus, nesamone kazkokia. O jau aktore, tai patyliu.
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 28, 10:20)
*Turbut dabar kibsiu i Colleen McCullough 'Prisilietimas'.
**Man irgi Coelho toks rasytojas-skaitai tam, kad nebutu ismesti pinigai uz knyga Nesuprantu, kuo jis kitus taip zavi... Na, bet aisku tai skonio reikalas-no judgement
**Man irgi Coelho toks rasytojas-skaitai tam, kad nebutu ismesti pinigai uz knyga Nesuprantu, kuo jis kitus taip zavi... Na, bet aisku tai skonio reikalas-no judgement
*Irgi ne taip seniai ja skaiciau, tai tikrai su malonumu Nors gera ispudi apgadino pabaiga, nerasysiu tau kol kas, kokia
Dabar skaitau Mccullough Angeleli - keistoka man ta knyga, tokia netipiska jai. Idomu, gal yra nemazai biografiniu detaliu joje (berods, autore turi medicinini issilavinima?). Rasymo stilius tai toks idomus - atmiestas paaugliska mastysena, jumoru ir atviromis detalemis apie sexa
**Tai jau tikrai. Ne veltui ir neperku as jo, bet kai ikisa i rankas, ner kaip neskaityt, tuolab, kad plonos tos jo knygeles