Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

Sveikos smile.gif
Deja, bet nespėjau perskaityt "Mažmožių dievo" (vakar planavau perskaityt likusius ~70 psl, bet geriau žiūrėjau filmus biggrin.gif blush2.gif ) , tad likusius puslapius nusifotkinau biggrin.gif ax.gif , nes teko knygą į biblioteką nešt, o labai įdomu, kaip ji baigsis wink.gif
iki ~130 psl. nelabai man ji patiko, nesupratau kas ten vyksta. Tačiau pavarčius puslapius atgal ir paskaitinėjus dar kartelį, pradėjau suprast. Labai savotiška knyga, keistas rašymo stilius smile.gif Patys įvykiai nelabai kol kas sujaudino ir šiaip nėra intrigos ( nors turbūt jos čia ir neturi būti), nes svarbiausi įvykiai jau nuo pradžių yra paminėti ir žinomi. Kol kas negaliu teigti, kad labai patiko, ar nepatiko. Taip per viduriuką. Reikia iki galo perskaityt ir, kad susigulėtų visi įvykiai smile.gif

Šiandien nusipirkau knygą, kurią planavau jau seniai seniai pirkt, pagaliau, paskutinę dieną prisiruošiau biggrin.gif Sandros Brown "Pavydas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ebru: 26 liepos 2011 - 23:05
QUOTE(katilina @ 2011 07 26, 17:21)
Aš tai sau verčiuosi "Pakrantės", nors tiksliai pavadinimas turbūt reiškia tų pakrančių gyventojus. Man knyga labai patiko, viena iš geriausių Harris skaitytų. Kai baigsi, parašyk, ar tau patiko.

Nu ir tempai tavo blink.gif knyga per 2 dienas turbut perskaitai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 27, 10:05)
Nu ir tempai tavo  blink.gif  knyga per 2 dienas turbut perskaitai? smile.gif

Mane tai labiau stebina fatimaalla tempai, kurios 2011 metų lentynoje jau yra 109 perskaitytos knygos blink.gif blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 26, 17:21)
Aš tai sau verčiuosi "Pakrantės", nors tiksliai pavadinimas turbūt reiškia tų pakrančių gyventojus. Man knyga labai patiko, viena iš geriausių Harris skaitytų. Kai baigsi, parašyk, ar tau patiko.

aha aš ir galvoju, kad reiškia pakrantės gyventojai butinai parašysiu tik turbūt dar negreit nes krūva knygų dar laukia ir knygos anglų kalba ne taip greit skaitosi kaip lietuviškos (nes dažnai reikia išsiverst nežinomus žodžius, o tai gadina skaitymo malonumą, taip ir noris pasit lietuvišką knygą ir skaityt atsipalaidavus ax.gif biggrin.gif )

QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 26, 17:26)
O man patiko 14.99. Na, tik aisku vietom jis jau per ziauriai apie ta reklama rase...

gal aš ne to tikėjausi iš šios knygos, kažkaip galvojau, kad bus kažkokių ale reklamos triukų priprašytą ir panašiai, aš per savo marketingo paskaitas daugiau sužinojau apie tas reklamos gudrybes tai galvojau šioj knygoj rasiu kažką įdomaus, galbūt konkrečių pavyzdžių, atskleidžiamų gudrybių ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 07 27, 09:42)

gal aš ne to tikėjausi iš šios knygos, kažkaip galvojau, kad bus kažkokių ale reklamos triukų priprašytą ir panašiai, aš per savo marketingo paskaitas daugiau sužinojau apie tas reklamos gudrybes tai galvojau šioj knygoj rasiu kažką įdomaus, galbūt konkrečių pavyzdžių, atskleidžiamų gudrybių ax.gif  biggrin.gif

Na sitas rasytojas mato pasauli ypatingai juoda-tai ir atsispindi visose jo knygose... Po jo knygos daznai norisi kazko sviesaus. Panasiai kaip musu Parulskis
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 07 27, 07:24)
Mane tai labiau stebina fatimaalla tempai, kurios 2011 metų lentynoje jau yra 109 perskaitytos knygos  blink.gif  blink.gif  smile.gif

Na jei atimti tas 9 knygas, kurias buvau priversta perskaityti per mokslo metus, tai savo noru perskaiciau tik 100 ax.gif tokiu atveju yra kas lenkia mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 27, 10:21)
, tai savo noru perskaiciau tik 100  ax.gif tokiu atveju yra kas lenkia mane  ax.gif

kodel atimti? blink.gif Vietoj ju butum kitas perskaiciusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 27, 00:01)
Sveikos smile.gif
Deja, bet nespėjau perskaityt "Mažmožių dievo" (vakar planavau perskaityt likusius ~70 psl, bet geriau žiūrėjau filmus biggrin.gif blush2.gif ) , tad likusius puslapius nusifotkinau biggrin.gif ax.gif , nes teko knygą į biblioteką nešt, o labai įdomu, kaip ji baigsis wink.gif

Geras lotuliukas.gif

O šiaip juk pratęsia bibliotekoj knygų laiką, jei nespėji perskaityti smile.gif pas mane bibliotekoje ir el. laiškiuką parašius pratęsia smile.gif
Papildyta:
Na jei atimti tas 9 knygas, kurias buvau priversta perskaityti per mokslo metus, tai savo noru perskaiciau tik 100  ax.gif tokiu atveju yra kas lenkia mane  ax.gif

Geras ir įdomus „TIK“ g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na jei atimti tas 9 knygas, kurias buvau priversta perskaityti per mokslo metus, tai savo noru perskaiciau tik 100  ax.gif tokiu atveju yra kas lenkia mane  ax.gif

Tokiu atveju belieka knygas is bibliotekos imti, antraip reiktu 2000lt i menesi vien tik knygynuose palikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 27, 11:33)
Geras ir įdomus „TIK“  g.gif  biggrin.gif

Aha, man irgi labai patiko "tik 100" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 26, 23:01)
nespėjau perskaityt "Mažmožių dievo" (...) Patys įvykiai nelabai kol kas sujaudino ir šiaip nėra intrigos ( nors turbūt jos čia ir neturi būti), nes svarbiausi įvykiai jau nuo pradžių yra paminėti ir žinomi.
Šioje knygoje ne siužetas, ne įvykiai svarbiausi. Svarbiausi - jausmai, gilūs, skausmingi, tragiški. Istorija atsiskleidžia pamažu, gretinant vaikystės prisiminimų nuotrupas su dabartim, tarsi ieškant priežasties-pasekmės ryšio. Dėl ko stilius rodosi neįprastas, sudėtingas. Subtili, susimąstyti verčianti, tobula knyga. thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 27, 09:21)
Na jei atimti tas 9 knygas, kurias buvau priversta perskaityti per mokslo metus, tai savo noru perskaiciau tik 100  ax.gif
Ir visoms knygoms tiko greitasis skaitymo būdas? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 07 27, 08:23)
kodel atimti? blink.gif  Vietoj ju butum kitas perskaiciusi biggrin.gif

Na tas tiesa biggrin.gif Man siemet dar nebuvo neskaitadieniu smile.gif

QUOTE(byebyelondon @ 2011 07 27, 08:39)
Tokiu atveju belieka knygas is bibliotekos imti, antraip reiktu 2000lt i menesi vien tik knygynuose palikti  tongue.gif

Na kad pas mane knygu tiek, kad dar keliems metams tokiu tempu uzteks. Nors siaip skaitau ne tik savo knygas, bet skolinuosi is draugu ir is biblioteku (gal del to savos kruvos vis nemazeja lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(Daugiskaita @ 2011 07 27, 09:22)
Ir visoms knygoms tiko greitasis skaitymo būdas?  g.gif  g.gif

Kad as nelabai moku skaityti greituoju budu, tiesiog praktiskai visa laisva laika praleidziu su knyga, skaitau vaziuodama, kartais net eidama ir pan smile.gif
Atsakyti