Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(laTulipe @ 2011 07 26, 14:10)

Kazkada seniai seniai as irgi skaiciau sia knyga...
Hmm. deja visiskai nieko neprisimenu, apie ka ji buvo lotuliukas.gif doh.gif
Turbut tai reiskia, kad nera ka ir prisimint. Nors, atrodo, nebuvo labai nuobodi. biggrin.gif
Atsakyti
Kątik grįžau iš apsilankymo bibliotekoje bigsmile.gif Nusigriebiau "Gėlių kraują", "Kaukiantį malūnininką" ir "Mamą Afriką" bigsmile.gif
Ar čia vasara kalta, ar masinės atostogos, bet lentynos kaip iššluotos buvo, gana menkas pasirinkimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2011 07 26, 13:38)
Nors, atrodo, nebuvo labai nuobodi. biggrin.gif

na, nėra ji nuobodi. Bet ir prisiminti tikrai nebus ką biggrin.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 07 26, 13:59)
Kątik grįžau iš apsilankymo bibliotekoje  bigsmile.gif  Nusigriebiau "Gėlių kraują", "Kaukiantį malūnininką" ir "Mamą Afriką"  bigsmile.gif
Ar čia vasara kalta, ar masinės atostogos, bet lentynos kaip iššluotos buvo, gana menkas pasirinkimas  g.gif

vasara+atostogos. biggrin.gif Iš tikrųjų, vasarą visuomet pratuštėja bibliotekų lentynos.

O aš gavau kvietimą pasiimti knygos, na, bet taip nėra noro iki miesto važiuoti unsure.gif tai sakiau gal poryt, paskutinę galimą dieną, kaip nors prisiversiu, nes knygos tai noriu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Aš per atostogas suskaičiau pusę Geišos išpažinties labai patinka thumbup.gif ir dar perskaičiau "14.99" nieko gero, nepatiko man, nieko naujo nesužinojau apie tą reklamą ir šeip nieko gero schmoll.gif
O šiandien iš bibliotekos parsinešiau ( nepaisant to kad namie dar laukia Mažmožių dievas, Dažytas namas ir puse Geišos doh.gif ):
Virpėjimą
Liepsnojantį įtūžį
Musių valdovą

ir J. Harris "Coastliners" (kaip suprantu jos nėra išversta į lietuvių kalbą, gal kuri esate skaičiusi? kaip įdomu verstusi pavadinimas g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo casolin: 26 liepos 2011 - 15:50
Skaitau Kunderos "Nepakeliama būties lengvybė",įdomi knyga,nesuprantu,kažkada seniai buvau ją paėmus,tai numečiau,o dabar kaip įdomu rolleyes.gif Gaila,kad savaitgalį prie jūros jos nepasiėmiau doh.gif Buvau pasiėmus "Vaikeliai girioje",bet oi nesiskaitė man ji...Pradžioj rašoma apie potvynį,o šeštadienį oi kaip lyjo Palangoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 07 26, 16:50)
ir J. Harris "Coastliners" (kaip suprantu jos nėra išversta į lietuvių kalbą, gal kuri esate skaičiusi? kaip įdomu verstusi pavadinimas  g.gif )

Aš tai sau verčiuosi "Pakrantės", nors tiksliai pavadinimas turbūt reiškia tų pakrančių gyventojus. Man knyga labai patiko, viena iš geriausių Harris skaitytų. Kai baigsi, parašyk, ar tau patiko.
Atsakyti
QUOTE(casolin @ 2011 07 26, 16:50)
sveikos 4u.gif
  ir dar perskaičiau "14.99" nieko gero, nepatiko man, nieko naujo nesužinojau apie tą reklamą ir šeip nieko gero  schmoll.gif

O man patiko 14.99. Na, tik aisku vietom jis jau per ziauriai apie ta reklama rase...
Atsakyti
Pabaigiau Daphne du Maurier "Jamaikos smuklę". Jei reiktų nusakyti tik vienu žodžiu- patiko ar nepatiko, neabejotinai pasirinkčiau nepatiko. Visų pirma, knyga man buvo neįdomi ir nuobodi. Neįtraukė, nesudomino, neprivertė įsijausti (ir nežinau kodėl, tema, atrodo, nebloga- nusikaltėliai, nuotykiai, naktiniai klaidžiojimai, atšiauri gamta ir kt). Antra, nepatiko pagrindinė herojė. Nors lyg ir viskas su ja gerai- stipri, savarankiška, drąsi, sąžininga ir pan., bet niekaip nepajutau jai simpatijos. O labiausiai nuvylė jos galutinis pasirinkimas, kuris manęs visiškai neįtikino. Ir šiaip ta meilės istorija, jei galima taip pavadinti, nesužavėjo. Tiesą sakant, visas romanas, kaip ir jo veikėjai, man kažkoks netikras. g.gif

Perskaičiau nemažai nuomonių apie šią knygą (ne tik mūsų bloge), tai didžioji jų dalis labai teigiamos, pilnos susižavėjimo. Keista, kaip ta pati knyga skirtingai paveikia ją skaitančius.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 26, 19:05)
Pabaigiau Daphne du Maurier "Jamaikos smuklę". Perskaičiau nemažai nuomonių apie šią knygą (ne tik mūsų bloge), tai didžioji jų dalis labai teigiamos, pilnos susižavėjimo. Keista, kaip ta pati knyga skirtingai paveikia ją skaitančius.

as pasikartosiu ka rasiau, tik ka perskaicius knyga: patiko vienintelis dalykas - pelkiu aprasymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 07 26, 18:34)
as pasikartosiu ka rasiau, tik ka perskaicius knyga: patiko vienintelis dalykas - pelkiu aprasymai smile.gif

drinks_cheers.gif Norėjau parašyti, bet nebeparašiau, kad vienintelis patikęs dalykas- gamtos aprašymai. smile.gif
Atsakyti
sikart visiskai sutinku su Leeja ir katilina del jamaikos smukles smile.gif
Atsakyti
Jei kas domites siu metu man booker prize, tai jau paskelbtas ilgasis sarasas, i kuri ieina:
Julian Barnes The Sense of an Ending (Jonathan Cape - Random House)
Sebastian Barry On Canaan's Side (Faber)
Carol Birch Jamrach's Menagerie (Canongate Books)
Patrick deWitt The Sisters Brothers (Granta)
Esi Edugyan Half Blood Blues (Serpent's Tail - Profile)
Yvvette Edwards A Cupboard Full of Coats (Oneworld)
Alan Hollinghurst The Stranger's Child (Picador - Pan Macmillan)
Stephen Kelman Pigeon English (Bloomsbury)
Patrick McGuinness The Last Hundred Days (Seren Books)
A.D. Miller Snowdrops (Atlantic)
Alison Pick Far to Go (Headline Review)
Jane Rogers The Testament of Jessie Lamb (Sandstone Press)
D.J. Taylor Derby Day (Chatto & Windus - Random House)

Placiau:
http://www.themanboo...ws/stories/1514
Atsakyti