QUOTE(Exit @ 2011 07 24, 17:56)
man bibliotekos nepatinka ir iš kur gi ten naujienų , abejoju
aš norėčiau ateiti į knygyną, gauti konsultaciją, pasirinkti knygą ir neštis namo, o tada perskaičiusi grąžinti knygynui ir žinoma susimokėti nuomą
aš norėčiau ateiti į knygyną, gauti konsultaciją, pasirinkti knygą ir neštis namo, o tada perskaičiusi grąžinti knygynui ir žinoma susimokėti nuomą
O tu bibliotekoj kada buvai paskutinį syki?
Šiaip tai nereklamuoju, bet nueik, gal ir nustebsi.
QUOTE(Siberica @ 2011 07 24, 21:20)
Sveikutės. Bet kad aš nelabai ką ir atskleidžiau,nes panašiai knygos aprašyme parašyta 2 beveik pabaigiau KARIN ALVTEGEN "GĖDA",nu labai patinka abi herojės,atrodo kažkuom panašios,bet ir kartu tokios skirtingos. Vienoj vietoj mane laaabai sugraudino,jetus jetus..
Ai, Siberica, nu nekreipk tu į jas dėmesio, tai tu pavadinimų neužjuodini, tai tu turinį nepageltonini..
Aišku, kai kurie pačių knygų aprašymai tokie būna, kad visą skaitymo džiaugsmą sugadina. Bet neišvengiama tai, jei jau internetą įsijungi, turi susitaikyti su informacijos perteklium. Sužinosi ir tai, ko nenorėjai... Nu kitą kartą užgeltoninsi, ai problema čia...
Imk
Bet va, kitą sykį tikriausiai ir man tą GĖDĄ reikės pasiimti, labai jau ją visi giria.