Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Skaitanti @ 2011 07 24, 19:03)
Knygų nuoma
Tokios norėtum? Bet čia kažkur Ramygaloj... Lietuvoj dar nepopuliaru.

Taigi kol kas už bibliotekas geriau nerasi, tuo labiau, kiek ten dabar naujovių (vienas pažymėjimas daugeliui Lietuvos bibliotekų, knygas gali užsisakyti ir prasitęsti internetu, daug kur savitarna ir pan.). O ir naujesnių knygų pakankamai.

ačiū 4u.gif esu skaičiusi apie jį mirksiukas.gif
man bibliotekos nepatinka schmoll.gif ir iš kur gi ten naujienų , abejoju blush2.gif
aš norėčiau ateiti į knygyną, gauti konsultaciją, pasirinkti knygą ir neštis namo, o tada perskaičiusi grąžinti knygynui ir žinoma susimokėti nuomą smile.gif
įdomu buvo, nes jokios info neradau, nutariau jūsų užklausti 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 07 24, 19:08)
Wasmo gi yra buvus Lietuvoje, knygų mugėje, tai seniai žinojau šią žavią damutę  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba smile.gif

trumpam aš - pasigirti. išėjo kalba apie Ditė-žmogaus kūdikis. močiutė jaunystėje skaičiusi, jai labai patiko, bet mes nuosavos neturime. ir bac- nusipirkau thumbup.gif laukiu registruotu paštu iš Klp ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Exit @ 2011 07 24, 17:56)

man bibliotekos nepatinka  schmoll.gif ir iš kur gi ten naujienų , abejoju  blush2.gif 
aš norėčiau ateiti į knygyną, gauti konsultaciją, pasirinkti knygą ir neštis namo, o tada perskaičiusi grąžinti knygynui ir žinoma susimokėti nuomą  smile.gif
į

schmoll.gif naujovių tikrai yra ir geras bibliotekininkas pakonsultuos geriau negu knygyno darbuotojas. na, bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 07 24, 17:55)
jei ne SM gal net nebūčiau jo knygų i rankas paėmusi  ax.gif

As tai atsitiktinai bibliotekoje pamaciau ir kazkaip pasiemiau ax.gif iki tol nebuvau girdejusi apie ji..
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 07 24, 18:56)
man bibliotekos nepatinka  schmoll.gif ir iš kur gi ten naujienų , abejoju  blush2.gif 

Yra tu naujienu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 24, 20:26)
laba smile.gif

trumpam aš - pasigirti. išėjo kalba apie Ditė-žmogaus kūdikis. močiutė jaunystėje skaičiusi, jai labai patiko, bet mes nuosavos neturime. ir bac- nusipirkau  thumbup.gif laukiu registruotu paštu iš Klp  ax.gif

as pries menesi koki, pusantro gal ja skaiciau. aha, patiko ir man, moka skandinavai apie moters dalia rasyt
Atsakyti
nuoru ir as tos Ditės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 liepos 2011 - 18:58
QUOTE(Masako @ 2011 07 24, 20:58)
nuoru ir as tos Ditės rolleyes.gif

atvaziuok - skolinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 07 24, 18:47)
as pries menesi koki, pusantro gal ja skaiciau. aha, patiko ir man, moka skandinavai apie moters dalia rasyt

bet tai matai - gera knyga yra gera knyga thumbup.gif močiutė ją skaitė turbūt pirmą leidimą, nes mama buvo gimusi, 1957 m. ir po beveik 55 metų jaunoms moterims patinka (gal patktų ir neskaičiusioms vyresnėms, bet čia mes jaunos)
Atsakyti
maciau kalbat apie Wassmo, galiu pasakyti ech...
skaiciau jos Toros trilogija, Dinos trilogija, stikline pieno ir kiekviena knyga savaip patinka.
Siaip esu skandinavisko stiliaus megeja tai tos knygos patiko, nusipirkusi esu visas knygas ir zinau kad ne bereikalo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 24, 12:18)
Vis niekaip negaliu apsispresti kokiai knygai atiduoti pirmenube. Vos tik pradedu skaityti viena, pradeda kirbeti mintis, o kaip ten anoje, paimu antraja, galvoju apie kita.  doh.gif Visos tris kol kas labai patinka.

man taip buna, kai is bibliotekos parsinesu daugiau nei dvi knygas smile.gif buvau viena kart parsinesus tris Irvingo, tai nei vienos ir neperskaiciau, sokinedama per visas smile.gif Dabar nezinau kaip bus, kai pradesiu skaityti dar nedideles, savo namu bibliotekos knygas smile.gif galvoju gal reiktu is anksto sugalvot eiliskuma g.gif

QUOTE(Masako @ 2011 07 24, 15:30)
Neisivaizdavau, kaip atrodo ta savitoji Herbjørg Wassmo. Pasirodo, labai sviesaus veido charizmatiska moteris, na, bent jau is nuotrauku smile.gif

Labai zavi bigsmile.gif
as kai pamaciau J. Picoult foto ant kaskurios knygos (o gal facebook'e), tai kaskaip nemaloniai nuteike, nes pasirode tokia nelabai tvarkinga moteris. nors pagooglinus, tai yra foto kur ir neblogai atrodo, bet is pirmo ispudzio, tai labai nepatiko smile.gif Pvz Sandra Brown irgi labai zavi moteris atrodo smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Pabaigiau „Nimfomanės užrašus“, bet dabar dar nieko nesakysiu, noriu truputį, kad susigulėtų rolleyes.gif

Ir paėmiau „Siuzanos dienoraštį Nikolui“, nors šiandien turbūt KET skaitysiu, rytoj testukas laukia doh.gif

QUOTE(Ebru @ 2011 07 24, 22:08)
as kai pamaciau J. Picoult foto ant kaskurios knygos (o gal facebook'e), tai kaskaip nemaloniai nuteike, nes pasirode tokia nelabai tvarkinga moteris. nors pagooglinus, tai yra foto kur ir neblogai atrodo, bet is pirmo ispudzio, tai labai nepatiko smile.gif Pvz Sandra Brown irgi labai zavi moteris atrodo smile.gif

Net nuėjau pagooglint kaip ta Picoult atrodo biggrin.gif Na, tikrai kai kuriose nuotraukose nelabai kaip (ypač, kur stambesnė buvo) unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės. Bet kad aš nelabai ką ir atskleidžiau,nes panašiai knygos aprašyme parašyta blush-anim-cl.gif2 beveik pabaigiau KARIN ALVTEGEN "GĖDA",nu labai patinka abi herojės,atrodo kažkuom panašios,bet ir kartu tokios skirtingos. Vienoj vietoj mane laaabai sugraudino,jetus jetus..sad.gif
Atsakyti