Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(ylksis @ 2011 07 24, 11:11)
Apie pirmą esu girdėjęs, šiaip manau, reikia šias knygas skaityti visas tris  ne iš eilės, reikia įterpti ir kitų knygų, nes tikrai perskaičiusiam visas iškart, pasidarytų negera ir sukrėstų labai:)

tai jau tikrai. As perskaicius pirmaja knyga padariau gana ilga pertrauka. Na o tarp dvieju kitu net nereikejo smile.gif

Vis niekaip negaliu apsispresti kokiai knygai atiduoti pirmenube. Vos tik pradedu skaityti viena, pradeda kirbeti mintis, o kaip ten anoje, paimu antraja, galvoju apie kita. doh.gif Visos tris kol kas labai patinka.
Skaitau dabar:
Salman Rushdie 'Vidurnakcio vaikai' (labiausiai su ja pazengiau)
Ian McEwan 'Solar' ir
Naguib Mahfouz 'Akhenaten: Dweller in Truth' (Akhenaten: gyventojas tiesoje???)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

gal žinote knygyną, kuriame knygas galima nuomotis ax.gif
na savaitgaliui ar atostogoms ax.gif

nebenoriu pirkti schmoll.gif jau netelpa į lentyną doh.gif o antrą kartą vargu ar beskaitysiu, tai dar domintų supirktuvė knygų bigsmile.gif
mano visos kaip naujos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 07 24, 13:31)
Sveikutės  4u.gif

gal žinote knygyną, kuriame knygas galima nuomotis  ax.gif
na savaitgaliui ar atostogoms  ax.gif

nebenoriu pirkti  schmoll.gif jau netelpa į lentyną  doh.gif  o antrą kartą vargu ar beskaitysiu, tai dar domintų supirktuvė knygų  bigsmile.gif 
mano visos kaip naujos  4u.gif

Tokiam tikslui yra biblioteka. mirksiukas.gif O savo knygas galima parduoti sena.lt, čia SM ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės  4u.gif

O tai bibliotekos ne tokia paskirtis?
Atsakyti
Sveikutės  4u.gif

nebenoriu pirkti  schmoll.gif jau netelpa į lentyną  doh.gif  o antrą kartą vargu ar beskaitysiu, tai dar domintų supirktuvė knygų  bigsmile.gif 

kaune yra zmoniuknygos.lt , ten galima ir savo priduoti, kad parduotu ir issinuomoti uz 5 lt savaitei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 24 liepos 2011 - 14:25
sveikos 4u.gif

man kažkokie neskaitadieniai doh.gif paimu vieną- nesiskaito. Antrą- irgi ne doh.gif tai šiuo metu vis dar ,,Glamour", E. A. Poe knygą skaitau ir dar Anonimo ,,Knyga be pavadinimo" pradėjau. unsure.gif
Atsakyti
Neisivaizdavau, kaip atrodo ta savitoji Herbjørg Wassmo. Pasirodo, labai sviesaus veido charizmatiska moteris, na, bent jau is nuotrauku smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 liepos 2011 - 15:31
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 07 24, 13:18)
Vis niekaip negaliu apsispresti kokiai knygai atiduoti pirmenube. Vos tik pradedu skaityti viena, pradeda kirbeti mintis, o kaip ten anoje, paimu antraja, galvoju apie kita.  doh.gif Visos tris kol kas labai patinka.

O aš atvirkščiai- jei pradedu vieną knygą, tai ją ir skaitau, kitų nenoriu. Kažkada bandžiau skaityti kokias penkias iš karto, bet nieko neišėjo, galiausiai vis tiek perskaičiau po vieną iki galo.
QUOTE(Masako @ 2011 07 24, 16:30)
Neisivaizdavau, kaip atrodo ta savitoji Herbjørg Wassmo. Pasirodo, labai sviesaus veido charizmatiska moteris, na, bent jau is nuotrauku smile.gif

Aha, žavi moteris.

Vakar gal dešimt knygų buvau pasiėmusi. Paskaitau po sakinį ir metu- niekaip negalėjau išsirinkti. Galiausiai apsistojau ties "Jamaikos smukle". Visai nieko, tik man tie aprašomi "baisumai" (smuklė ir joje vykstantys dalykai, jos savininkas) visai nebaisūs, tik šypseną kelia. Kol kas. smile.gif
Atsakyti
Kokia žavi Wassmo bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif pradėjau skaityti Kader Abdolah "Mečetės namai" , kol kas daug vardų ir giminystės ryšių. Gerai, kad knygos pradžioje papaišytas "medis" leidžiantis susigaudyti.

QUOTE(katilina @ 2011 07 23, 23:59)
<...>
Na kam tas kuklumas. Kuo daugiau žmonių čia rašo, tuo geriau. O tavo atsiliepimus visada įdomu skaityti.  4u.gif
Man "Mylimoji Sputnik" patiko, bet taip smarkiai kaip tave neapžavėjo. Gal kad skaičiau iškart po "Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės", kuri labai patiko.

Kuo daugiau parašai, tuo mažiau žmonių perskaito. biggrin.gif ačiū 4u.gif
Pastaroji Murakamio knyga jau norimų perskaityti sąraše biggrin.gif Iš karto perspėjau, kad labai apžavėjo. Sunku tada kažką objektyvesnio parašyti apie knygą biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 24, 12:26)
Aš ir šias abi skaičiau vieną po kitos, tai iki dabar negaliu pasakyti kažkaip kuri man labiau patiko smile.gif tiesiog žinau, kad po šių dviejų knygų atradau Murakamį  biggrin.gif

jei ne SM gal net nebūčiau jo knygų i rankas paėmusi ax.gif

Sveikutės  4u.gif

http://lt.wikipedia....wiki/Biblioteka

<...>

Wau! kokia žavi bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 07 24, 12:31)
Sveikutės  4u.gif

Knygų nuoma
Tokios norėtum? Bet čia kažkur Ramygaloj... Lietuvoj dar nepopuliaru.

Taigi kol kas už bibliotekas geriau nerasi, tuo labiau, kiek ten dabar naujovių (vienas pažymėjimas daugeliui Lietuvos bibliotekų, knygas gali užsisakyti ir prasitęsti internetu, daug kur savitarna ir pan.). O ir naujesnių knygų pakankamai.
Atsakyti

Kaip man keista būna, kai įdedat rašytojų foto, aš kažkaip daugelį žinau kaip atrodo, net jei nebūnu skaičiusi jų knygų ax.gif Ir Wasmo gi yra buvus Lietuvoje, knygų mugėje, tai seniai žinojau šią žavią damutę ax.gif
Atsakyti