Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(Siberica @ 2011 07 23, 12:51)
Khaled Husseini ''Bėgantis paskui aitvarą'' (...) Aš nemoku dar aprašinėti knygų...tad daug ko negaliu pasakyti.
Jau kiek per daug pasakei. Nereiktų atskleisti turinio detalių.
Atsakyti
Pradėjau skaityti V.Hugo Vargdienius.Kol kas aprašo tik vieną protretą,bet vyras sakė skaityk,nes toliau bus daugiau veikėjų įvesta ir gan įdomiai rutuliosis visas knygos siužetas.
Atsakyti
O aš parsinešiau C. MC. "Timą" ir Stendalio "Raudona ir juoda". Šita visai nieko, tik nemaniau, kad romane tiek daug vietos bus skiriama istoriniams dalykams, nemėgstu to, turiu daug spragų, tai kai kurios vietos sudėtingos ir reikia kelis kartus įdėmiai skaityti, papildomai domėtis ir t.t. Tai va, tuo atžvilgiu gana sudėtinga knyga... blush2.gif
Pusę jau įveikiau, darbas labai trukdo ilgiau pabūt su knygom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 23 liepos 2011 - 15:22
QUOTE(LEEja @ 2011 07 23, 12:31)
tai va - gi Karas ir taika pradejau.
<...>

Na skaitant metus galima ir pamiršti istorijos pradžią biggrin.gif aš dar brandinu save rimtesnei klasikai blush2.gif

QUOTE(Siberica @ 2011 07 23, 12:51)
Sveikutės smile.gif vakar pagaliau pabaigiau Khaled Husseini ''Bėgantis paskui aitvarą''
<...>

šia knyga jau senai susidomėjau, dėl gerų atsiliepimų. Kitą kartą rašydama neatskleisk tiek daug turinio detalių, suprantu, kartais sunku apibūdinti visai nelendant į turinį. Beja galima pageltoninti kai kurias vietas 4u.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 23, 12:59)
<...>
Ir vakar iš karto pradėjau Valerie Tasso „Nimfomanės užrašus“. Lengva knygutė, jau pusę ir perskaičiau  bigsmile.gif
<...>

Lauksiu atsiliepimo apie šią mirksiukas.gif ji visai tokia lengvutė, ar vidutinė? na turiu galvoje, svajonių romano tipo su heroja nimfomane? biggrin.gif

QUOTE(_night_ @ 2011 07 23, 16:19)
O aš parsinešiau C. MC. "Timą" ir Stendalio "Raudona ir juoda". Šita visai nieko, tik nemaniau, kad romane tiek daug vietos bus skiriama istoriniams dalykams, nemėgstu to, turiu daug spragų, tai kai kurios vietos sudėtingos ir reikia kelis kartus įdėmiai skaityti, papildomai domėtis ir t.t. Tai va, tuo atžvilgiu gana sudėtinga knyga... blush2.gif
Pusę jau įveikiau, darbas labai trukdo ilgiau pabūt su knygom...

Galima pasiskaityti šiek tiek istorinės literatūros būtent apie tą laikotarpį, manau ir žinios pagilėja ir įdomiau skaityti. Visai kas kita, jei istorija nė kiek nedomina ax.gif

P.s. aš Jums dar neatsibodau? blush2.gif darbe laiko yra, tai kaip čia SM nepatikrinsi... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 07 23, 16:47)
Galima pasiskaityti šiek tiek istorinės literatūros būtent apie tą laikotarpį, manau ir žinios pagilėja ir įdomiau skaityti. Visai kas kita, jei istorija nė kiek nedomina  ax.gif

Va tas ir yra, kad nedomina biggrin.gif na, visa laimė, kad kartais įterpia ir dalykų, nesusijusių su ja, tai kaip nors pabaigsiu:) Žinau tai, kaip istorija asmenybei yra svarbu ir bla bla bla, bet vis tiek neprisiverčiu ja domėtis ir ją mėgti... blush2.gif

Kaip šlykščiai dabar jaučiuosi, internete atsitiktinai radau kaip Kenijoje (lygtai) už bulvių maišo pavogimą atkeršijo dviem vyrams, geriau būčiau nepaspaudus, baisu, baisu, baisu. Kokia žiauruma, va tau ir istorija... kokie necivilizuoti žmonės, visiški beširdžiai verysad.gif net nepabaigiau žiūrėt, nesitikėjau, kad ant tiek degradavę ar atsilikę, nežinau net kaip pavadinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _night_: 23 liepos 2011 - 16:19
QUOTE(Argija @ 2011 07 23, 16:47)
Lauksiu atsiliepimo apie šią  mirksiukas.gif  ji visai tokia lengvutė, ar vidutinė? na turiu galvoje, svajonių romano tipo su heroja nimfomane?  biggrin.gif

P.s. aš Jums dar neatsibodau?  blush2.gif  darbe laiko yra, tai kaip čia SM nepatikrinsi...  doh.gif  biggrin.gif

Nesu skaičius nei vieno Svajonių romano, bet kažkodėl man rodos, kad ne visai tokio tipo knyga smile.gif Bet palauksiu kol perskaitysiu, tik tada darysiu išvadas rolleyes.gif

P.S. Nejuokauk doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 07 22, 21:56)
mhm, jas  cool.gif

Ech, per vėlai prie kompo prisėdau, būčiau aš tą knygą pagriebusi. verysad.gif smile.gif

QUOTE(vilter @ 2011 07 23, 15:23)
Pradėjau skaityti V.Hugo Vargdienius.Kol kas aprašo tik vieną protretą,bet vyras sakė skaityk,nes toliau bus daugiau veikėjų įvesta ir gan įdomiai rutuliosis visas knygos siužetas.

Aš irgi patariu nesustot, toliau bus daug įdomiau.

Perskaičiau Arnon Grunberg "Fantomo skausmas". Vyras pasakoja apie savo gyvenimą- praeitį, pažintį su žmona, jį išgarsinusią knygą, sąlyginai laimingus pirmus bendrus metus ir dabartį su meilužėmis, ginčais šeimoje ir didžiuliu kalnu skolų, kurių niekaip neįstengia susimokėti, nes išlaidos taip pat nemažėja, o naujos knygos parašyti nepavyksta. Pradžia atrodė visai nebloga, per vidurį buvo man ir pabodę, o į galą vėl pasidarė įdomiau. Labiausiai turbūt kliudė tai, kad visai nedomino, kas atsitiks pagrindiniam herojui, tai ir skaityti didelės paskatos nebuvo. O knygą gelbėjo tai, kad ji parašyta su humoru ir ironija (nors vis tiek ganėtinai liūdna).

"Kai kurie žmonės nustemba išgirdę, kad kiekvienas žmogiškas ryšys gali būti paaiškintas kaip sandoris, kuriuo kai kas nuperkama, o kai kas parduodama. Jeigu kam nors apskritai galima pritaikyti ekonomikos dėsnius, tai emocijoms."

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 23, 18:59)
Ech, per vėlai prie kompo prisėdau, būčiau aš tą knygą pagriebusi.  verysad.gif  smile.gif

Gaila, kad daugiau egzempliorių neturiu, būtumėt visos turėjusios. mirksiukas.gif O gal LEEj'a bus tokia gera ir paskolins paskaityti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 07 23, 20:17)
Gaila, kad daugiau egzempliorių neturiu, būtumėt visos turėjusios.  mirksiukas.gif O gal LEEj'a bus tokia gera ir paskolins paskaityti.  ax.gif

arba gal visai man nepatiks ir pati parduosiu, kas ti žyna g.gif

bet girdejau, kad gera

o kur, katilina, gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 23 liepos 2011 - 18:21
QUOTE(klopedija @ 2011 07 23, 12:06)
Jei domina Hitlerio tema, siūlyčiau paskaityti:
http://www.vaga.lt/l...tegory_id=55877
http://www.bernardin...fiureriui/53003
Taip pat kitokia literatūrinė Hitlerio "meilės" versija:
http://www.manoknyga...doji-idile.html

Reiks perskaityti kažkada:) Dėkui už nuorodas:)

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 07 23, 19:20)
o kur, katilina, gyveni?

Panevėžyje. O tu "Dienų pavyzdžius" jau pabaigei, kad "Karą ir taiką" skaitai?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 07 23, 20:56)
Panevėžyje. O tu "Dienų pavyzdžius" jau pabaigei, kad "Karą ir taiką" skaitai?

galima sakyt, kad ir baigiau, t.y. trecia dali pradejau - kazkaip tie siurrealistiniai kosmoso vaizdai nesuzavejo ir padejau smile.gif
Atsakyti