Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...

QUOTE(LEEja @ 2011 07 22, 07:08)

nutariau zygdarbi atlikti - skaitysiu Karas ir taika originalo kalba  ohmy.gif

O, tikrai žygdarbis.
Aš tai tikrai neįveikčiau, „Ana Karenina“ originaliai va kiek laiko skaitau, man asmeniškai Tolstojus - sunkus autorius, greitai nepaskaitysi jo, tie visi aprašymai, aprašymai, pamąstymai - praleisti gaila, o perskaityti jau reikia atidos, neperlėksi akim.
„Karo ir taikos“ nesu skaičiusi blush2.gif, bet kada skaitysiu, tai tik lietuviškai.
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 07 22, 09:45)
Aš skaičiau  smile.gif Didelis atsiliepimas čia. O šiaip, jei patinka fantastinės knygos, turėtų patikti  smile.gif

oi labai labai didelis dekui uz sia nuoroda, labai padejo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 21, 22:52)

J. Patterson "Siuzanos dienorastis Nikolui", J. Harris "Sokoladas", Morrison "Sula" ar Roy "Mazmoziu dievas"g.gif

Gal J. Harris "Sokoladas"?

Morrison "Sula" - tokia verta dėmesio, bet kažkaip man nepatiko. Protingi žmonės sako, vertimas kaltas. Bet plona knygutė, savaitės užtektų. Gal.

Roy "Mazmoziu dievas" - ai, nžn. per rimta knyga, labai karšta. O čia dar savaitės gali ir neužtekti, čia įsiskaityti reikia...

Tai rinkis...
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 07 21, 21:52)
gal galit padet issirinkt viena is situ:

J. Patterson "Siuzanos dienorastis Nikolui", J. Harris "Sokoladas", Morrison "Sula" ar Roy "Mazmoziu dievas"g.gif

Esu skaiciusi visas isskyrus Morrison 'Sula', dar iki jos nepriejau. O siaip 'Siuzanos dienorastis Nikolui' - vieno vakaro knyga, lengva, paprasta, bet ir nieko ypatingo ir nera joje. Harris 'Sokoladas' - gera, bet jei atvirai man kazkodel filmas patiko labiau. O va Roy 'Mazmoziu dievas' labai patiko. Jei man reiktu rinktis ka skaityti, tikriausiai rinkciausi pastaraja.
Atsakyti
laba.

QUOTE(Ebru @ 2011 07 21, 23:52)
oj 12 klase pati geriausia thumbup.gif  11 irgi super, bet su 12 nepalyginsi mirksiukas.gif

doh.gif kaip nelaukiu. Na, bet čia grynai dėl egzaminų.Nesijaučiu stipri kai kuriose srityse, kurių egzaminų man reiks
Atsakyti
Sveikos,

Grįžau iš darbo, išsikrausčiau visas knygas iš lentynų, manau metas su kai kuriomis atsisveikinti...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Papirkau šiandien vėl angliškų knygų (bet ne skaitymui blush2.gif ) ir truputėlį reklamos ax.gif 4u.gif Jei galit paspauskit nykštį į viršų (po straipsneliu, kad patinka), gal išspausdins ir tikram žurnale biggrin.gif skaityti ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 22 liepos 2011 - 15:13
QUOTE(Dorifore @ 2011 07 22, 16:04)
ir truputėlį reklamos  ax.gif  4u.gif  Jei galit paspauskit nykštį į viršų (po straipsneliu, kad patinka), gal išspausdins ir tikram žurnale  biggrin.gif skaityti

Matei, mergina su tavo kurtu pakabuku net derinukuose SM buvo, labai nugirtas ir paslovintas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 22, 16:33)
Matei, mergina su tavo kurtu pakabuku net derinukuose SM buvo, labai nugirtas ir paslovintas. bigsmile.gif

Nemačiau blink.gif Jeigu rasi, mestelk man nuorodą bigsmile.gif
P.S. Jau radau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 22 liepos 2011 - 16:02
QUOTE(Argija @ 2011 07 22, 02:05)

Tau balionas  4u.gif  ir dar vienas  4u.gif  čia už keturgubą citavimą  lotuliukas.gif  thumbup.gif 

4. Taip, taip Kolegė  biggrin.gif o kur tu dirbi? aš Viešbuty, nieko įspūdingo, tik bendrauti nemažai tenka, tai ir anglu nepamiršiu ir vokiečių kalbos primirštas žinias atgaminsiu. Ai dar kažkada rusiškai kalbėjau, nors tiesa sakant nemoku, net pati nesuprantu, kaip susikalbėjau  lotuliukas.gif
Darbas tik vasarai, po to vėl mokslai, vėl Vilnius..

Aciu uz balionus lotuliukas.gif

As vairavimo mokykloje, bet ne tik vasarai, nezinau kuriam laikui, bus matyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ebru @ 2011 07 21, 23:52)

Patterson man patiko - keliu ar vienos dienos skaitinys - lengva, silta knyga wub.gif
Atsakyti
Sudėjau knygutes į Grožinę literatūrą (pardavimui), jei kas domina, šaukit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 07 22, 18:24)
Sudėjau knygutes į Grožinę literatūrą (pardavimui), jei kas domina, šaukit.  4u.gif

as jau saukiu tavo AZ biggrin.gif
Atsakyti