Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

sveikos busimos nuotakos. kaip matau cia ne vien as pasimetusi del sukuosenos. esu garbanotais plaukais iki peciu, bet neisivaizduoju kokia man tiktu, nes nenoriu barbiskos sukuosenos. Labiau noreciau ROMANTINES ar GRAIKISKO stiliaus, gal galetumete ka pasiulyti.Aciu smile.gif
Atsakyti
kokia kirpykla rekomenduotumet mazeikiuose vestuviu sukuosenai ir makiazui dartytis
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 23, 11:58)
O gal galit kažką parekomenduoti tokios formos veidui 4u.gif Galėčiau jums a.ž. atsiųsti savo foto  blush2.gif

Beprasmiška, nes tai, ką mes matome nuotraukose, tai yra vaizdas vienu kampu. Tam, kad duodi normalų patarimą - reikia matyti žmogų gyvai: ir nosytę, ir ausytes, ir kaklą...o ir suknelė bei kiti priedai pakankamai svarbu, tad nenoriu Jūsų suklaidinti ax.gif
Jeigu norite, išsifotkinkite iš visų pusių - dėkite į forumą, mes čia patarsime, tuomet bus praktiška nauda visoms forumietėms, kurios panašių bruožų ir ieško minčių.

Teoriškai esant tokiai veiduko formai patartina daryti laisvesnes šukuosenas, dengti žandukus, dalį kaktos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(idomele @ 2011 08 23, 13:15)
sveikos busimos nuotakos. kaip matau cia ne vien as pasimetusi del sukuosenos. esu garbanotais plaukais iki peciu, bet neisivaizduoju kokia man tiktu, nes nenoriu barbiskos sukuosenos. Labiau noreciau ROMANTINES ar GRAIKISKO stiliaus, gal galetumete ka pasiulyti.Aciu smile.gif

Ne kartą rodyta temose, pasižiūrėkite ankstesnes.

Jeigu esate labai pasimetųsi, tai nueikite pas savo meistrę ir išsibandykite keletą variantų, nufotografuokite iš visų pasių, tuomet sprendimas atsiras labai greitai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 23, 00:03)
Sveikos 4u.gif

Sakykit prašau ar tiktų tokio tipo šukuosena jei kakta plati(ar kaip čia išsireikšt "kvadratinė")?
http://www.supermama...-1296546503.jpg

Pamėginkit paieškoti internete http://www.google.lt...e...024&bih=634

Papildyta:
QUOTE(idomele @ 2011 08 23, 13:15)

Taip pat siūlau pažiūrėti internete http://www.google.lt...e...024&bih=634
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 08 23, 14:40)
Beprasmiška, nes tai, ką mes matome nuotraukose, tai yra vaizdas vienu kampu. Tam, kad duodi normalų patarimą - reikia matyti žmogų gyvai: ir nosytę, ir ausytes, ir kaklą...o ir suknelė bei kiti priedai pakankamai svarbu, tad nenoriu Jūsų suklaidinti  ax.gif
Jeigu norite, išsifotkinkite iš visų pusių - dėkite į forumą, mes čia patarsime, tuomet bus praktiška nauda visoms forumietėms, kurios panašių bruožų ir ieško minčių.

Forume įkeltos foto google lieka visam gyvenimui, man tai nėra gera mintis.
Ačiū ir už tiek:4u:
Atsakyti
oj mergaitės ateinu su lb skaudžia patirtimi.. blink.gif
mano kirpėja šukuosenų nedaro, tad vestuvėms rekomendavo man kirpėją kitą, Jolitą iš Ametistėjos..db dirba ji DI&ED grožio namuose savanoriuose..na aš prieš vestuves ne kartą kalbėjau su ja, buvau nuvažiavusi pasižiūrėti jos darbų katalogo. Visos šukuosenos man lb patiko..norėjau užsirašyti bandomajai šukuosenai, tai ji sakė, kad neverta, kad gausis gražiai iš pirmo karto...
ir atėjo laimingoji vestuvių diena...šukuoseną turėjo daryti 2 val, padarė per 1 ir 15 min..turėjau lb daug šukuosenų pavyzdžių..o padarė tokiąąąąą nesąmonę iš mano plaukų...prašiau, kad taisytų, daug taisė, bet vistiek gavosi tragiškai..išėjau su ašarom akyse.. verysad.gif mano kirpėja pamačiusi mano šukuoseną, sakė, kad kiek buvo mačius, tai tos Jolitos čia prasčiausias darbas..niekam nelinkiu aapturėti tokios patirties.. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 08 23, 20:08)

Įdomu būtų pamatyti šukuosenos rezultatą, kaip iš šalies mums, forumietėms, atrodytų....
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 23, 20:21)
Įdomu būtų pamatyti šukuosenos rezultatą, kaip iš šalies mums, forumietėms, atrodytų....

Dar foto nelabai turiu...čia va viena, iš vieno kampo tiktai..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 08 23, 20:08)
mano kirpėja šukuosenų nedaro, tad vestuvėms rekomendavo man kirpėją kitą, Jolitą iš Ametistėjos..db dirba ji DI&ED grožio namuose savanoriuose..

Labai nemaloniai pasijutau paskaičiusi šį atsiliepimą, nes pas Jolitą kerpuosi, dažausi (tiesa, šukuosenos darytis neteko... unsure.gif ) jau daugiau kaip 5 metai ir viskas visada super būna thumbup.gif Labai gaila, kad teko nusivilti per tokią svarbią šventę kaip vestuvės verysad.gif Tiesiog norėjau šiek tiek "reabilituoti" šią kirpėją, nes bent jau aš per visą šį laikotarpį nei minutei nesigailėjau, kad patikiu savo plaukučius jai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dancer @ 2011 08 23, 20:45)
Dar foto nelabai turiu...čia va viena, iš vieno kampo tiktai..
user posted image

Nelabai cia matosi sukuosena,bet va Jusu sypsena "pramusa" viska 4u.gif Turint tokia ir sukuosenos defektu nepastebes nieks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 24, 11:58)
Nelabai cia matosi sukuosena,bet va Jusu sypsena "pramusa" viska 4u.gif Turint tokia ir sukuosenos defektu nepastebes nieks mirksiukas.gif

Iš tiesų, labai žavinga moteris esate! wub.gif Man keistai ten tas pusiau supynimas-pusiau išsileidę atrodo plaukai (šviesesnė sruoga). Įdomu, kaip per visus plaukus atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Svarbi @ 2011 08 24, 11:58)

Man irgi graži wub.gif
Atsakyti