Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(justea @ 2011 08 09, 09:39)
Grazu  smile.gif
O kur Jus pirkote, gaminote tuos segtukus su gelem. Man sake, kad as turiu jau atsinesti tas gelytes pritaisytas ant segtuko  g.gif  nesuprantu, kas teikia tokias paslaugas  doh.gif  ten pat kur uzsakinejot puokstes?

segtukus man parveze sesuo is UK, taigi jie buvo pritvirtinti jau is karto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Duokit patarimą, kokia šukuosena (tik ne kuodas) tiktų prie tokių auskarų:

Aš galvoju kažką apie pynimus kartu su garbanomis.

Ir kaip manot, ar būtų gražu, jeigu pagamintų man tokias gėlytes kaip auskarų ir aš jas pritvirtinčiau prie batukų, kurie yra lygūs, be jokių papuošimų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 09 rugpjūčio 2011 - 10:26
Sveikos mergaites, gal galite patarti ka galima padaryti su vadinama grifkute? Nes plaukus planuoju kelti i kuoduka, o be grifkutes man netinka, bet taip paprastai jos palikti nesinori.. O pavyzdziu nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 07 21, 20:59)
Labai ryskiai istrigusi sukuosena, kur ir nuometas ir sukuosena gerai matosi
user posted image
user posted image
user posted image

...o kur cia sukuosena???
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2011 08 09, 17:12)

jei jau nematot iš trijų nuotraukų, tai jau ir nepamatysit biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 08 09, 09:45)
Gali suteikti floristės, nes turi karštų klijų, tik ne visos segtukų turi ir ne visos žino, kokių reikia...tai floristė turėtų būti labai jau geranoriška...Jei gėlės gyvos, tai ok - floristės paruošia, bet ne visada su segtuku būna, bet kokiu atveju kirpėja turi mokėti įdėti.

Jei gėlytės netikros, kirpėja turi rankas, o ne grėblius, tai irgi galėtų tai padaryti  biggrin.gif bet manau, kad reta turi noro terliotis...nes irgi reikia turėti klijukų ir sumanumo  smile.gif

QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 09, 09:50)
segtukus man parveze sesuo is UK, taigi jie buvo pritvirtinti jau is karto.  mirksiukas.gif

aciu uz info, bandyiu kalbeti su floriste..nes gelytes bus gyvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 08 08, 19:57)
Pasirodau su kokia sukuosena savo diena buvau as wink.gif

gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galetumet rekomenduoti ne super brangininke kirpeja Kaune, kuri su meile ziuri i savo darba, turi ideju ir seip maloni rolleyes.gif reiktu progines sukuosenos labai labai neuzilgo 4u.gif is anksto dekoju..
Atsakyti
jo, sagtukus su gelytemis turi padaryti geliu salone jei tik prasote, pas mane buvo daug mazu gelyciu plaukuose, tai ten sagtukai dejosi, o kazkokios kaip spilgutes, lengvai isisege ir lb lengvai issieme. na paziurekit pacios kaip atrodo:)

fotki

cia is priekio: fotki
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 08 09, 11:25)
Duokit patarimą, kokia šukuosena (tik ne kuodas) tiktų prie tokių auskarų:

Aš galvoju kažką apie pynimus kartu su garbanomis.

Ir kaip manot, ar būtų gražu, jeigu pagamintų man tokias gėlytes kaip auskarų ir aš jas pritvirtinčiau prie batukų, kurie yra lygūs, be jokių papuošimų?

Pynimai su garbanomis tikrai tiktų 4u.gif
Auskariukai originalūs ir batukus puoškite, bus fainuoliškai wub.gif

QUOTE(Karklytee @ 2011 08 09, 17:46)
Sveikos mergaites, gal galite patarti ka galima padaryti su vadinama grifkute? Nes plaukus planuoju kelti i kuoduka, o be grifkutes man netinka, bet taip paprastai jos palikti nesinori.. O pavyzdziu nerandu sad.gif

Galima juos nukreipti į šoną.
P.S. Parašykite man el.paštu, surasite info profilyje ir atsiųsiu pvz., kaip tokį variantą dariau klientei.

QUOTE(Veola @ 2011 08 09, 18:12)

Na, Jūs teisi, čia verčiau ne šukuosena, bet sušukavimas - šnekant kirpėjų terminais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 18:21)
jo, sagtukus su gelytemis turi padaryti geliu salone jei tik prasote, pas mane buvo daug mazu gelyciu plaukuose, tai ten sagtukai dejosi, o kazkokios kaip spilgutes, lengvai isisege ir lb lengvai issieme. na paziurekit pacios kaip atrodo:)

fotki

cia is priekio: fotki

Grazi sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
savo vestuvine sukuosena dariausi salone "Kukla Beauty Box" pas Giedre Chromovaite. Likau labai patenkinta, nes sukuosena buvo grazi, elegantiska ir man labai tiko. Meistre isiklause i mano norus bei turejo savo pasiulymu ir rezultatas buvo labai geras. Sukuosenos nesugadino ir uzklupes lietus. Rramia sirdimi galiu rekomenduoti sia meistre.
Atsakyti