Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 29, 12:33)
Man gražiausiai dešinėje pusėje pati pirma foto smile.gif
Tiesa, jūsų plaukai iš tiesų gražūs, tikrai nepasakyčiau, kad jų mažai ir jie ploni wink.gif
Jeigu kuodo nenorite, tai jo jokiu būdu ir nesidarykite, nes paskui nejaukiai jausitės.

Visiškai sutinku su viskuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 29, 13:53)
gal tuomet tokio kazkas tiktu? o priekyje garbaneles palikti?
[attachmentid=215220][attachmentid=215219]

Aš Jūsų vietoje rinkčiausi pati arba pasitarčiau su žmonėmis, kurie realiai Jus pažįsta. Juk nuotraukose nematyti visų kampų, detalių, galiausiai pačios Jūsų asmenybės. Visa tai irgi pakankamai svarbu...Čia kiekvienos nuomonė skirsis ir bus dar sunkiau apsispręsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 29, 14:17)
Aš Jūsų vietoje rinkčiausi pati arba pasitarčiau su žmonėmis, kurie realiai Jus pažįsta. Juk nuotraukose nematyti visų kampų, detalių, galiausiai pačios Jūsų asmenybės. Visa tai irgi pakankamai svarbu...Čia kiekvienos nuomonė skirsis ir bus dar sunkiau apsispręsti  ax.gif

tai as jau matau doh.gif o jusu kokia nuomone butu?
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 29, 13:53)
gal tuomet tokio kazkas tiktu? o priekyje garbaneles palikti?
[attachmentid=215220][attachmentid=215219]

Aš tai galvoju, kad ir nereikia stengtis atrodyti idealiai. Svarbiausia tokį rezultatą išgauti, kad pati jaustumėtės sau žavinga, išskirtinė. Dažnai man taip pasijusti padeda kažkokia nauja šukuosena, kokios nesu išbandžiusi.
Man tai gražu tas pynimas šone, aš jį palikčiau. O gale galit tas garbanėles daryti, o per daug į vieną krūvą tų garbanėlių gal nesuimkit, atrodysit labiau valiūkiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 29, 18:08)
Aš tai galvoju, kad ir nereikia stengtis atrodyti idealiai. Svarbiausia tokį rezultatą išgauti, kad pati jaustumėtės sau žavinga, išskirtinė. Dažnai man taip pasijusti padeda kažkokia nauja šukuosena, kokios nesu išbandžiusi.
Man tai gražu tas pynimas šone, aš jį palikčiau. O gale galit tas garbanėles daryti, o per daug į vieną krūvą tų garbanėlių gal nesuimkit, atrodysit labiau valiūkiškai smile.gif

labai aciu uz patarimus ax.gif viena forumiete sake, jog jai graziau butu, jei priekis nebutu visai lygus,ta prasme ir is priekio per visa galva siek tiek pagarbanoti, kaip jus manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvydele: 29 liepos 2011 - 17:12
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 29, 18:10)
labai aciu uz patarimus ax.gif viena forumiete sake, jog jai graziau butu, jei priekis nebutu visai lygus,ta prasme ir is priekio per visa galva siek tiek pagarbanoti, kaip jus manot?

Tą priekį neišeina gražiai sugarbanoti. Manau nebent tokią kaip bangą suriestų jums iš priekinių plaukų wink.gif Arba tada nuo priekio tegul išpina plaukus.

Įkeliu, kaip man buvo sugarbanoti tik palaidi ir priekis matyti, kaip padarytas, bet man asmeniškai čia nėra labai gražu, o tos smulkiai priekyje sugarbanotos sruogelės nebuvo patogu.

nemoku įkelti doh.gif
žr. čia: http://public.fotki....rbanoti/as.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 29 liepos 2011 - 17:31
QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 29, 18:25)
Tą priekį neišeina gražiai sugarbanoti. Manau nebent tokią kaip bangą suriestų jums iš priekinių plaukų wink.gif Arba tada nuo priekio tegul išpina plaukus.

Įkeliu, kaip man buvo sugarbanoti tik palaidi ir priekis matyti, kaip padarytas, bet man asmeniškai čia nėra labai gražu, o tos smulkiai priekyje sugarbanotos sruogelės nebuvo patogu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimvydele: 29 liepos 2011 - 17:35
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 29, 14:25)
tai as jau matau doh.gif o jusu kokia nuomone butu?

Man tai viskas tvarkoj, tik sklastymą daryčiau arčiau vidurio, t.y., kad būtų kirpčiai tarsi ant šono, bet ne per visą priekį. Dar ką nors primaklinčiau iš tų kirpčiukų, dalis gali būti tiesi kaip yra, bet jos turėtų būti mažiau, nes dabar beveik visas priekis - tiesūs kirpčiai. Kadangi plaukučiai garbanoti, kirpčiai tiesūs, dar jei pynimas - gaunasi 3 skirtingi stiliukai g.gif Tai reikia juos kažkaip tolygiai sujungi...
Kaip ir kažkas minėjo - jei yra pynimas, tai geriau tinka banguoti plaukučiai.
Dėl pačių garbanų - kaip kažkas čia sakė, kad jos nelabai, tai sunku ką pasakyti, juk rašėte, kad daug taršyta, bandyta, taigi išbaigto varianto nematome, sunku nustatyti kaip atrodys ax.gif
Dėl pabanguoto priekio, t.y. kirpčių - jei jie nueis šonu, kaip kad nueina tiesūs - viskas ok, tikrai bus ir įdomiau, ir stilius tas pats, būtų toks vientisumas. (Tik nekelčiau į viršų tų kirpčiukų, nes man atrodo, kad sendintų...o jei dar visuomet esate su kirpčiais, tai ir jaunikiui toks eksperimentas gali nepatikti blush2.gif ).

O dėl pačios šukuosenos tipo
- manau, kad tiktų įvairios, problematiškų vietų neturite, viskas tvarkoj, taigi žiūrėkite, kas patinka..jei kuodelio nesinori - tai palaidi, pusiau palaidi, ant šono ir pan....
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 29, 18:30)
Man tai viskas tvarkoj, tik sklastymą daryčiau arčiau vidurio, t.y., kad būtų kirpčiai tarsi ant šono, bet ne per visą priekį. Dar ką nors primaklinčiau iš tų kirpčiukų, dalis gali būti tiesi kaip yra, bet jos turėtų būti mažiau, nes dabar beveik visas priekis - tiesūs kirpčiai. Kadangi plaukučiai garbanoti, kirpčiai tiesūs, dar jei pynimas - gaunasi 3 skirtingi stiliukai  g.gif Tai reikia juos kažkaip tolygiai sujungi...
Kaip ir kažkas minėjo - jei yra pynimas, tai geriau tinka banguoti plaukučiai.
Dėl pačių garbanų - kaip kažkas čia sakė, kad jos nelabai, tai sunku ką pasakyti, juk rašėte, kad daug taršyta, bandyta, taigi išbaigto varianto nematome, sunku nustatyti kaip atrodys  ax.gif
Dėl pabanguoto priekio, t.y. kirpčių - jei jie nueis šonu, kaip kad nueina tiesūs - viskas ok, tikrai bus ir įdomiau, ir stilius tas pats, būtų toks vientisumas. (Tik nekelčiau į viršų tų  kirpčiukų, nes man atrodo, kad sendintų...o jei dar visuomet esate su kirpčiais, tai ir jaunikiui toks eksperimentas gali nepatikti  blush2.gif ).

O dėl pačios šukuosenos tipo
- manau, kad tiktų įvairios, problematiškų vietų neturite, viskas tvarkoj, taigi žiūrėkite, kas patinka..jei kuodelio nesinori - tai palaidi, pusiau palaidi, ant šono ir pan....

dekui labai uz patarimus! tik kad pas mane kirpciu nera blush2.gif jei jie butu man atrodo butu paprasciau ax.gif
Atsakyti
Jau įkėliau prie anos žinutės smile.gif Tik žiūrėkit nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 29, 18:32)
dekui labai uz patarimus! tik kad pas mane kirpciu nera blush2.gif  jei jie butu man atrodo butu paprasciau ax.gif

Tie priekiniai trumpesni plaukučiai ir yra kirpčiai, bet gal galima juos pavadinti ir kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 29, 18:45)
Tie priekiniai trumpesni plaukučiai ir yra kirpčiai, bet gal galima juos pavadinti ir kitaip  smile.gif

supratau, tik niekad ju taip nevadindavau biggrin.gif
Atsakyti