paskutinė graži
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 09, 17:41)
kazkokia man neproporcinga desinioji puse "neisdirbta"
prieš beveik dvejus metus buvau suradusi šioje temoje labai šaunią merginą, kuri šukuosenas ir makiažą darydavo. keliose vestuvėse aš ir mano sesės sulaukėm daug pagyrimų už jos darbą tik dabar pasikeitęs jos tel nr., negaliu prisiskambinti, o laukia vėl dvejos vestuvės gal galėtumėt rekomenduoti, kas daro nebrangias šukuosenas Vilniuje? tinka ir ne salonai. o gal ir pati meistrė užmatys žinutę. galit ir į až rašyti. ačiū
QUOTE(MisKaprizas @ 2012 04 10, 07:56)
prieš beveik dvejus metus buvau suradusi šioje temoje labai šaunią merginą, kuri šukuosenas ir makiažą darydavo. keliose vestuvėse aš ir mano sesės sulaukėm daug pagyrimų už jos darbą tik dabar pasikeitęs jos tel nr., negaliu prisiskambinti, o laukia vėl dvejos vestuvės gal galėtumėt rekomenduoti, kas daro nebrangias šukuosenas Vilniuje? tinka ir ne salonai. o gal ir pati meistrė užmatys žinutę. galit ir į až rašyti. ačiū
tai bent uzuomina kokia duokit na, bent varda gal zinot?
QUOTE(suomija09 @ 2012 04 10, 16:16)
Merginos,
jusu nuomone apie vestuvine sukuosena ilgiems plaukams:
1. Paleisti, lengvai krentantys plaukai
AR
2. Suristi, susukti i kuoda ar kaip kitaip?
Ilgi paleisti plaukai visada yra labai grazu, bet ar bus patogu..
Ka manot?
AR
Ka manot?
sakyciau priklauso nuo plauku - maniskius nei uz ka nepaliesciau, dabar turiu trumpus iki peciu, anksciau buvo ilgesni:) Paleisti galima sveikus, zvilgancius, gerai sutvarkomus plaukus:))) Turiu drauge, kuri vestuvese planuoja tiesiog pasukti lengvai savo ilgus plaukus ir daugiau nieko - tikiu, kad atrodys nuostabiai, nes jos plaukai tikrai naturaliai grazus net nieko nedarant:) O mano siausiasi ir styro:) Nors siaip man palaidu plauku sukuosena nesenstanti klasika i elegancija (jeigu jie tvarkingi), todel visada isliks madinga ir nebus uz keliu metu juokinga:)) Taigi, nieko nepagelbejau:))
QUOTE(suomija09 @ 2012 04 10, 16:16)
Merginos,
AR
Ka manot?
AR
Ka manot?
viena mano drauge per savo vestuves buvo su labai labai man patikusia sukuosena, jos plaukai pakankamai ilgi ir garbanoti, tai buvo kazkas tokio tarp palaidu ir susegtu... tokia biskiuka makalyne, bet labai jau graziai atrode...
as sau, bent jau kolkas, esu nusiziurejus "surista" sukuosena, bet tik del to, kad mano plaukai nera nei stori, nei ilgi, nei ju daug... nors tikiu, kad gera kirpeja ir tokius graziai gali susukuot...
bet jeigu pasirinktumet palaidus plaukus, tai gal, kad bent kazkiek pasikeitimu butu, jeigu plaukai tiesus, tai juos sugarbanot, jeigu garbanoti istiesint?
Sveikos,
Gal kas galit rekomenduoti kirpeja Kaune, kuri galetu padaryti sukuosena vestuvems. Noriu paprastos per sona arba kasos rba siaip susuktu plauku. Netvarkingos tokios sukuosens.
Siandien buvau pas viena darytis bandomaja, bet nepatiko man, Daugiau nezinau kur eiti
Gal kas galit rekomenduoti kirpeja Kaune, kuri galetu padaryti sukuosena vestuvems. Noriu paprastos per sona arba kasos rba siaip susuktu plauku. Netvarkingos tokios sukuosens.
Siandien buvau pas viena darytis bandomaja, bet nepatiko man, Daugiau nezinau kur eiti
QUOTE(Meletele @ 2012 04 10, 18:26)
viena mano drauge per savo vestuves buvo su labai labai man patikusia sukuosena, jos plaukai pakankamai ilgi ir garbanoti, tai buvo kazkas tokio tarp palaidu ir susegtu... tokia biskiuka makalyne, bet labai jau graziai atrode...
as sau, bent jau kolkas, esu nusiziurejus "surista" sukuosena, bet tik del to, kad mano plaukai nera nei stori, nei ilgi, nei ju daug... nors tikiu, kad gera kirpeja ir tokius graziai gali susukuot...
bet jeigu pasirinktumet palaidus plaukus, tai gal, kad bent kazkiek pasikeitimu butu, jeigu plaukai tiesus, tai juos sugarbanot, jeigu garbanoti istiesint?
nu pas mane ilgi, stori ir siek tiek nori garbanotis, bet kadangi plaukas storas ir ju daug, tai jie daugiau atrodo kaip susisiause negu, kad susigarbanoje tai vat, gal geriau tada ristis..
Nors drauge sake, kad visi priprate mane matyt su paleistais plaukais, tai tipo gal ir palikt paleistus, nedaryt kazko kardinalaus.. As siuo atveju su ja ne visai sutinku.. Nes ta diena, tikrai norisi atrodyt siek tiek kitaip, geriau kitaip Na, kaip nors apsispresiu.. eisiu pas kirpeja uz poros savaiciu "susipazininmui" tai gal ji ka nors patars man. Dekui uz patarimus
QUOTE(suomija09 @ 2012 04 10, 15:16)
Merginos,
AR
Ka manot?
AR
Ka manot?
Viskas priklauso nuo plaukų ir norų mano plaukučiai žemiau pečių siekia, nėra jie labai stori, bet ir nepasakyčiau kad nušiurę būtų norėjau tik truputi sukti ir palaidus palikti, bet kirpėja patarė garbanoti truputi daugiau ir nežymiai sukelti, nes ilgiau ir geriau laikys tokia šukuosena tai tarp palaidų ir kuodelio priėmėm tarpini variantą