Oj,mergaites,reikia ir man Jusu pagalbosss.. Kazkada rasiau ir prasiau pagalbos,kad parekomenduotumet kokia gera kirpeja Panevezyje,taciau pameciau jau ta vieta,ir nezinau,ar atsake kas nors ar nea.. Tad prasau ir velll... Duokit koki ziniuka!!! Toji diena rugpjuti,neuzilgo vaziuoju i LT ir noriu uzsiregistruoti pas kirpeja. Jau zinau,kokios sukuosenos mazdaug noriu,tik reikia rasti meistra.. Pati nesu is Panevezio,tad ir nezinau nieko.. Gal kas gali parekomenduoti? Beje,makijazo meistro taip pat reikia. Busiu laaaabai dekinga uz pasiulymus..
QUOTE(Purpurine @ 2012 03 26, 14:54)
o is kur si nuoroda?nelabai suprantu, (truksta darymo zingsniu ) kaip ja pasidaryti..
http://size-madam.ru...-na-rabotu.html
QUOTE(Dairana @ 2012 04 05, 17:18)
Reikia labai gero, jauciancio klienta, mokancio parinkti stiliu ir sukuosena prie veido, galvos, sukneles formos ir t.t. - pofesionalaus sukuosenu meistro Vilniuje, ne tiek svarbu kaina, kiek zmogaus sugebejimas gerai atlikti darba:) Aciu merginos, kaip butu smagu kazka atrasti cia:)
kestutis rimdzius
QUOTE(klementyna @ 2012 04 05, 21:37)
kestutis rimdzius
kazkaip apie ji net nepagalvojau Einu skambinti, gal issisprausiu ir nebus uzimtas:) O makiazus irgi daro? Gal kam teko matyti jo makiaza?
QUOTE(Dairana @ 2012 04 06, 14:10)
kazkaip apie ji net nepagalvojau Einu skambinti, gal issisprausiu ir nebus uzimtas:) O makiazus irgi daro? Gal kam teko matyti jo makiaza?
ech, mano diena nedirba, uzsirasiau pas Ala is KUKLA Beauty box, ji pries tai dirbo Figaro - gal kas susidurete? Administratore aisku prigyre, kad graziai susukavimus daro, na zodziu... ))
QUOTE(kristu-liux @ 2012 03 26, 14:32)
Oj,mergaites,reikia ir man Jusu pagalbosss.. Kazkada rasiau ir prasiau pagalbos,kad parekomenduotumet kokia gera kirpeja Panevezyje,taciau pameciau jau ta vieta,ir nezinau,ar atsake kas nors ar nea.. Tad prasau ir velll... Duokit koki ziniuka!!! Toji diena rugpjuti,neuzilgo vaziuoju i LT ir noriu uzsiregistruoti pas kirpeja. Jau zinau,kokios sukuosenos mazdaug noriu,tik reikia rasti meistra.. Pati nesu is Panevezio,tad ir nezinau nieko.. Gal kas gali parekomenduoti? Beje,makijazo meistro taip pat reikia. Busiu laaaabai dekinga uz pasiulymus..
pries kelis metus Panevezyje man dare progini susukavima - buvau visiskai pasimetus, nes miesto nezinau, rekomendaciju jokiu negirdejau, o sukuosena reikejo darytis butent tame mieste, issirinkau pagal inticija ir kaina (link didesniu) - Orandzinis stilius (http://www.oranzinisstilius.lt/), tik meistres nepamenu, tamsiaplauke moteris... bet padare tikrai graziai, buvau isties nustebinta, tikrai "pataikiau" Visapusiskai tiko ir patiko. O makiaza tada dariausi Vilniuje vistik, pabijojau viska "na ura" bandyti, nes turejau savo megstama visaziste cia:))
QUOTE(Dairana @ 2012 04 06, 15:26)
ech, mano diena nedirba, uzsirasiau pas Ala is KUKLA Beauty box, ji pries tai dirbo Figaro - gal kas susidurete? Administratore aisku prigyre, kad graziai susukavimus daro, na zodziu... ))
kiek girdejau, tai rimdziaus chebra dazo ruta mikelkeviciute is lnk... tai man ji visada tobulai atrodo... tik negaliu sau tiek leisti pinigeliu pas ji sias paslaugas uzsakineti... bet siaip man labai grazus jo darbai...
QUOTE(Meletele @ 2012 04 06, 17:11)
kiek girdejau, tai rimdziaus chebra dazo ruta mikelkeviciute is lnk... tai man ji visada tobulai atrodo... tik negaliu sau tiek leisti pinigeliu pas ji sias paslaugas uzsakineti... bet siaip man labai grazus jo darbai...
Pas juos dirba visazistes Lilija ir Danguole, uzsirasiau pas Danguole, nes Lilijos ta diena nebus Vilniuje.. Ziuresim kaip gausis, belieka pasitiketi ) Kainos man nepasirode dideles (sukuosena apie 150, makiazas 100-150), kiek esu dariusis makiazus, maziau 100 niekad nebudavo, tai man visai normaliai, kaip nekasdien Tikiuosi padariau gera pasirinkima, o tai....
QUOTE(Dairana @ 2012 04 06, 17:57)
Pas juos dirba visazistes Lilija ir Danguole, uzsirasiau pas Danguole, nes Lilijos ta diena nebus Vilniuje.. Ziuresim kaip gausis, belieka pasitiketi ) Kainos man nepasirode dideles (sukuosena apie 150, makiazas 100-150), kiek esu dariusis makiazus, maziau 100 niekad nebudavo, tai man visai normaliai, kaip nekasdien Tikiuosi padariau gera pasirinkima, o tai....
kainos tikrai labai priimtinos. kukla box ar kaip ji ten tiksliai vadinasi tai ir priklauso rimdziui, manau turetu kokybe buti gera.
QUOTE(klementyna @ 2012 04 06, 21:16)
kainos tikrai labai priimtinos. kukla box ar kaip ji ten tiksliai vadinasi tai ir priklauso rimdziui, manau turetu kokybe buti gera.
vadinasi mane apgavo su kainom nes man sake beveik 10 kartu didene, ne jus suraset ... tada tikrai labai gera kaina... reikes ir man pasidomet
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 04 06, 21:16)
o kada tavo svente? idomu butu isgirst atsiliepimus, o gal net pamatyt
Man ši labai graži