Buvau nusprendus vestuvėms daryti kuodelį, prie jo segti veliumą, tačiau kirpėja sako,jog kuodelis man netiks nes ir taip turiu pakankamai apvalų veidą,o suimti į kuodelį plaukai, jį dar labiau apvalins
Dabar pasimečiau ir nežinau, kokią šukuoseną rinktis, visai palaidų plaukų nenoriu .
Po mėnesio eisiu bandomąją šukuoseną darytis, tai iki to laiko turiu pasirinkti šukuosenų pavyzdėlių ir parodyti kirpėjai, ko norėčiau
Gal galite pavyzdžių apvaliam veidui įkelti? Plaukai ilgi, tamsūs, labai nepaklusnūs (garbanos iškart išsisleidžia )
Dabar pasimečiau ir nežinau, kokią šukuoseną rinktis, visai palaidų plaukų nenoriu .
Po mėnesio eisiu bandomąją šukuoseną darytis, tai iki to laiko turiu pasirinkti šukuosenų pavyzdėlių ir parodyti kirpėjai, ko norėčiau
Gal galite pavyzdžių apvaliam veidui įkelti? Plaukai ilgi, tamsūs, labai nepaklusnūs (garbanos iškart išsisleidžia )
kiek as suprantu, tai reiktu iskelt virsugalvi, kad veidas ne toks apvalus atrodytu as pati apvalaus veido, bet kuodus dariaus ir nieks nieo nesake, o ir nuotraukose neatrodziau baisiai apvali
manau, kad kazkas is tokiu tiktu
manau, kad kazkas is tokiu tiktu
Paskutine super
Ačiū labai
Ačiū labai
QUOTE(Benice @ 2012 03 07, 07:59)
Man irgi labai patinka ši mintis .
Ant tamsių plaukų dar gražiau būtų
Įtariu, kad čia yra nerinukai (medžiaga), kurie yra papuošti ir sustangrinti
Reiks pabandyti pasigaminti, bet galvoju, kad gal neapsimokės toks projektas, mat neriniai labai brangūs
Bet gali būti ir kokia segė metalinė, labai gerai priglundanti
Ką Jūs manote?
Ant tamsių plaukų dar gražiau būtų
Įtariu, kad čia yra nerinukai (medžiaga), kurie yra papuošti ir sustangrinti
Reiks pabandyti pasigaminti, bet galvoju, kad gal neapsimokės toks projektas, mat neriniai labai brangūs
Bet gali būti ir kokia segė metalinė, labai gerai priglundanti
Ką Jūs manote?
http://www.haircomes...ewAll-Model.htm
manau atsakymas aiskus o puslapiukas vertas demesio
QUOTE(murkis777 @ 2012 03 25, 20:32)
Be galo gražūs aksesuarai, bet kainos tai sakyčiau didokos..
Pvz. ČIA SEGTUKAS - nedidukas, nieko įspudingo - 52$, kas šiandienai yra 133,64 Lt Nebent ten tikri perlai, kuom abejoju
QUOTE(Tauragytė @ 2012 03 24, 07:54)
Buvau nusprendus vestuvėms daryti kuodelį, prie jo segti veliumą, tačiau kirpėja sako,jog kuodelis man netiks nes ir taip turiu pakankamai apvalų veidą,o suimti į kuodelį plaukai, jį dar labiau apvalins
Manau, kad panikuoti neverta. Tiesiog reikia pasirinkti tinkamą kuoduką, o dar svarbiau šukuosenos priekis. Jeigu dailiai suformuoti priekį - netgi apvaliam veidukui galima daryti kuodą. Svarbų neatidengti žandukų. Galima rinktis kažką panašaus:
Galu gale Jūs gavote tik patarimą . Reikia žiūrėti kaip pati jausitės. Juk iškart sakote, kad palaidų nenorite. Kas iš to, kad su palaidais atseit gražiau , bet su kuoduku vis tiek jaustumėtės princėse
[quote=Tauragytė,2012 03 24, 07:54]
Esy apavalo veido, ir planavau daryti kuodeli, bet perskaiciusi Jusu komentara susimasciau Mano kirpeja nesake kad netiks...
Esy apavalo veido, ir planavau daryti kuodeli, bet perskaiciusi Jusu komentara susimasciau Mano kirpeja nesake kad netiks...
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 26, 13:01)
Puiki idėja net ir toms, kurios norėtų pasidaryti šukuoseną pačios
zzzzzvimt, pastebėjau, kad Jus sudomino šukuosenų tema Gal pati kartais žadate mokintis šito amato?
QUOTE(Benice @ 2012 03 26, 13:29)
Puiki idėja net ir toms, kurios norėtų pasidaryti šukuoseną pačios
zzzzzvimt, pastebėjau, kad Jus sudomino šukuosenų tema Gal pati kartais žadate mokintis šito amato?
jei mokinciau visko, kas man patinka ir mane domina, tai ne tik, kad paroj neuztektu 24 valandu, bet ir metuose 365 (366) dienu butu per mazai
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 26, 13:43)
jei mokinciau visko, kas man patinka ir mane domina, tai ne tik, kad paroj neuztektu 24 valandu, bet ir metuose 365 (366) dienu butu per mazai
O, čia mano atvejis, visko noriu, tik laiko per mažai.
Viena draugė sakė - jeigu darbas trukdo hobiams, reikia mesti darbą