Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

user posted image
user posted image
Atsakyti
Buvau nusprendus vestuvėms daryti kuodelį, prie jo segti veliumą, tačiau kirpėja sako,jog kuodelis man netiks nes ir taip turiu pakankamai apvalų veidą,o suimti į kuodelį plaukai, jį dar labiau apvalins g.gif
Dabar pasimečiau ir nežinau, kokią šukuoseną rinktis, visai palaidų plaukų nenoriu doh.gif .
Po mėnesio eisiu bandomąją šukuoseną darytis, tai iki to laiko turiu pasirinkti šukuosenų pavyzdėlių ir parodyti kirpėjai, ko norėčiau
Gal galite pavyzdžių apvaliam veidui įkelti? Plaukai ilgi, tamsūs, labai nepaklusnūs (garbanos iškart išsisleidžia doh.gif )
Atsakyti
kiek as suprantu, tai reiktu iskelt virsugalvi, kad veidas ne toks apvalus atrodytu g.gif as pati apvalaus veido, bet kuodus dariaus ir nieks nieo nesake, o ir nuotraukose neatrodziau baisiai apvali blush2.gif

manau, kad kazkas is tokiu tiktu ax.gif

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paskutine super thumbup.gif
Ačiū labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 03 07, 07:59)
Man irgi labai patinka ši mintis  wub.gif  wub.gif  wub.gif .
Ant tamsių plaukų dar gražiau būtų  wub.gif
Įtariu, kad čia yra nerinukai (medžiaga), kurie yra papuošti ir sustangrinti  ax.gif 
Reiks pabandyti pasigaminti, bet galvoju, kad gal neapsimokės toks projektas, mat neriniai labai brangūs  doh.gif

Bet gali būti ir kokia segė metalinė, labai gerai priglundanti  g.gif

Ką Jūs manote?  ax.gif

http://www.haircomes...ewAll-Model.htm
manau atsakymas aiskus mirksiukas.gif o puslapiukas vertas demesio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2012 03 25, 20:32)
http://www.haircomes...ewAll-Model.htm
manau atsakymas aiskus  mirksiukas.gif    o puslapiukas vertas demesio wub.gif

Be galo gražūs aksesuarai, bet kainos tai sakyčiau didokos.. doh.gif
Pvz. ČIA SEGTUKAS - nedidukas, nieko įspudingo - 52$, kas šiandienai yra 133,64 Lt doh.gif Nebent ten tikri perlai, kuom abejoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauragytė @ 2012 03 24, 07:54)
Buvau nusprendus vestuvėms daryti kuodelį, prie jo segti veliumą, tačiau kirpėja sako,jog kuodelis man netiks nes ir taip turiu pakankamai apvalų veidą,o suimti į kuodelį  plaukai, jį dar labiau apvalins g.gif
Dabar pasimečiau ir nežinau, kokią šukuoseną rinktis, visai palaidų plaukų nenoriu doh.gif .
Po mėnesio eisiu bandomąją šukuoseną darytis, tai iki to laiko turiu pasirinkti šukuosenų pavyzdėlių ir parodyti kirpėjai, ko norėčiau
Gal galite pavyzdžių apvaliam veidui įkelti? Plaukai ilgi, tamsūs, labai nepaklusnūs (garbanos iškart išsisleidžia doh.gif )

Manau, kad panikuoti neverta. Tiesiog reikia pasirinkti tinkamą kuoduką, o dar svarbiau šukuosenos priekis. Jeigu dailiai suformuoti priekį - netgi apvaliam veidukui galima daryti kuodą. Svarbų neatidengti žandukų. Galima rinktis kažką panašaus:
user posted imageuser posted image
Galu gale Jūs gavote tik patarimą mirksiukas.gif . Reikia žiūrėti kaip pati jausitės. Juk iškart sakote, kad palaidų nenorite. Kas iš to, kad su palaidais atseit gražiau blink.gif , bet su kuoduku vis tiek jaustumėtės princėse wub.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Tauragytė,2012 03 24, 07:54]
Buvau nusprendus vestuvėms daryti kuodelį, prie jo segti veliumą, tačiau kirpėja sako,jog kuodelis man netiks nes ir taip turiu pakankamai apvalų veidą,o suimti į kuodelį plaukai, jį dar labiau apvalins g.gif

Esy apavalo veido, ir planavau daryti kuodeli, bet perskaiciusi Jusu komentara susimasciau g.gif Mano kirpeja nesake kad netiks...
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 26, 13:01)

Puiki idėja net ir toms, kurios norėtų pasidaryti šukuoseną pačios thumbup.gif wub.gif

zzzzzvimt, pastebėjau, kad Jus sudomino šukuosenų tema smile.gif Gal pati kartais žadate mokintis šito amato? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 03 26, 13:29)
Puiki idėja net ir toms, kurios norėtų pasidaryti šukuoseną pačios  thumbup.gif  wub.gif
zzzzzvimt, pastebėjau, kad Jus sudomino šukuosenų tema  smile.gif  Gal pati kartais žadate mokintis šito amato?  bigsmile.gif

jei mokinciau visko, kas man patinka ir mane domina, tai ne tik, kad paroj neuztektu 24 valandu, bet ir metuose 365 (366) dienu butu per mazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 26, 13:43)
jei mokinciau visko, kas man patinka ir mane domina, tai ne tik, kad paroj neuztektu 24 valandu, bet ir metuose 365 (366) dienu butu per mazai  biggrin.gif

O, čia mano atvejis, visko noriu, tik laiko per mažai.
Viena draugė sakė - jeigu darbas trukdo hobiams, reikia mesti darbą lotuliukas.gif
Atsakyti