Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(piperpuke @ 2012 03 19, 23:52)
Sveikos:) o galite pasiulyti trumpiems plaukam? kirpejas siulo tresus, bet as nelb noriu...pirma kart pasigailejau, kad nusikirpau plaukus  verysad.gif

user posted image
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Benice, o kokios pas jus kainos?
kiek kainuotu vestuvine ir bandomoji sukuosena?
Atsakyti
QUOTE(piperpuke @ 2012 03 20, 13:30)
Benice, o kokios pas jus kainos?
kiek kainuotu vestuvine ir bandomoji sukuosena?

Laaaabai brangu pas mane, praktiškai neįperkama biggrin.gif

P.S. Jei čia reklamuosiuos - tai mane blokuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 03 20, 13:48)
Laaaabai brangu pas mane, praktiškai neįperkama  biggrin.gif

P.S. Jei čia reklamuosiuos - tai mane blokuos  bigsmile.gif

gal tada az galima:)
Atsakyti
Pavyzdys, kad net is trumpu (iki peciu) ir plonu plaukuciu galima padaryt tikrai didelies apimties kuoda. Beje, jokiu papildomu uzpildu (pvz. kempines) atliekant sia sukuosena nenaudojau
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2012 03 20, 14:02)
Pavyzdys, kad net is trumpu (iki peciu) ir plonu plaukuciu galima padaryt tikrai didelies apimties kuoda. Beje, jokiu papildomu uzpildu (pvz. kempines) atliekant sia sukuosena nenaudojau

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2012 03 20, 16:02)

Super bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif vat kaip tik galvojau, ar imanoma is plonu plaukuciu padaryt be kempiniu ir .tt thumbup.gif super
Atsakyti
kadangi del tam tikru aplinkybiu(vestuves Jamaikoje) paciai teks daryti vestuvine sukuosena-bukite geros, patarkite kuo purksti plaukus , kad garbanos, bangos gerai laikytusi apie + 30 laispniu oru.
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 22 kovo 2012 - 20:34
Atsakyti
Apsisprendžiau, kad retro garbanėlių nebenoriu, nes suknelę nusižiūrėjau ne retro stiliaus, o paprastutę, labiau klasikinę.
Peržiūrėčiau šitą temą, visai neblogos šukuosenos:
user posted imageuser posted imageuser posted image

Bet gal dar kažką įdomiau galite patarti? rolleyes.gif
Turiu labai plonus plaukus, kirpčiukus, plaukų ilgis - ties mentėmis, šieno spalvos smile.gif
Atsakyti
ir as apie sia pirmaja galvoju
man ji labai grazi
bet mano plaukai labai kieti ir sunkiai sukasi bei laikosi
bijau kad viskas issileis blink.gif
ziuresiu ka meistre patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 22, 21:34)
kadangi del tam tikru aplinkybiu(vestuves Jamaikoje) paciai teks daryti vestuvine sukuosena-bukite geros, patarkite kuo purksti plaukus , kad garbanos, bangos gerai laikytusi apie + 30 laispniu oru.
aciu  4u.gif

Puršlote šiuo laku (vidurinis-rožinis):
user posted image

QUOTE(Agnaitė @ 2012 03 22, 22:54)
Apsisprendžiau, kad retro garbanėlių nebenoriu, nes suknelę nusižiūrėjau ne retro stiliaus, o paprastutę, labiau klasikinę.
Bet gal dar kažką įdomiau galite patarti? rolleyes.gif
Turiu labai plonus plaukus, kirpčiukus, plaukų ilgis - ties mentėmis, šieno spalvos smile.gif

Manau, kad pasirinkimas protingas, jeigu plaukučių ne daug. Tokio tipo šukuosenos priduoda apimties 4u.gif Su kitais variantais sudėtingiau, mat įmantresnėms šukuosenoms reikia tankesnių plaukų g.gif

QUOTE(Renalta @ 2012 03 23, 09:20)
ir as apie sia pirmaja galvoju
man ji labai grazi
bet mano plaukai labai kieti ir sunkiai sukasi bei laikosi
bijau kad viskas issileis  blink.gif
ziuresiu ka meistre patars  smile.gif

user posted image
Jeigu galvojate apie šitą, tai ji daryta iš kietų ir sunkiai besisukančių plaukų. Neišsileis tikrai, nes plaukai suimti 4u.gif
Atsakyti